Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(tinuska87 @ 2009 12 15, 17:17)
wub.gif kaip gražu thumbup.gif pas mane visi nosytes iškišo, pauagę apie 3-4cm iš žemės, tai labai abejoju ar iki Kalėdų pražydės... Kažin padėtų, jeigu palaistyčiau vis šiltu vandenuku su trąšom?  g.gif

Pas mane iš vis iki 2 cm tik išlindę lotuliukas.gif bet nuo vakar pradėjau šilto vandens terapiją biggrin.gif po vos vos užpilu kas dieną ax.gif rolleyes.gif nes vieno žiedynas jau matosi kad lenda thumbup.gif O vat trašų tai tikrai dabar jiem nelabai reikia sakyčiau schmoll.gif geriau šiluma+šviesa+šiltas vanduo kartkartėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 12 15, 18:29)
Pas mane iš vis iki 2 cm tik išlindę  lotuliukas.gif bet nuo vakar pradėjau šilto vandens terapiją  biggrin.gif  po vos vos užpilu kas dieną  ax.gif  rolleyes.gif nes vieno žiedynas jau matosi kad lenda  thumbup.gif O vat trašų tai tikrai dabar jiem nelabai reikia sakyčiau schmoll.gif  geriau šiluma+šviesa+šiltas vanduo kartkartėmis  thumbup.gif

o kada reiktų tręšti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 12 15, 18:29)
Pas mane iš vis iki 2 cm tik išlindę  lotuliukas.gif bet nuo vakar pradėjau šilto vandens terapiją  biggrin.gif  po vos vos užpilu kas dieną  ax.gif  rolleyes.gif nes vieno žiedynas jau matosi kad lenda  thumbup.gif O vat trašų tai tikrai dabar jiem nelabai reikia sakyčiau schmoll.gif  geriau šiluma+šviesa+šiltas vanduo kartkartėmis  thumbup.gif

O sakykit... Pas mane iš karto ir žiedynas lenda g.gif visai be kotelio bus žiedas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukiene @ 2009 12 15, 20:14)
O sakykit... Pas mane iš karto ir žiedynas lenda  g.gif visai be kotelio bus žiedas?  unsure.gif

Jei žiedynas lenda reik butinai šiltu vandeniu (tokiu nebe drungnu bet šiltu, bet nekarštu) laistyt, kitaip žiedelis skleisis dar neišlindęs doh.gif ir pradės pūt doh.gif Dar galima padaryt tutelę popieriaus kelių sluoksių kad tansu būtų ir užmaut, kad žiedelis užsinorėtų stiebtis į šviesą ax.gif Bet šiltas vanduo labiau skatina žiedkotį augint mirksiukas.gif Praitais metais man taip pat buvo, ir per vėlai radau tą patarimą su vandeniu, tai keli žiedukai pradėję pūt buvo, bet kai kotelis paaugo kiti normaliai išsiskleidė bigsmile.gif thumbup.gif
O tręšt, tai esu kažkr skaičius kad reikia, kai peržydi, kad svogūnas jėgų prisikauptų g.gif Bet nesu visiškai garantuota ax.gif O be to antrais metais žiedas būna daug mažesnis, jei išvis pražysta doh.gif
Atsakyti
Mano hiacintas pradėjo skleistis user posted image user posted image user posted image
Norėjau vakar nupaparacint, bet baterija fotoaparatui nusėdo, teks šiandien papotkint.
TIK vienas dalykas - pakuotėj buvo parodyta, kad jis šviesiai violetinis, kaip kad jurgitaru nuotraukoje, o skleidžias žiedukai šviesiai rožiniai user posted image

Beje, sodinau du svogūnus, vienas pumpurus skleidžia tarp lapų, kitas, kuris jau skleidžiasi, iškilęs... Abu ant skirtingų palangių... Perskaičiau patarimą laistyti šiltu vandeniu, taip ir pradėsiu daryti, gal padės ištysinti žiedkotį. Kaži ar galima jį pernešti ant kitos palangės, šalia beisikleidžiančiojo? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 30, 09:46)
Mano hiacintas pradėjo skleistis  user posted image  user posted image  user posted image
Norėjau vakar nupaparacint, bet baterija fotoaparatui nusėdo, teks šiandien papotkint.
TIK vienas dalykas - pakuotėj buvo parodyta, kad jis šviesiai violetinis, kaip kad jurgitaru nuotraukoje, o skleidžias žiedukai šviesiai rožiniai user posted image

Beje, sodinau du svogūnus, vienas pumpurus skleidžia tarp lapų, kitas, kuris jau skleidžiasi, iškilęs... Abu ant skirtingų palangių... Perskaičiau patarimą laistyti šiltu vandeniu, taip ir pradėsiu daryti, gal padės ištysinti žiedkotį. Kaži ar galima jį pernešti ant kitos palangės, šalia beisikleidžiančiojo? user posted image

naujiems metams jus ir nudžiugins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 30, 09:46)
Kaži ar galima jį pernešti ant kitos palangės, šalia beisikleidžiančiojo? user posted image

manau, kad tikrai nieko blogo nenutiks. ko gero ta palange po savim turi radiatoriu, ten silciau, tai ir auksciau pasistiebe jacintas. as savo gelytes tai nesioju is vieno kambario i kita, kad visur pakvepetu. visai nebijo jie pasikeitimu. nera jau tokie lepus wub.gif
Atsakyti
Mano taip lauktas kalėdinis stebuklas, pradėjo skleistis tik šiandien biggrin.gif ir tai kotelio nesistengia pasiaugint doh.gif nors ir šiltu vandeniu lieju g.gif (anais metai labai efektyviai suveikė toks liejimas g.gif ) Tai galvoju reiks pastatyt toliau nuo lango, gal kotelį tada sugalvos ilgesnį išleist biggrin.gif

Kad spalva skiriasi tai nestebuklai, gi būna kad sumaišo svogūnus doh.gif doh.gif (kaip man su kalijom buvo, nusipirkau 2 ir pražydo abidvi ne taip kaip turėtų doh.gif lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Pas mane jau matos tarp lapų žiedynas kitąmet manau jau pirmomis dienosmis nudžiugins wub.gif
Naujai pasodinti jau rodo žalias nosytes bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dar kokių 5 cm nosytės išlindę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 12 30, 17:29)
manau, kad tikrai nieko blogo nenutiks. ko gero ta palange po savim turi radiatoriu, ten silciau, tai ir auksciau pasistiebe jacintas. as savo gelytes tai nesioju is vieno kambario i kita, kad visur pakvepetu. visai nebijo jie pasikeitimu. nera jau tokie lepus wub.gif

pernešiau ant kitos palangės 4u.gif
O čia mano beiskleidžiantis grožis (fotosesijai laikinai pekėliau ant stalo, šiaip būna ant vakarinės palangės)user posted image

aure111 --> tai vadinasi, rudenį pirkau ir susodinau oranžinių, bordinių, baltų, geltonų, alyvinių, o realiai visai neaišku, kokie prasiskleis g.gif doh.gif Pirkdama to kažkaip nenumačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 31, 09:08)
O čia mano beiskleidžiantis grožis

Kokie skleidžiasi dideli žiedai bigsmile.gif
Atsakyti