Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(jurgitaru @ 2010 01 02, 21:52)
asd pernai auginau vandeny. nusipirkau maximoj toki pakeli (kaip cia nuotraukoj pas gitusia) ir parinkusi aukstas siauras vazeles auginau. lanbai puikiai uzaugo ir zydejo, po du ziedus visi isleido (dideli svogunai buvo). tikrai auga ir puikiai zydi thumbup.gif sekmes!

Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2010 01 03, 15:57)
Auginu  mirksiukas.gif  Jau koks mėnuo kai jį mirkau, išleido gan netrumpas šakneles, o dabar lenda kvapnūs žiedeliai.  thumbup.gif  Pabandyt verta

aciu uz atsakymus 4u.gif mirkau,laukiu kada isleis daugiau saknu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 03 sausio 2010 - 20:23
QUOTE(aure111 @ 2010 01 03, 17:24)
Vėliau pameginsiu dar nufotografuot, kaip šiandien atrodo  wub.gif

Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Mano kvapnusis wub.gif (spalvos vis tiek nepavyko išgaut, rytoj pameginsiu dienos šviesoj, gal tada matysis, koks iš tikrųjų yra ax.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 01 03, 22:22)
Mano kvapnusis  wub.gif  (spalvos vis tiek nepavyko išgaut, rytoj pameginsiu dienos šviesoj, gal tada matysis, koks iš tikrųjų yra ax.gif )

Labai gražios nuotraukos bigsmile.gif Šiluma dvelkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 01 03, 22:22)
Mano kvapnusis

Kaip gražu, net atrodo kad jaučiasi kaip kvepia wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, prisižiūrėjau čia pas jus grožybių ir aš ryžausi pasodinti hiacintus į vazonėlius. Mano dar tik pradeda leisti lapukus, bet labai tikiuosi, kad ir pražys, būtinai pasirodysiu kai sulauksiu žiedų. Turiu klausimėlį, dar iki to toli, bet labai jau smalsu - kai nužydės hiacintai, ka dayti su tais svogūnėliais ar nešti ir sodinti į darželį, ar tai jau bus gyvenimo pabaiga šių gėlėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2010 01 04, 21:35)
Sveikos, mergaitės, prisižiūrėjau čia pas jus grožybių ir aš ryžausi pasodinti hiacintus į vazonėlius. Mano dar tik pradeda leisti lapukus, bet labai tikiuosi, kad ir pražys, būtinai pasirodysiu kai sulauksiu žiedų. Turiu klausimėlį, dar iki to toli, bet labai jau smalsu - kai nužydės hiacintai, ka dayti su tais svogūnėliais ar nešti ir sodinti į darželį, ar tai jau bus gyvenimo pabaiga šių gėlėlių ax.gif

Jei turit kur sodint lauke, tai vasarai galit pasodint mirksiukas.gif Šiaip vazonuose antrais metais jau prastokai žydi verysad.gif būna žiedeliai mažesni, o gali ir išvis nežydėti rolleyes.gif
Aš savo pernykščius įkurdinau balkone stiklintam ax.gif pasodinau į didelį vazoną su krokais ir kitom pavasarinėm gėlytėm, tai įdomu ar kas ten gausis g.gif ax.gif Jei žydės parodysiu...bet dar negreit tai bus smile.gif
Atsakyti
Ačiū, aure111, už atsakymą. Esu visiška neišmanėlė, bet taip viską norisi pabandyti ax.gif Labai tikiuosi, kad mano pasodinti hiacintai pradžiugins mane biggrin.gif Ir labai smalsu kaip tavieji antramečiai elgsis.
Atsakyti
Nužydėjusius pasodinu sode ir kitą pavasarį vėl jie džiugina savo žiedais wub.gif tuos pačius svogunėlius namuos dar kartą žydint neverta, labai nuskursta augaliukas, reikia nors vieną sezoną duot pailsėt ax.gif
Atsakyti
Jau mono lyg ruošiasi žiedukus parodyti , laukiu kasdien spoksau į juos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 05, 09:53)
Jau mono lyg ruošiasi žiedukus parodyti , laukiu kasdien spoksau į juos  bigsmile.gif

Mano dar jokių žiedelių nesimato, lapukai tik kokių 5 cm ir dar tik skleistis bando, tai aš į dieną po kelis kartus pažiūriu kaip ten jiems sekasi ax.gif Labai jau laukiu pavasario, tai tokiu būdu bandau prisišaukti. Tuoj reiks bandyti įvairias sėklas sėti - tai bus smagu ir bus į ką žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis sudurniavo hiecintas verysad.gif doh.gif kadangi kotelio niekaip augintis nenori doh.gif tai keli žiedukai pūt pradėjo, tai aš juos išskabiau ir kitiem žiedukam vietos daugiau liko kad skleistis thumbup.gif
Atsakyti