Mes taip pat naudojam Avent šildytuvą, jokių nusiskundimų neturiu, mums jis geras pagalbininkas, nes mano pana vis dar keliasi nakti misinuko ar vandenuko atsigerti, tai vanduo visada reikiamos tem yra,nereikia begioti vandens kaisti ir pan., jokiu garsu jis neskleidžia, mes už šildytuvus

naudoju AVENT buteliukus - tai nusprendziau isigyti ir AVENT maistelio sildytuva...bet radau cia ne kokiu atsiliepimu apie juos
tai kaip yra istikro
ar geriau virintu vandenuku sildyti ar visgi sildytuva isigyti? jau man galvele susisuko beskaitant komentarus
o gal geriau kitos firmos sildytuva isigyti?

tai kaip yra istikro

QUOTE(sherla @ 2007 12 28, 00:51)
naudoju AVENT buteliukus - tai nusprendziau isigyti ir AVENT maistelio sildytuva...bet radau cia ne kokiu atsiliepimu apie juos
tai kaip yra istikro
ar geriau virintu vandenuku sildyti ar visgi sildytuva isigyti? jau man galvele susisuko beskaitant komentarus
o gal geriau kitos firmos sildytuva isigyti?

tai kaip yra istikro

As naudoju sildytuva ir esu labai juo patenkinta. Tiesa, atsiliepimu jokiu apie ji neskaiciau pries issigyjant. Jis mums naktimis nepamainomas pagalbininkas. Iki siol pasidarydavau kelis misinius ir sudedavau i saldytuva, tada nakti ant trecios padalos belikdavo pasildyti kelias minutes. Bet mums budavo per ilgai, nes mergiote isiklykdavo. Tad va vakar isbandem nauja varianta - i buteliukus supilsciau reikiama virinto vandens kieki, sildytuva ijungiau ant maziausios padalos, ir palikau ijungta. Kai maze jau budinosi, beliko is sildytuvo paimt buteliuka su vandeniu, idet reikiama kieki pieno milteliu ir suplakt - max minute laiko. O beplakant kita ranka idet i sildytuva kita buteliuka su vandenuku ir patikrint, ar sildytuve yra pakankamas vandenuko kiekis

Mes turim bebe confort šildytuvą,jis taip pat gali pasijungt ir mašinoje ypač kai ateina vasara,važiuojant i gamtą.Pienukui šildyt man nepasitvirtino
,nes perkarštas būna,o jei nakčiai laikyt vandenuką jame,tai padalos lempute apšviečia kambarį,neryškiai bet trukdo miegot.Nakčiai geriau termosas vandens.O šildytuvu džiaugiuosi dabar kai valgo tyreles,nes idedu indelį ir sušyla reikiamos temp.
Kainuoja nepigiai perkant reiktų pagalvoti ar tikrai be jo neisiversit

As nusipirkau Avent,nors irgi prisiskaiciau,kad turi trukumu,bet siai dienai man jis labai patinka ir tikrai naudoju.cia nera pats butiniausias daiktas,be jo irgi imanoma apsieiti,bet tiesiog,taip -viskas greiciau

as tia pasisildau, ka reikia su paprastu karstu vandeniu puodelyje, juk principas tas pats, tai nelabai matau privalumu sildytuvo

QUOTE(auksine @ 2008 03 17, 16:02)
as tia pasisildau, ka reikia su paprastu karstu vandeniu puodelyje, juk principas tas pats, tai nelabai matau privalumu sildytuvo 

Nu pvz as turiu laiko nuo prabudimi iki kol mergyte isikvyks max tris minutes, tad tikrai nespeciau pasildyt vandens, det maisteli ir laukt, kol jis susils... Tikrai nepamainomas tas sildytuvas. Mes ji laikom virtuvej, tad miegamojo mums neapsviecia

mes Avent turim...na, nusiskundimų nėra, bet dabar tokio brangaus nebepirkčiau

QUOTE(Levander @ 2008 03 20, 00:11)
man irgi kazkaip per brangus pasirode AVENT

Mums padovanojo sildytuva,bet taip nekarto ir nepanaudojau
Gal del to kad maitinu pati ir nereikejo sildyti misinuko,reikia parduoti dabar

Turėjau kažkokį paprastutį, tai naudojom. Bet kai perėjom prie didesnio buteliuko, nebetilpo į tą šildytuvą.

as uz AVENT sildytuva,tikras pagalbiinkas