Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 09:37)
O parduotuvėse, kiek mačiau, tai visų svogūnai išlindę smile.gif

Pramoniam auginimui sodinami, specialiai taip todėl,kad vazonėliai labai maži būtų ir žemių kiekis minimalus.Tai daroma del greitėsnio vegetacijos laikotarpio(greitam pražydinimui) ir transportavimo sumetimais.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 11 25, 11:10)
Pramoniam auginimui sodinami, specialiai taip todėl,kad vazonėliai labai maži būtų ir žemių kiekis minimalus.Tai daroma del greitėsnio vegetacijos laikotarpio(greitam pražydinimui) ir transportavimo sumetimais.

kankina augaliukus verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif parsinešiau visus 6 vazonėliu iš balko, bet tik iš dviejų nosytę iškišęs daigelis... įtariu, kad kiti arba peršalo arba šiaip kas negero nutiko verysad.gif kažin ar galėjo taip nutikti? o gal dar tikėtis, kad išlįs ir kitų nosytės? o gal išvis palikt dar juos balkone? g.gif žodžiu užpuolė klausimų lavina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2009 11 25, 18:13)
sveikos  smile.gif  parsinešiau visus 6 vazonėliu iš balko, bet tik iš dviejų nosytę iškišęs daigelis... įtariu, kad kiti arba peršalo arba šiaip kas negero nutiko  verysad.gif  kažin ar galėjo taip nutikti? o gal dar tikėtis, kad išlįs ir kitų nosytės? o gal išvis palikt dar juos balkone?  g.gif  žodžiu užpuolė klausimų lavina  bigsmile.gif

nemanau, kad galėjo sušąlti. Juk lauke buvo tik keli laipsniai šalčio, o tavo buvo balkone, tai neturėjo būti minusinė temperatūra.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 25, 18:24)
nemanau, kad galėjo sušąlti. Juk lauke buvo tik keli laipsniai šalčio, o tavo buvo balkone, tai neturėjo būti minusinė temperatūra.

jau ir pradėjo rodyti nosytes ax.gif tik įdomu ar reikia papildomo apšvietimo, kad greičiau pražystų ir žiedai būtų ryškūs? ir dar klausimukas - ar laistyti su šiltu vandeniu ir žydinčių gėlių trąšom??
Atsakyti
Mano dar vėsiai ir tamsiai stovi,nosytes jau kiša, labai mažai laistau,o kada man jas parnešti į vidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 28, 18:54)
Mano dar vėsiai ir tamsiai stovi,nosytes jau kiša, labai mažai laistau,o kada man jas parnešti į vidų g.gif

aš tai siūlyčiau dabar smile.gif
Atsakyti
Maniškiai taip atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 29 lapkričio 2009 - 16:39
Gitusia ,labai gražiai atrodo, tai tu dabar vėsiai laikai,balkone? g.gif
Atsakyti
Labutis,

Dievinu ir aš tas stipriai kvepenčias gėlytes wub.gif
Kasmet neatsispiriu nenusipirkus naujų unsure.gif palaikau dvi savaites šaldytuve, po po susisodinu į vazonėlius ir išnešu į lauką. Namo parsinešu po vieną vazonėlį kas savaitę,kad kuo ilgiau galėčiau pasidžiaugt žiedais,nes pavasari labai jų trūksta
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 29, 17:38)
Maniškiai taip atrodo:

Gitusia, matosi, kad myli hiacintus 4u.gif Į vazonus gražius pasodinus.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 29, 17:17)
Gitusia ,labai gražiai atrodo, tai tu dabar vėsiai laikai,balkone? g.gif

Na, laikau ant palangės kambary prieš balkoną 4u.gif (tik langai nevalyti akį rėžia blush2.gif )

QUOTE(diasaja @ 2009 11 29, 19:34)
Gitusia, matosi, kad myli hiacintus 4u.gif Į vazonus gražius pasodinus.

blush2.gif Tiesą pasakius, numarinau kaktusus kažkaidaise, taip ir liko vazonėliai blush2.gif O auginu šias gėlytes pirmą kartą. Bandau. Jei pavyks, tai ir kitamet auginsiu.
Atsakyti