Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

Kas man darosi doh.gif doh.gif Vis tos katės man ramybės neduoda. Bet šįkart viskas ramu ir šeimyniška. Žodžiu radau pas save prie lovos peliuką, bet tokį kaip iš multiko, su balta nosyte smile.gif ir mes us dukterėčia sugalvojame padaryti jai narvelį iš kartoninės dėžės, kad nepabėgtų. tada pasiimu savo katę, šįkart ji nei puola nei ką ir visą sapną praglosčiau ją, pramurkė ji. Taip meiliai mes į tą peliuką žiūrėjom, aš jai aiškinau, kad jo suvalgyti negalima smile.gif sapnas toks šiltas ir jaukus.
dabar papasakosiu kaip aiškinčiau aš. Pelė reiškia santuoka, o ją gaudyti, reiškia "tavo sumannymai geri". Glostyti katę, reiškia meilę ir ištikimybę. Taigi kaip ir viskas aišku, o kas svarbiausia, apie tai paskutinėmis dienomis ir vyksta šneka. Apie šeimą. Tiresiog labai stebėjausi, jog netgi simbolinės sapno reikšmės taip atitinka tikrovę.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 08 24, 14:24)
artitoli, labai įdomu skaityti pačios pamąstymus apie sapnus. Kaip suprantu, pati nesiremi sapnininkais- ir tas labai gerai. Su susidomėjimu perskaičiau interpretacijas apie kapines. Pati dažnai sapnuodavau kapines prietemoj, išraustus kapus ir panašų peizažą. Įdomu, kad kūnų ne, tik landšaftą rolleyes.gif  Visų sapnų ašis- vieno artimo žmogaus kapavietė, nors tuose kapinėse realiai artimųjų guli ir daugiau. Paskutinį sykį veiksmas vyko tamsoj, purenom drėgną juodą kapo žemę, baimės nebuvo. tik užstrigo smulkmena, kad pats kapas buvo toj pačioj vietoj, tik pasisukęs šonu.

Man atrodo, pati puikiai atradot atsakymą į šį savo sapną. Man tai sapnas apie tą artimą žmogų kelia kelias mintis. Pirma, kad pasąmonė mums iškeldama kažkokio konkretaus žmogaus vaizdinį, neretai duoda žinią ne apie tą žmogų, o apie jo savybių rinkinį, apie santykio su juo pobūdį. Jei, sakykim, mes sapnuotume Motiną Teresę, niekam nekiltų abejonių, kad sapnas kalba apie altruizmą, apie pasiaukojimą, gerumą ir t.t. ir turbūt retas manytų, kad sapuojame būtent Ją. O kai sapnuojame Joną ar Petrą, kurie yra mums pažįstami, mes manome, kad sapnas apie juos, o ne apie savybes, santykius ar jaumus, kuriuos jie simbolizuoja (ką ir rašėt apie tai, kad supratot, ko trūksta iš to žmogaus).

Kitas dalykas - žemės purenimas, t.y. rūpinimasis tuo, kas palaidota. Vėlgi traktuojant palaidojimą kaip emocijų, išyvenimų palaidojimą ar santykio su mirusiu žmogumi "padėjimą į tinkamą lentynėlę atminty", tas purenimas ir baimės jausmo nebuvimas yra kaip ir geras ženklas - jis (ir su juo susiję jausmai ar neišspręsti konfliktai) yra savo vietoj. Tik tai, kad grįžtama pas jį sapne (purenti) gal ir sako, kad jis turi kažką mums svarbaus.

Persisukęs kapas irgi gali būti prasmingas. Pamenu, kažkada viena psichoterapeutė pasakojo, kad kartais sapnuose pasąmonė išsprendžia tam tikrus vidinius konfliktus arba sudėlioja į lentynėles tam tikrus mus varginančius dalykus mums to nesuvokiant. Turbūt dažnai pasitaiko tokių sapnų, kad sapnuoja bala žino ką, bet atsikeli pakylėta, pilna jėgų, lg kokį kalną nuo pečių nusiritinusi. Būtent čia ir gali būti mums miegant atliktas pasąmonės darbas - kažką jin patvarko ir be mūsų žinios smile.gif Tai tas pasisukęs kapas irgi gali būti pasąmonės ženklas, kad nepaisant to, kaip sapnuotoja sudėliojo ("palaidojo") tam tikras emocijas ar prisiminimus, pasąmonė pakoregavo jas taip, kad, reikia tikėtis, sapnuotojai būtų į naudą smile.gif Bet čia teorija - ja galima ir netikėti.
Atsakyti
Na ir sapną bjaurų susapnavau...Retai ką panašaus sapnuoju. Sėdžiu ir mėginu suvokti, ką jis galėtų reikšti, bet jokia protinga mintis į galvą neateina...

