Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

user posted image
Mano kvapnieji ax.gif tikėjausi gražesnių,bet užtai kvapas swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 10, 10:25)
Labai gražu wub.gif  Ar čia pačios pražydinti? ax.gif

blush2.gif motule maxima (pirkau vazoneliuose, kokiu 5 cm, jau matesi, kad grazus bus)
mano pacios prazydinti nuzydejo tarp lapu,kotelis taip ir neisaugo,nors ir siltu vandeniu laisciau. Tai kaip paguoda, nusipirkau maximoj po 1,99 blush2.gif
bet koks skirtumas juk, ane ax.gif grazu ir kvepia visi namai bigsmile.gif
aciu kad pagyret 4u.gif
o istorija tai tokia tiesiog isipirso , nes jie salia stovejo,o kai prazydo ir sureme galvas vienas i kita. nu kaip isimylejeliai du bigsmile.gif (dar salia baltukas stovi, tai jis i kita puse nusviro (liko ant ledo biggrin.gif ))
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 11, 20:11)
user posted image
Mano kvapnieji ax.gif tikėjausi gražesnių,bet užtai kvapas swoon.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pilnaviduriai bigsmile.gif wub.gif
tokiu niekad neturejau ax.gif Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 11 kovo 2011 - 19:15
QUOTE(jurgitaru @ 2011 03 11, 21:13)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Pilnaviduriai bigsmile.gif wub.gif 
tokiu niekad neturejau ax.gif Labai grazus thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2011 03 11, 19:13)
blush2.gif motule maxima (pirkau vazoneliuose, kokiu 5 cm, jau matesi, kad grazus bus)
mano pacios prazydinti nuzydejo tarp lapu,kotelis taip ir neisaugo,nors ir siltu vandeniu laisciau. Tai kaip paguoda, nusipirkau maximoj po 1,99  blush2.gif
bet koks skirtumas juk, ane ax.gif  grazu  ir kvepia visi namai  bigsmile.gif

o as tiesa pasakius pati niekad neperku brangiu geliu. Kiek esu pati sau pirkusi tai visos nukainuotos, per akcijas ir ispardavimus. Tokios geles dazniausiai buna su nupypusiais lapeliais, su nuvytusiais ziedeliais, prastos prekines isvaizdos, bet galvoju koks skirtumas kaip atrodo ta gele jei paskui gerai priziurima vis tiek ir lapus grazius isleidzia, ir ziedu didziausias kekes sukrauna.. smile.gif
Atsakyti
Hiacintai gėlyne jau dygsta thumbup.gif
Atsakyti
ir as prisipirkau jacintu, tik Norfoje, jau tuoj zydes. O kaip pirkau tai tik lapukai buvo.
Pernai pati daiginau is svoguneliu Jacintus, taip graziai zydejo, o siemet pasodinau ir labai plonyciai lapukai verysad.gif dar dukriukas snd persodino , kaip pamaciau tais sirdele suspaude, kad mazoji gelininke nagucius prikiso, as taip saugoju tas gelytes, man taip grazu kada zydi namuose wub.gif
Atsakyti
Stai nuotraukytes mano Hiacintu kas joms yra nesuprantu kokios tai apmirė nusipirkau parduotuviai svogunelius ir jau gal apie 3 savaites pasodintos ir niekas neauga du jau Hiacintai kaip ir numire o kitas matosi kazka doh.gif Hiacintoss ruzava uz pumpuro
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 13, 12:25)
Stai nuotraukytes mano Hiacintu kas joms yra nesuprantu kokios tai apmirė nusipirkau parduotuviai svogunelius ir jau gal apie 3 savaites pasodintos ir niekas neauga du jau Hiacintai kaip ir numire o kitas matosi kazka doh.gif Hiacintoss ruzava uz pumpuro

Kaip giliai pasodinti.. g.gif Kiek as esu uzmaciusi parduovese visu svoguniniu geliu, tai pacio svoguno buna i zeme tik kokie du trecdaliai sukista.. Gal per giliai pasodinai uz tai ir neauga.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 13, 13:52)
Kaip giliai pasodinti..  g.gif  Kiek as esu uzmaciusi parduovese visu svoguniniu geliu, tai pacio svoguno buna i zeme tik kokie du trecdaliai sukista.. Gal per giliai pasodinai uz tai ir neauga..  g.gif

Aha gali buti kad ir per gyliai o kaip dabar taigi nebeistrauksi is vazono gal jau su saknelem isikabinusios bet kad buvo labai mazi svoguniukai kai pirkau tai cia tas vienas didelis tai paaugo jau o kiti man atrodo kad supuve kazkokie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 13, 17:21)
Aha gali buti kad ir per gyliai o kaip dabar taigi nebeistrauksi is vazono gal jau su saknelem isikabinusios  bet kad buvo labai mazi svoguniukai kai pirkau tai cia tas vienas didelis tai paaugo jau o kiti man atrodo kad supuve kazkokie doh.gif

Bandyk svelniai nukapstyti nuo vazono virsaus zemiu, ta prasme nejudindama paciu jacintu svogunu atkapstyk juos mazdaug panasiai iki puses, nes zinau, kad jei pvz palme isodini per giliai ji "dusta" ir pradeda nykti, tai gal ir su jacintais tas pat.. Atkapsciusi svogunus iki puses pabandyk juos paspaudinet is krastu, jei pats svogunas kietas reiskias viskas dar jam tvarkoj, nesupuvo, jei suminkstejes tada jau amen, is vidaus pradejes puti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 15:43)
Hiacintai gėlyne jau dygsta  thumbup.gif

Pas mane irgi jau du išlindę. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
neturiu patirties su hiacintas. Bet kai rudenį juos pirkau, ant pakelio, kur nurodymai sodinimui, buvo parodyta, kad svogūnėlius reik užkast g.gif
Atsakyti