Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(Zimzu @ 2011 03 18, 15:32)
Maniskis nuzydejo per panasiai 1,5 savaites. Bet as ji ir pasistaciusi buvau ant rasomojo stalo prie kompiuterio, po dienos sviesos lempa.

Va cia tai dar trumpiau, tai va jiems saules reik. g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 18, 21:10)
Va cia tai dar trumpiau, tai va jiems saules reik. g.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Bet vat kaip blogai Lietuvoj geles augint, daugumai ju reikia saules, o dienos pas mus tamsios, tai ant palangiu vietos nebeuztenka schmoll.gif O norisi, kad gelytes puostu kambari, o ne tik butu uz uzuolaidu uzsleptos...
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 03 21, 14:45)
Bet vat kaip blogai Lietuvoj geles augint, daugumai ju reikia saules, o dienos pas mus tamsios, tai ant palangiu vietos nebeuztenka schmoll.gif  O norisi, kad gelytes puostu kambari, o ne tik butu uz uzuolaidu uzsleptos...

Taip taip na pas mane yra uzuolaidos dienynes bet labai plonos jos net neuzdengia sviesos as savaja laikau ant valgomojo stalo. Siaureje tai ten jai labai patinka bujoja. Ir ten joms labai patinka. blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos

as norejau paklaust as turiu hiasinta ji jau man kaip ir perzydejo ir lb daug lapu pradejo atsirast ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 03 23, 18:42)
as norejau paklaust as turiu hiasinta ji jau man kaip ir perzydejo ir lb daug lapu pradejo atsirast ar taip turi buti?

dabar jis kaups atsargas kitam žydėjimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(bija @ 2011 03 23, 21:51)
dabar jis kaups atsargas kitam žydėjimui g.gif

bet ji man nebezydes dabar daugiau? reiks svoguniuka persodint?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 03 24, 09:40)
bet ji man nebezydes dabar daugiau? reiks svoguniuka persodint?

aš tai į lauką pasodinu kitiems metams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bija @ 2011 03 24, 12:23)
aš tai į lauką pasodinu kitiems metams ax.gif

as tai daugiabuti gyvenu tai reiks i kaima manau isvest ji
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 03 24, 11:00)
as tai daugiabuti gyvenu tai reiks i kaima manau isvest ji

gali ir vazone išlaikyt,kitam pavasariuj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bija @ 2011 03 24, 12:15)
gali ir vazone išlaikyt,kitam pavasariuj ax.gif

as tai nuosavame name gyvenu bet auginu hiacintas ir namie ir lauke namines tai visa laika namie ir buna vazonelyje istysus metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 25, 21:55)
as tai nuosavame name gyvenu bet auginu hiacintas ir namie ir lauke namines tai visa laika namie ir buna vazonelyje istysus metus blush2.gif

Kažkur skaičiau, kad antrą kartą vazone hiacintai nežydi. g.gif O jūsų hiacintas žydi du metus iš eilės kambary nežiemojęs lauke?
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2011 03 28, 15:21)
Kažkur skaičiau, kad antrą kartą vazone hiacintai nežydi. g.gif O jūsų hiacintas žydi du metus iš eilės kambary nežiemojęs lauke?

NE PATAISAU ŽYDI JAU 4 METUS ISEILĖS NAMIE NET NEŽIEMOJES LAUKE. ŽYDI 2 KARTUS PER METUS PAVASARI IR VASARA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 28 kovo 2011 - 14:32