Mano miegamasis šiaip turi vieną langą, o sapnuoju, kad langai trys. Kažkodėl kyla mintis: kad tik tų langų stiklai neiškristų. Pasižiūriu dar kartą į langus ir išsigąstu: kairiojo lango dešinysis apatinis kampas nulūžęs, vidurinis vos vos lange laikosi, o prie dešiniojo lango iš išorės kažkodėl du mano paveiksliukai rėmeliuose priklijuoti ir vienas nukrito. Girdžiu, kaip jis sudūžta. Pažvelgiu žemyn ir apsiraminu- jis nukrito į kaimynų balkoną, vadinasi, galėsiu nueiti ir pasiimti. Ir vis dairausi į lauko duris: kada gi mano miręs tėvas pareis- pasakysiu, kas atsitiko, kad jis galėtų tuos langus sutvarkyti...
Atsakyti
merginos, o gal kuri ir mano sapna gales paaiskinti... labai jau daznai sapnuoju, todel noretusi zinoti jo reiksme... vis sapnuoju, kad mano vyras ima nesioti vestuvini zieda (siaip jis jo nenesioja, nes jis jam per didelis). Ka tai galetu reiksti? buciau labai dekinga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 08 24, 17:27)
Artitoli, labai patinka tavo paaiškinimai. Jau vien dėl to, jog tu žvelgi per psichologinę prizmę, o ne vien per simbolinę. Esu skaičius, kad svarbiausia yra, tai kaip tu sapnuodamas jautiesi ir kad pats pagal nuojautą turėtum geriausiai suprasti ką ta sapnas reiškia.

Labai sutinku su šituo požiūriu smile.gif Ir todėl pati savęs pirmiausia po sapno klausiu: o kaip jaučiausi sapne? Ir - o kada gyvenime aš panašiai jaučiuosi? Jūsų sapnas yra geras pavyzdys - sapne bėgu, jaučiuosi priversta bėgti, gal pavargusi, gal poilsio noriu, kada dar taip jaučiuosi? O gi, pvz, darbe smile.gif Todėl žmonėms, kurie linkę save stebėti, analizuoti savo jausmus paprasčiau suprasti ir sapnų kalbą. Aišku, ne visada sapno jausmą taip paprasta iššifruoti, ypač kai pasąmonė įpina kažkokius seniai mūsų lyg pamirštus, bet svarbius jausmus ar įvykius.
Papildyta:
QUOTE(ramaska2 @ 2009 08 24, 18:26)
sianakt vel apturejau sapna net ne nakti o kazkur puse septyniu ryte tada mane sunelis psauke pas save.

Atrodytų labai daug visko nesusijusio Jūsų sapnuose, bet iš tiesų, panašu, kad pasąmonė Jums labai kryptingą informaciją pateikia – Jūsų sapnuose (kaip ir prieš tai pasakotame sapne apie kirminus vaiko burnytėje) labai stiprus nesaugumo, išorės pavojaus motyvas, kuris reiškiamas per įvairius nemalonius gyvūnus. Man net tokia asociacija kyla – tiek visko daug (ir veiksmo, ir gyvūnų, ir jausmų), kad net bloga (gal dėl to gyvūnai tokie šlykštūs – kad simbolizuotų tą nemalonų pojūtį?) – na toks jausmas būna, kai visko gyvenime per daug unsure.gif rolleyes.gif

