Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

Gitusia-gražu. wub.gif Bet tavo koks aukštas palyginti su mano.Mano du baltai pražydo,bet žiedynas visas beveik tarp lapų.O kitos rūšies svogūnėliai pirkti maximoje paaugino žiedyną aukščiau ir skleidžiasi rūžavos spalvos. bigsmile.gif
Atsakyti
Gitusia labai gražus , ar dažnai laistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 31, 08:08)
pernešiau ant kitos palangės 4u.gif
O čia mano beiskleidžiantis grožis

aure111 --> tai vadinasi, rudenį pirkau ir susodinau oranžinių, bordinių, baltų, geltonų, alyvinių, o realiai visai neaišku, kokie prasiskleis g.gif  doh.gif Pirkdama to kažkaip nenumačiau schmoll.gif

Gražu wub.gif thumbup.gif

Taip, niekas nežino kokių spalvų gali būt hiecintai doh.gif Nors pernai man spalvos sutapo thumbup.gif Šiemet žiūrėsiu kaip bus biggrin.gif jaučiu tas kur dabar skleidžiasi turėjo būt ryškiai raudonas, bet yra ryškiai ružavas biggrin.gif

Mano kvapnusis gražuolis wub.gif (nuotrakos kiek tamsokos blush2.gif realiai žiedelis dar ryškesnis kiek tamsesnis wub.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif su sventem drinks_cheers.gif

turiu toki klausimeli: ar neauginat vandeny hiacinto? g.gif as nusipirkau su vazele svoguneli ir ipyliau i ja vandens ir laikau..ar kist i zeme ar ekspermentuot su tuo vandeniu? biggrin.gif nes raso, kad "tipo" auga ir zydi ir t.t... biggrin.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 01 01, 21:41)
Mano kvapnusis gražuolis  wub.gif (

ach, kai gražu wub.gif
o mano hiacintai po sniego patalais lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 12 31, 18:00)
Gitusia labai gražus , ar dažnai laistai  g.gif

Ačiū
Kaistau po truputį kas antrą dieną.

aure111 --> grožis wub.gif Tik kokie trupmučiai žiedkočiai, o manasis toks aukštas g.gif
Kai šiandien nufotkinau vėl, žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau rolleyes.gif
O tas toliau, mažesnis, parkeliavo šalia nuo rytinės palangės ant vakarinės, abu sodinti iš tos pačios pakuotės.
user posted image

diasaja --> miega taviškiai pūkų pataluose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 02, 17:49)
žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau rolleyes.gif

Ant pakuočių dažniausiai spalvos būna ryškesnės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 01 02, 15:38)
sveikos 4u.gif  su sventem  drinks_cheers.gif

turiu toki klausimeli: ar neauginat vandeny hiacinto?  g.gif  as nusipirkau su vazele svoguneli ir ipyliau i ja vandens ir laikau..ar kist i zeme ar ekspermentuot su tuo vandeniu? biggrin.gif  nes raso, kad "tipo" auga ir zydi ir t.t...  biggrin.gif  aciu uz atsakyma  4u.gif

asd pernai auginau vandeny. nusipirkau maximoj toki pakeli (kaip cia nuotraukoj pas gitusia) ir parinkusi aukstas siauras vazeles auginau. lanbai puikiai uzaugo ir zydejo, po du ziedus visi isleido (dideli svogunai buvo). tikrai auga ir puikiai zydi thumbup.gif sekmes!

Aure 111, labai graziai nufotografuotas ziedelis. turbut su veidrodziu?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 02, 18:47)
Ant pakuočių dažniausiai spalvos būna ryškesnės verysad.gif

O kaip gėda paliko! Perskaičiau kitoj pakuotės pusėj - "veislės "Double Delight" žiedynstiebis yra iki 30 m aukščio, jame - 80 varpelio formos rausvų pilnavidurių žiedų."
Pasirodo perkant ne į paveiksliuką reik žiūrėt, o į aprašymą kitoje pakuotės pusėje! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2010 01 02, 15:38)
sveikos 4u.gif  su sventem  drinks_cheers.gif

turiu toki klausimeli: ar neauginat vandeny hiacinto?  g.gif  as nusipirkau su vazele svoguneli ir ipyliau i ja vandens ir laikau..ar kist i zeme ar ekspermentuot su tuo vandeniu? biggrin.gif  nes raso, kad "tipo" auga ir zydi ir t.t...  biggrin.gif  aciu uz atsakyma  4u.gif

Auginu mirksiukas.gif Jau koks mėnuo kai jį mirkau, išleido gan netrumpas šakneles, o dabar lenda kvapnūs žiedeliai. thumbup.gif Pabandyt verta
Atsakyti
Gal ir neblogai būtų pasižiūrėti , kaip auga vandenyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 02, 15:31)
o mano hiacintai po sniego patalais lotuliukas.gif

Gerai kad turit kur augint, po patalais thumbup.gif o kai neturiu kus, tai tenka vazoniukuose doh.gif

QUOTE(Gitusia @ 2010 01 02, 16:49)
aure111 --> grožis wub.gif  Tik kokie trupmučiai žiedkočiai, o manasis toks aukštas g.gif
Kai šiandien nufotkinau vėl, žiūriu, kad nuotraukoje ir pakuotėje, ir gyvo žiedo spalva panaši. O natūroj man pakuotėj alyvinė labiau rolleyes.gif
O tas toliau, mažesnis, parkeliavo šalia nuo rytinės palangės ant vakarinės, abu sodinti iš tos pačios pakuotės.

Žiedkočio nenori augintis nors tu ką doh.gif doh.gif bet tikiuosi paaugins nors kiek, šiltu vandeniu palaistau vis... Šiandien dar labiau parsiskleidė wub.gif wub.gif

O ant pakuotės tau turi būt tokios spalvos žiedeliai parodyti, bet jų atspalvis skiriasi nuo tikrovės, nes kaip ir namuose kai fotografuoji gi skiriasi spalva, labai sunku grynai tokią pat išgauti doh.gif

QUOTE(jurgitaru @ 2010 01 02, 21:52)
Aure 111, labai graziai nufotografuotas ziedelis. turbut su veidrodziu?

aciuks.gif aš paprastai fotografuoju ax.gif čia netgi apšvietimas baisingai prastas buvo doh.gif blush2.gif Vėliau pameginsiu dar nufotografuot, kaip šiandien atrodo wub.gif
Atsakyti