Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

Nenaudojam nei šildytuvų, nei mikrobanginės pienuko pašiltinimui, o tiesiog įstatome į termosinį puodelį pripiltą karšto vandens. Kam papildomas daiktas namuose toks kaip šildytuvas, jei galima panaudoti paprastą termosinį puodelį, kuriuo galėsite naudotis ir vėliau. ax.gif
Atsakyti
NEI VIENAM VAIKUI NENAUDOJAU JKIU SILDYTUVU.MANAU GERIAUSIA,KAI MAISTELIS PARUOSIAMAS PRIES PAT MAITINIMA.
Atsakyti
mes naudojom sildytuva,labai praverte. nes misinuka ruosdavau tik as ar vyras, o kai palikdavom seneliams dukryte,tai ir misinio padarydavom,tai jie tik pasyldydavo. ir nakti praverte thumbup.gif seip ir termosiuka turejom tyaip pat praverte. tai mano nuomone kad reikalingas daiktas 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat turi sildytuva, tuo metu pirkom ne Avent, o Canpol Babies firmos, pigesni ir va jau trecius metus naudojam 4u.gif Mums jis labai praverte kai reikedavo nusitraukta pienuka pasildyti ar veliau misinuka,maisteli. Dabar musiske pries miega karves piena geria kai pasakas skaitom, tai pries visas maudynes idedu ir ten jis iki reikiamos temperaturos isila ir laikosi, beje, musu mazoji jau ugtelejus naktimis po 10 kartu vandenuko prasydavo, tai ypac, kai vesiau namuose, sildytuve jis visa nakti siltas thumbup.gif Taip pat labai pravercia kai vaikas persales,serga- per para visada turim reikiamos temperaturos arbateles-nereikia sukti galvos bent jau del to,sildyti,saldyti ir pan.Siaip mums tai tikrai pirkinys pasiteisino, po triju savaiteliu laukiam seimyninio pagausejimo, tai jei musu senuciukas sildytuvelis neatlaikys su antruoju ir vel pirksime nauja biggrin.gif
Atsakyti
Labas.
As norejau paprasyti mamyciu, kurie turi Avent sildytuva, atsiusti instrukcija kaip juo naudotis. Man ji atidave drauge, bet be instrukcijos. Gal kas gali nuskenuoti ir atsiusti?
Busim labai dekingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulik: 13 balandžio 2010 - 07:15
QUOTE(agnuciukas @ 2009 07 26, 22:53)
mes irgi nenaudojam jokiu sildytuvu ir mikrobangiui  ax.gif
viska gaminam naturaliu budu  smile.gif
o maisteli, kad neatsaltu idedam i termosa  mirksiukas.gif ne lb laiko siluma bet valanda istraukiam... blush2.gif

na sildituvas irgi naturalus budas, tai juk karstas vanduo biggrin.gif man sildytuvas ypac naktimis buvo tikrai reikalingas, turejau du,geriausiai tiko avent thumbup.gif

del tos instrukcijos, gal pas tave kazkoks kitoks g.gif nes tam koki as turiu instrukcijos tikrai nereikia schmoll.gif viskas ten paprasta
Atsakyti
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 04 25, 01:09)
na sildituvas irgi naturalus budas, tai juk karstas vanduo biggrin.gif man sildytuvas ypac naktimis buvo tikrai reikalingas, turejau du,geriausiai tiko avent thumbup.gif

Pritariu, mes mikrobanges pvz. net neturim namie, o vat sildytuvas iki siol parvercia smile.gif Ir tai visiskai naturalus sildymo budas, aisku galima ir vandeniu sildyti, bet sitaip daug patogiau smile.gif
Atsakyti
man sildytuvas buvo labai reikalingas nakti arbatytei sildyti thumbup.gif jame tik ja ir tik nakti sildydavau smile.gif nes misinuka darydavau iskarto pries duodant maziukui o maisteli arba svieziai virta o jei reikdavo sildyti tai naudojom dubeneli su karstu vandeniu
Atsakyti
TUREJOME BABY MOOW SILDYTUVELI,SUPER,SILDO LABAI GREITAI IR KAINA thumbup.gif
Atsakyti
Dar vis tebenaudojam šildytuvą, nors mažylei spalį bus 2m. Pirkom "Brevi" firmos. Dabar laikom atvirintą vandenuką, kad turėt šilto mišinukui miegui paruošti, nes vis dar miegot keliauja su pienuku. g.gif
Atsakyti
Kaip atskiro sildytuvo neplanavau pirkti, bet kai radau internete kombaina, kuris ne tik verda ant garu ir smulkina, bet ir sterilizuoja bei pasildo maisteli, iskart jo prireike biggrin.gif
Atsakyti
gal kas naudojate ar jau isvandete pieno sildytuva @sildukas@, heat in a ckik?????
labai domina jusu patirtis. aciu

http://www.siltukai....aby-bottle.html

va toks vat.
Atsakyti