Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Vakar mačiau maximoj kokio 1-2 cm pradygusius hiacintus pardavinėjamus. Mano lygia tiek pat išlindę. Lauksiu savų žiedų, kitamet matysiu, kada pasodinti kada išskleidžia žiedą wub.gif (sodinau lapkričio 1 d.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 23 lapkričio 2009 - 08:41
Gerai kad priminet biggrin.gif stovi saldytuve pamirsti doh.gif siand butinai pasodinsiu..reiks paeksperimentuot,viena pilnai uzkasiu,o kitus iki puses-ziuresiu kaip geriau augs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 23, 10:02)
Gerai kad priminet biggrin.gif stovi saldytuve pamirsti doh.gif siand butinai pasodinsiu..reiks paeksperimentuot,viena pilnai uzkasiu,o kitus iki puses-ziuresiu kaip geriau augs ax.gif

O parduotuvėse, kiek mačiau, tai visų svogūnai išlindę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 09:37)

Aga,as sita irgi pastebejau,betgi kai sodinam i darza tai visiskai uzkasam g.gif Na ziuresiu-bandysiu abu variantus,ir kitais metais jau zinosiu kaip geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 23, 09:37)

Būtent ir man tas krito į akis. Nuėjau pas gėlių skyriaus savininkę ir pasikonsultavau. Sakė, kad namie vazonėly turi būti vienas trečdalis svogūno žemėje, o kai lauke - visas svogūnas žemėj mirksiukas.gif
Tad grįžus namo nukasiau žemes nuo svogūnų (esu 2 pasisodinus) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 23 lapkričio 2009 - 10:31
QUOTE(zebrina @ 2009 11 23, 11:19)
Aga,as sita irgi pastebejau,betgi kai sodinam i darza tai visiskai uzkasam g.gif Na ziuresiu-bandysiu abu variantus,ir kitais metais jau zinosiu kaip geriau mirksiukas.gif

bet amarilius aš ir lauke, ir namie sodinu vienodai. Įdomiai čia, hiacintams kitaip g.gif
Atsakyti
Bus matyti, kaip čia jums seksis kambary auginti hiacintus, aš tai niekada kambaru nesu jų auginusi.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 23, 16:38)
Bus matyti, kaip čia jums seksis kambary auginti hiacintus, aš tai niekada kambaru nesu jų auginusi.

Aš ir šiais metais tik stebėsiu, o kitais-jau lauksiu jūsų patarimų 4u.gif
Atsakyti
Pirmi metai ir aš auginu, pažiūrėsiu kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 24, 15:59)
Pirmi metai ir aš auginu, pažiūrėsiu kas gausis g.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Aš hiacintus irgi auginu namie pirmą kartą.Trys hiacintai jau praskleidė lapelius ir jau akivaizdžiai sukrauti žiedai. bigsmile.gif Tai jau kalėdoms tikrai turėsiu žiedų,jei nenužydės ankščiau.Gerai,kad dar turiu balkone pasodintų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš saviškius kadangi pelyt buvo pradėję, daug mažiau laisčiau, tai atrodo nebepelija daugiau g.gif Jau irgi pradeda kaltis daigiukai thumbup.gif tai dabar į šaldytuvą su vazoniukais sukišau biggrin.gif reikia gi šalčio terapijos biggrin.gif Nors aš pavasarį net nešaldau ir tai žiedus sukrovė irnesakyk.gif Tik į balkoną buvau ištrėmus, nes žiedai skleistis tarp lapų pradėjo doh.gif doh.gif tai kai šalčio gavo ne tiek skubėjo skleistis ax.gif ir laisčiau šiltu vandeniu kad stiebelis aukštesnis išlystų ( kad žiedai iš lapų išlystų doh.gif ). Kaip čia bus su tom kalėdom tai nežinau biggrin.gif Bet tikiuosi kad bent vienas pradžiugins bigsmile.gif
Atsakyti