Vakar mačiau maximoj kokio 1-2 cm pradygusius hiacintus pardavinėjamus. Mano lygia tiek pat išlindę. Lauksiu savų žiedų, kitamet matysiu, kada pasodinti kada išskleidžia žiedą
(sodinau lapkričio 1 d.)
Gerai kad priminet
stovi saldytuve pamirsti
siand butinai pasodinsiu..reiks paeksperimentuot,viena pilnai uzkasiu,o kitus iki puses-ziuresiu kaip geriau augs
QUOTE(zebrina @ 2009 11 23, 10:02)
Gerai kad priminet
stovi saldytuve pamirsti
siand butinai pasodinsiu..reiks paeksperimentuot,viena pilnai uzkasiu,o kitus iki puses-ziuresiu kaip geriau augs 
O parduotuvėse, kiek mačiau, tai visų svogūnai išlindę
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 09:37)
Aga,as sita irgi pastebejau,betgi kai sodinam i darza tai visiskai uzkasam
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 09:37)
Būtent ir man tas krito į akis. Nuėjau pas gėlių skyriaus savininkę ir pasikonsultavau. Sakė, kad namie vazonėly turi būti vienas trečdalis svogūno žemėje, o kai lauke - visas svogūnas žemėj
Tad grįžus namo nukasiau žemes nuo svogūnų (esu 2 pasisodinus)
QUOTE(zebrina @ 2009 11 23, 11:19)
Aga,as sita irgi pastebejau,betgi kai sodinam i darza tai visiskai uzkasam
Na ziuresiu-bandysiu abu variantus,ir kitais metais jau zinosiu kaip geriau 
bet amarilius aš ir lauke, ir namie sodinu vienodai. Įdomiai čia, hiacintams kitaip
QUOTE(staselė @ 2009 11 23, 16:38)
Bus matyti, kaip čia jums seksis kambary auginti hiacintus, aš tai niekada kambaru nesu jų auginusi.
Aš ir šiais metais tik stebėsiu, o kitais-jau lauksiu jūsų patarimų
QUOTE(satanele @ 2009 11 24, 15:59)
sėkmės
Aš hiacintus irgi auginu namie pirmą kartą.Trys hiacintai jau praskleidė lapelius ir jau akivaizdžiai sukrauti žiedai.
Tai jau kalėdoms tikrai turėsiu žiedų,jei nenužydės ankščiau.Gerai,kad dar turiu balkone pasodintų.
Aš saviškius kadangi pelyt buvo pradėję, daug mažiau laisčiau, tai atrodo nebepelija daugiau
Jau irgi pradeda kaltis daigiukai
tai dabar į šaldytuvą su vazoniukais sukišau
reikia gi šalčio terapijos
Nors aš pavasarį net nešaldau ir tai žiedus sukrovė
Tik į balkoną buvau ištrėmus, nes žiedai skleistis tarp lapų pradėjo
tai kai šalčio gavo ne tiek skubėjo skleistis
ir laisčiau šiltu vandeniu kad stiebelis aukštesnis išlystų ( kad žiedai iš lapų išlystų
). Kaip čia bus su tom kalėdom tai nežinau
Bet tikiuosi kad bent vienas pradžiugins