O tas „per daug“ aspektas irgi labai ryškus – ir tame ankstesniame Jūsų sapne kirminų tiek daug, kad dusina („per gerklę lenda“ kaip mes sakom), ir čia vanduo semia, ir pelių įvairiausių, ir dantų pas kobrą, spalinukių pilna (šitoj vietoj prisimenu prieš tai buvusį Jūsų sapną – kur irgi vaikutis „išsituštino“ (tik tąkart per gerklę ir ausis) parazitais). Toks jausmas, kad visko per daug. Įdomu kas – kad sapnuotoja visa tai priima kaip savaime suprantamą dalyką – nėra nei panikos jausmo, nei baimės, tiesiog tokia realybė – visko daug – ir su tuo, man panašu, yra susitaikyta. Bet. Tuo pačiu sapnuose ryškus agresijos motyvas – aštrūs kobros dantys, daužoma pelė. Čia kas man krenta į akis – pati sapnuotoja nesielgia agresyviai, bet tai, kad sapne ryškūs agresijos motyvai leidžia daryti prielaidą, kad sapnuotojos realiame gyvenime yra ir pykčio, ir agresijos, tik ji gal nėra išreiškiama tiesiogiai?

Ir kur jau tos agresijos nebus, kai, susidaro įspūdis, kad sapnuotoja kiekviename žingsnyje kovoja su išorės pavojais, kurie grasinasi tiek jai, tiek jos artimiesiems. Ir kovoja viena. Ir štai sapne atsiranda mama. Kodėl mama? Iki tol labai ryškiai skambėjo motiniškumo motyvas – apsaugoti, pasirūpinti vaikais, bet kokia kaina. Kai kas sako, kad sapnuoti mirusįjį reiškia ieškoti jame tų dalykų, kurių trūksta pačiam. Taip ir su susapnuota mama – ji gali atsirasti kaip paramos sapnuotojai simbolis (motiniškumas, kad ir kokie buvo santykiai su mama, dažniausiai siejamas su globa, prieglobsčiu, saugumu, šiluma), kaip tai, ko sapnuotoja ieško gyvenime, nes jai trūksta (vėlgi – saugumo, ramybės, šilumos, galimybės pabūti silpnai šalia mamos) arba kaip patvirtinimas, kad aš irgi esu mama, nesvarbu kokioj situacijoj (net būdama su mama, panašu, sapnuotoja neprisiima mamos vaiko vaidmens, o toliau yra savo vaikų motina ir globėja).

Trumpai. Visko labai daug. Kas tas viskas? Gal santykiai, gal atsakomybė, gal emocijos, gal veikla... Tik dar pastebėjimas – nesvarbu, kurioj srity (ar tai darbas, kurį sapne simbolizuoja dokumentai, ar namai) – tas „perteklius“ (manyčiau, emocinis arba atsakomybės) vis tiek yra. Tai tiek, ko gero mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artitoli @ 2009 08 25, 11:11)

Kitas dalykas - žemės purenimas, t.y. rūpinimasis tuo, kas palaidota. Vėlgi traktuojant palaidojimą kaip emocijų, išyvenimų palaidojimą ar santykio su mirusiu žmogumi "padėjimą į tinkamą lentynėlę atminty", tas purenimas ir baimės jausmo nebuvimas yra kaip ir geras ženklas - jis (ir su juo susiję jausmai ar neišspręsti konfliktai) yra savo vietoj. Tik tai, kad grįžtama pas jį sapne (purenti) gal ir sako, kad jis turi kažką mums svarbaus.

Persisukęs kapas irgi gali būti prasmingas. Pamenu, kažkada viena psichoterapeutė pasakojo, kad kartais sapnuose pasąmonė išsprendžia tam tikrus vidinius konfliktus arba sudėlioja į lentynėles tam tikrus mus varginančius dalykus mums to nesuvokiant. Turbūt dažnai pasitaiko tokių sapnų, kad sapnuoja bala žino ką, bet atsikeli pakylėta, pilna jėgų, lg kokį kalną nuo pečių nusiritinusi. Būtent čia ir gali būti mums miegant atliktas pasąmonės darbas - kažką jin patvarko ir be mūsų žinios smile.gif Tai tas pasisukęs kapas irgi gali būti pasąmonės ženklas, kad nepaisant to, kaip sapnuotoja sudėliojo ("palaidojo") tam tikras emocijas ar prisiminimus, pasąmonė pakoregavo jas taip, kad, reikia tikėtis, sapnuotojai būtų į naudą smile.gif Bet čia teorija - ja galima ir netikėti.

