Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

Tie šildytuvėliai gerai veikia, ypač patogu keliaujant.
Paiko tai, kad greit pašildo, bet neperkaitina.
Pirkau internete www.siltukai.lt, parduotuvėse dar nemačiau.

M
Atsakyti
QUOTE(Monika_B @ 2010 09 08, 15:59)

o koks ju veikimo principas? tam kad sildytu nieko nereikia daryti? g.gif pvz., vezuosi salta misinuka, noriu pasildyti, suvynioju ir viskas? o jei po kieklaiko vel noriu sildyti ir vel galiu vynioti (turiu omenyje - ar nereikia to siltuko kur siltai palaikyti, kad jis "pasikrautu"? kaip pvz., satkrepsiams reikai saldyti tuos melynus pakelius)
Atsakyti
QUOTE(Kipriete @ 2009 02 27, 22:19)
Neverta pirkti is vis! Daugiau zaidimo nei naudos. Po karstu vandeniu pasildai ir viskas!

nesutinku schmoll.gif ypač naktį. Kadangi pas mus du aukštai, tai kol nubėgu į apačią, šildau po kranu, tai vaikas įsiklykia doh.gif dabar ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_B @ 2010 09 08, 13:59)

M

o mes tokį nusipirkom vakar Vaikų mieste. kainavo 48 lt, su muolaidų kortele 44lt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ABC33 @ 2010 10 23, 19:58)
o mes tokį nusipirkom vakar Vaikų mieste. kainavo 48 lt, su muolaidų kortele 44lt.

user posted image

Ir kaip? Ar patenkinti?
Atsakyti
Avent 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau Avent, savaitę panaudojau ir dabar padėtas į spintą. Aš virdulyje laikau užvirintą vandenį ir kai man reikia, tai jame truputį pašildau ir viskas. Taip žymiai greičiau.
Atsakyti
QUOTE(ABC33 @ 2010 10 23, 20:58)

user posted image

Mes irgi turime sita sildomaji dekla Lovi. geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
O kokiu principu veikia Lovi sildomasi deklas?
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 11 09, 17:59)
O kokiu principu veikia Lovi sildomasi deklas?

Pries eidama i lauka sildomaji dekla idedu i kasta vandeni ir palaikau apie 10-15min. Tuomet i ji idedu buteliuka su misinuku ir viska ikisu i termoizoliacini dekla. Jei maistelio prireikia po kokio pusvalandzio laiko, tai jis dar buna siltas, bet jei vazinejames ilgiau ir praeina 1-2val. laiko, tai paspaudziu start mygtuka ir per 15-20min. maistelis pasyla iki 36 laipsniu temperaturos.
Siaip tai labai patogu aktyviems tevams, nereikia ieskoti kur ta misinuka pasildyti.
Atsakyti
Gal kuri mamyte turi avent IQ sildytuva?pirkau panaudota ir nera instrukcijos ,nezinau kiek vandenuko pilti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shiauwi @ 2010 12 07, 19:54)
Gal kuri mamyte turi avent IQ sildytuva?pirkau panaudota ir nera instrukcijos ,nezinau kiek vandenuko pilti reikia blush2.gif

30 ml. Super daiktas!!!! Esu jo be galo patenkinta
Atsakyti