Gitusia-gražu.
Bet tavo koks aukštas palyginti su mano.Mano du baltai pražydo,bet žiedynas visas beveik tarp lapų.O kitos rūšies svogūnėliai pirkti maximoje paaugino žiedyną aukščiau ir skleidžiasi rūžavos spalvos.
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 31, 08:08)
pernešiau ant kitos palangės
O čia mano beiskleidžiantis grožis
aure111 --> tai vadinasi, rudenį pirkau ir susodinau oranžinių, bordinių, baltų, geltonų, alyvinių, o realiai visai neaišku, kokie prasiskleis
Pirkdama to kažkaip nenumačiau 
O čia mano beiskleidžiantis grožis
aure111 --> tai vadinasi, rudenį pirkau ir susodinau oranžinių, bordinių, baltų, geltonų, alyvinių, o realiai visai neaišku, kokie prasiskleis
Gražu
Taip, niekas nežino kokių spalvų gali būt hiecintai
Mano kvapnusis gražuolis

sveikos
su sventem
turiu toki klausimeli: ar neauginat vandeny hiacinto?
as nusipirkau su vazele svoguneli ir ipyliau i ja vandens ir laikau..ar kist i zeme ar ekspermentuot su tuo vandeniu?
nes raso, kad "tipo" auga ir zydi ir t.t...
aciu uz atsakyma
QUOTE(satanele @ 2009 12 31, 18:00)
Ačiū
Kaistau po truputį kas antrą dieną.
aure111 --> grožis
Kai šiandien nufotkinau vėl, žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau
O tas toliau, mažesnis, parkeliavo šalia nuo rytinės palangės ant vakarinės, abu sodinti iš tos pačios pakuotės.

diasaja --> miega taviškiai pūkų pataluose
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 02, 17:49)
žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau
Ant pakuočių dažniausiai spalvos būna ryškesnės
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 01 02, 15:38)
sveikos
su sventem
as nusipirkau su vazele svoguneli ir ipyliau i ja vandens ir laikau..ar kist i zeme ar ekspermentuot su tuo vandeniu?
aciu uz atsakyma 
asd pernai auginau vandeny. nusipirkau maximoj toki pakeli (kaip cia nuotraukoj pas gitusia) ir parinkusi aukstas siauras vazeles auginau. lanbai puikiai uzaugo ir zydejo, po du ziedus visi isleido (dideli svogunai buvo). tikrai auga ir puikiai zydi
Aure 111, labai graziai nufotografuotas ziedelis. turbut su veidrodziu?
QUOTE(diasaja @ 2010 01 02, 18:47)
O kaip gėda paliko! Perskaičiau kitoj pakuotės pusėj - "veislės "Double Delight" žiedynstiebis yra iki 30 m aukščio, jame - 80 varpelio formos rausvų pilnavidurių žiedų."
Pasirodo perkant ne į paveiksliuką reik žiūrėt, o į aprašymą kitoje pakuotės pusėje!
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 01 02, 15:38)
sveikos
su sventem
aciu uz atsakyma 
Auginu
QUOTE(diasaja @ 2010 01 02, 15:31)
Gerai kad turit kur augint, po patalais
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 02, 16:49)
aure111 --> grožis
Tik kokie trupmučiai žiedkočiai, o manasis toks aukštas
Kai šiandien nufotkinau vėl, žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau
O tas toliau, mažesnis, parkeliavo šalia nuo rytinės palangės ant vakarinės, abu sodinti iš tos pačios pakuotės.
Žiedkočio nenori augintis nors tu ką
O ant pakuotės tau turi būt tokios spalvos žiedeliai parodyti, bet jų atspalvis skiriasi nuo tikrovės, nes kaip ir namuose kai fotografuoji gi skiriasi spalva, labai sunku grynai tokią pat išgauti
QUOTE(jurgitaru @ 2010 01 02, 21:52)
Aure 111, labai graziai nufotografuotas ziedelis. turbut su veidrodziu?