Dėkui už dėmesį ir sugaištą laiką.
Daug galvojau perskaičius, perkračiau tą paskutinį sapną dar kelis kartus. Manau, jei padėčiau savo sapną prieš pačią kaip kokį paveikslą su visom spalvom, smulkmenom, emocijom (tiksliau, jų nebuvimu), galėtum pasakyti dar daugiau. Tačiau ir taip pasakyta daugiau, nei pakankamai.
Visų pirma, turiu pastebėti, kad nors pati rašei, kad netiki abrom- kadabrom, pačios intuicija stulbinanti bigsmile.gif O intuicija tuo ir pasireiškia, kad paima žmogus pokalbyje kokį pavyzdį "iš lempos", o jis atitinka vos ne 100 proc. Tačiau daugiau viešai nesiplėsiu, galėsiu - jei norėtum- parašyti asmeniškai smile.gif

Keistas tas sapnuotas žemės purenimas, tiesiog drėgnas purus juodžemis, jokio žalumyno nepasodinta ir nesiruošiau sodinti, o svarbiausia- kapas kaip ir tuščias, na, kūnas gal ir yra, tačiau jis tuščias, ta prasme, kaip lėlės, nėra jau jokio ryšio su buvusia asmenybe, o gal jo iš viso ten jau nėra (bet buvo). Tai, manau, irgi daug ką pasako.
Toliau. Manau, labai tinka paaiškinimas apie persuktą kapavietę. Ir tai, kad pasąmonė sudėlioja pačiu geriausiu būdu atpalaiduodama nuo praeities, tiksliau, nuo bergždžio ieškojimo ten, kur iš tikrųjų nieko panašaus nėra.
Kaip dabar suvedžiau galus, gavosi toks moralas: NEIEŠKOK PROŽEKTORIAUS LEMPUTĖS(kažko, ko man trūksta) ŽEMĖJ (praeityje, žmonėse ir pan.), O JOS TEN IR NĖRA (ką rodė išraustos kapavietės ankstesniuose sapnuose) KAI DANGUJ ŠVIEČIA SAULĖ. (visko, ko reikia, yra sočiai, tik kitokiu pavidalu ir kitur). Jei būtų įdomu, galėčiau išplėsti pasakydama daug daugiau. Labai jau psichoterapinis tas sapnas doh.gif biggrin.gif Tačiau tai labai ryški nuoroda thumbup.gif Ačiuks dar sykį 4u.gif

Vaižgante, man atrodo, kad tavo sapnas vienareikšmiškai šneka apie pasaulėžiūros pokyčius. Gal nuo kokių nors žinių byra tavo pačios susikurta apsauga, pokyčiai gal labiau orentuoti į šeimos erdvę, gal į santykius su partneriu. Ką galėtų tau tėvas reikšti, žinai tik tu tai, tačiau tėvas lygu Saulė/Dievas lygu pasaulėžiūra. Tai gal tikiesi, kad tavo žinios ar tikėjimas savo sistema apsaugos tave ir toliau? Bet sutik, kad neesi tikra, nežinai, ar pareis tėvas, nors turėtų .... Tačiau, vienaip ar kitaip, planuok miegamojo remontą, geriausiu atveju teks pasikeisti langus į naujus, t. y., gali atsitikti kažkas, kad prireiks keistis. tai, kad paveiksliukas sudužo, bet nukrito į balkoną ir tu gali jį dar parsinešti panorėjusi gali reikšti, kad kažkas jau bėga nuo tavęs, tačiau tu dar nenori paleisti. Paveiksliuką apžiūrinėk, kas nupiešta, ką jis tau reiškia ir pan. Na, ta prasme, sumaliau rolleyes.gif
Atsakyti

