Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio/pienuko šildytuvai

Gal kas parduodat naudoja šildytuva ???
Atsakyti
Mes turime Avent sildytuva maisteliui, bet nenaudojau blush2.gif Paskaiciau atsiliepimus, bandysiu darzoviu kosytes jame sildyt blush2.gif
Atsakyti
Avent maisto sildytuva. Nakti pienuka pasildydavau, veliau kosytes sildem. Labai patogus prietaisas ir greitai susildo maistuka ir reikiamos temperaturos buna thumbup.gif
Atsakyti
Na, buvau gavus dovanu , bet nelabai as ji naudojau blush2.gif
Atsakyti
O man tai sildytuwas buwo tiesiog thumbup.gif ! Naudojom AVENT firmos. Kol naktimis reikdawo maitinti, nakciai palikdawau buteliuky tik reikiama kieki vandens, tereikdawo ideti misinuka ir jau pienuskas paruostas. Ir kleckas neissibudindawo ir man patogu labai buwo. Sildydawom ir darzowiu kosytes, ir pacios wirtas kruopu kosytes su hippo 'uogienem' maisydawau ir pasildydawau na zodziu mums tai labai reikalingas daiktas pasirode drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirkčiau šildytuvą, gal kam nereikalingas? biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas naudojat šitą šildytuvą ?
http://www.0-3.lt/go...t,;id,101;sim,1

kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Aš naudojau "Canpol babies" ir buvau patenkinta. O beje AVENT buteliukai tikrai telpa nes turėjau nuo mažiausio iki didžiausio. Ir tikrai visi tilpo. Tik aš jį naudojau daugiau temperatūros palaikymui. T.y. nustatydavau 37 temp. ( pamatavau su vandens termometru, nes padalos buvo karštesnės ir pasižymėjau su markeriu) įdėdavau jau paruoštą mišinuką ir kol mažiukas dar tik budindavosi po miego jis sau stovėdavo tinkamos temperatūros. Taip pat ir naktimis, pasidarau prieš kokias dešimt minučių ir laukiu kol pradės niurzgėti, o po ranka mišinukas tinkamos temperatūros. thumbup.gif Tik mamytės nepamirškite visada patikrinti prieš duodamos mažiukams, juk technika irgi gali pavesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau nupirkus Chicco sildytuva, tai nenaudojau- nepatogus. Teko parduot uz puse kainos
Atsakyti
as tik uz Avent sildytuva, naudojam iki siol , mums jau 17men thumbup.gif
Nesivaizduoju, kaip buciau be jo issivertusi ax.gif Juk ir pienukui, ir kosytem, ir sriubytei, ir sultims is saldytuvo, net kai slogiukas uzeina kaskart pasildau buteliuka-gertuve nuo 12men.
Super dalykas ir saugu, ir patikima ir lengva!! thumbup.gif
Atsakyti
Taip, šildytuvas geras dalykas, kai vaikelis dar naktį valgo. Vis nenusiperku aš jo. Bet suradau puikią išeitį ir pinigėlių sutaupiau. Buteliuką su pienuku įdedu į termosą, skirtą ne gėrimams laikyti, o maistui(pvz. sriubai ar troškiniui), nes jie būna plačiu kaklu. Įpilu karšto vandens į jį šiek tiek, įdedu buteliuką ir užsuku dangtelį. Liuks, pienukas išsilaiko reikiamos temperatūros iki kelių valandų thumbup.gif Lygiai taip pat ir pašildau, kai išimu iš šaldytuvo šaltą maitelį. Tik reik anksčiau įdėt į termosą. Išbandykit mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos
Gal galit paaiskint kaip naudoti Avent sildytuva, nes mes pirkom internete ir ten nebuvo instrukcijos,Buciau labai dekinga. Mane domina, kiek vandens reikia pripilti ir ka reiskia tie skaiciai 123.Kada ant kokio statyti.
pabandziau salta vandeni pastatyti ant 3 ir kai issijuge lempute. tai vanduo buteliuke buvo dar saltas
padekit
Atsakyti