Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

QUOTE(katiniuks @ 2005 09 20, 10:14)
Tikrai tinka.Aš turiu Canpol Babies šildytuvą ir Avent buteliukus jame šildau.O dėl pranašumo nežinau.

Mes taip pat turim Canpol Babies šildytuvą, taip pat Avent buteliukus jame šildom, ir Avent indeliai maisteliui laikyti po 240 g. puikiai telpa jei reikia pašildyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijamu @ 2009 02 06, 12:53)
sveikos merginos
Gal galit paaiskint kaip naudoti Avent sildytuva, nes mes pirkom internete ir ten nebuvo instrukcijos,Buciau labai dekinga. Mane domina, kiek vandens reikia pripilti ir ka reiskia tie skaiciai 123.Kada ant kokio statyti.
pabandziau salta vandeni pastatyti ant 3 ir kai issijuge lempute. tai vanduo buteliuke buvo dar saltas
padekit

Mes ir neseniai įsigijom Avent'ą.Vandens kaip mums aiškino reikia pilti tiek,kad buteliukui nebūtų per viršu pilna,mes pilam apie pusę.O skaičiai reiškia-1pvz aš per naktį įdėjusi laikau buteliuką,nes norima temperatūra būna,ne per karšta,ne per šalta,2 nenaudoju dar,bet tikriausiai greičiau,kad sušiltų,o 3 uždėjus labai greit sušyla,nereikia laukti.O jei išsijungė lepmputė reikėjo palaukti,nes turi įšilti,jei kaskart keičiat vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2009 02 06, 19:45)
Mes taip pat turim Canpol Babies šildytuvą, taip pat Avent buteliukus jame šildom, ir Avent indeliai maisteliui laikyti po 240 g. puikiai telpa jei reikia pašildyti 4u.gif

puikus tikrai Canpol Babies,tinka visokiem buteliukam mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam avent, dabar kai salta pasildom arbatele , dedam i termo tasyte ir keliaujam i parduotuves ar pas senelius i kita miesta smile.gif
Atsakyti
mes turim Babymoov sildytuva, tai pat sildome jame ivairiu tipo buteliukus smile.gif
Atsakyti
As turiu nupirkus Avent maisto,buteliuko suildytuva,bet taip ne karto ir nepanaudojau,ir nemanau kad tai yra butinybe,tiesiog atkaliau sistema kaip su karstu vandeniu paprasciausiai pasisildau viska ax.gif
Atsakyti
Neverta pirkti is vis! Daugiau zaidimo nei naudos. Po karstu vandeniu pasildai ir viskas!
Atsakyti
O tai kiek to karšto vandens, leiskit paklausti, sunaudojat? Nežinau, man tai patinka tvarka virtuvėj... Iš pradžių maniau, kad apsieisiu be įrangos, bet pažaidusi su tais buteliukų virinimais ir šildymais "po kranu", nusipirkau ir šildytuvą, ir sterilizatorių. Aišku, kai gamini vaikui šviežią maistą, nereikia šildytuvo, bet pvz. nakčiai palieku buteliuką šildytuve ir nereikia blūdyti, kaisti iš naujo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 02 08, 23:08)
Geriausias, pigiausias, greiciausias ir patogiausias sildymas - verdantis vanduo puodelyje!!! Nors turiu ir as ta sildytuva Avent, bet nei jis man reikalingas. 120 litu i bala doh.gif Butu bent galimybe masinoj sildyt, tai dar gal ir apsimoketu. Parduodu beveik nenaudota!!! Vat.

o man super dalikas,tik tyreles sildau
Atsakyti
Man kazkaip neprireike sio daikciuko. Pati nemaitinu, bet pienuka paruosiu gana greitai, kokios 2-4min. Verdanciu vandeniu perplaunu buteliuka ir soskyte, tada ipilu, kokius 60-80ml, verdancio vandens i buteliuka, tada atvesinto virinto vandens (kuri laikau atskiroje taroje) iki 210ml sudedu miltelius ir psio, paruosta, pieniukas buna siltas.
O tyreles ir pasyldau naudojant verdanti vandeni. Turiu puodeli, toki didoka (aukstoka), tai i ji idedu tyrele ir pripilu vandens, kad apsemtu beveik visa tyreles buteliuka, kol as vaika idedu i kedute, prisegu, uzdedu seilinuka, ta tyrele ir susyla.
Atsakyti
naudojau ir man patiko thumbup.gif o db parduodu, greit susyla maistelis ar pienukas arba arbata.patogu
Atsakyti
Tikrai ne pirmo būtinumo prekė. Dabar nepirkčiau, nes galima ir be jo išsiversti. Kadangi turėjau tai ir naudojau, patogiausiai aišku kelionėse tokį daiktą turėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cesi: 22 gegužės 2009 - 17:37