Atrodytų labai daug visko nesusijusio Jūsų sapnuose, bet iš tiesų, panašu, kad pasąmonė Jums labai kryptingą informaciją pateikia – Jūsų sapnuose (kaip ir prieš tai pasakotame sapne apie kirminus vaiko burnytėje) labai stiprus nesaugumo, išorės pavojaus motyvas, kuris reiškiamas per įvairius nemalonius gyvūnus. Man net tokia asociacija kyla – tiek visko daug (ir veiksmo, ir gyvūnų, ir jausmų), kad net bloga (gal dėl to gyvūnai tokie šlykštūs – kad simbolizuotų tą nemalonų pojūtį?) – na toks jausmas būna, kai visko gyvenime per daug unsure.gif rolleyes.gif

O tas „per daug“ aspektas irgi labai ryškus – ir tame ankstesniame Jūsų sapne kirminų tiek daug, kad dusina („per gerklę lenda“ kaip mes sakom), ir čia vanduo semia, ir pelių įvairiausių, ir dantų pas kobrą, spalinukių pilna (šitoj vietoj prisimenu prieš tai buvusį Jūsų sapną – kur irgi vaikutis „išsituštino“ (tik tąkart per gerklę ir ausis) parazitais). Toks jausmas, kad visko per daug. Įdomu kas – kad sapnuotoja visa tai priima kaip savaime suprantamą dalyką – nėra nei panikos jausmo, nei baimės, tiesiog tokia realybė – visko daug – ir su tuo, man panašu, yra susitaikyta. Bet. Tuo pačiu sapnuose ryškus agresijos motyvas – aštrūs kobros dantys, daužoma pelė. Čia kas man krenta į akis – pati sapnuotoja nesielgia agresyviai, bet tai, kad sapne ryškūs agresijos motyvai leidžia daryti prielaidą, kad sapnuotojos realiame gyvenime yra ir pykčio, ir agresijos, tik ji gal nėra išreiškiama tiesiogiai?

Ir kur jau tos agresijos nebus, kai, susidaro įspūdis, kad sapnuotoja kiekviename žingsnyje kovoja su išorės pavojais, kurie grasinasi tiek jai, tiek jos artimiesiems. Ir kovoja viena. Ir štai sapne atsiranda mama. Kodėl mama? Iki tol labai ryškiai skambėjo motiniškumo motyvas – apsaugoti, pasirūpinti vaikais, bet kokia kaina. Kai kas sako, kad sapnuoti mirusįjį reiškia ieškoti jame tų dalykų, kurių trūksta pačiam. Taip ir su susapnuota mama – ji gali atsirasti kaip paramos sapnuotojai simbolis (motiniškumas, kad ir kokie buvo santykiai su mama, dažniausiai siejamas su globa, prieglobsčiu, saugumu, šiluma), kaip tai, ko sapnuotoja ieško gyvenime, nes jai trūksta (vėlgi – saugumo, ramybės, šilumos, galimybės pabūti silpnai šalia mamos) arba kaip patvirtinimas, kad aš irgi esu mama, nesvarbu kokioj situacijoj (net būdama su mama, panašu, sapnuotoja neprisiima mamos vaiko vaidmens, o toliau yra savo vaikų motina ir globėja).

Trumpai. Visko labai daug. Kas tas viskas? Gal santykiai, gal atsakomybė, gal emocijos, gal veikla... Tik dar pastebėjimas – nesvarbu, kurioj srity (ar tai darbas, kurį sapne simbolizuoja dokumentai, ar namai) – tas „perteklius“ (manyčiau, emocinis arba atsakomybės) vis tiek yra. Tai tiek, ko gero mirksiukas.gif
[/quote]

aciu labai uz mano makliavos aiskinima ax.gif gyvenime is tikro daug kas vyksta ir tikrai noretusi pasijust glezna trapia bent akimirkai pabut vaiku,deja tai neimanoma todel turbut nuo rupesciu pavargo mano pasamone todel ir bando man taip kazka sakyt.
na esu gal gruboka bet neagresyvi tai tikrai ax.gif
o be to ner taip labai lengva viska pakelt ant vienos peciu todel turbut taip vat viskas ir gaunas makliavotai.dekui dar karteli tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 08 25, 13:11)
Vaižgante, man atrodo, kad tavo sapnas vienareikšmiškai šneka apie pasaulėžiūros pokyčius. Gal nuo kokių nors žinių byra tavo pačios susikurta apsauga, pokyčiai gal labiau orentuoti į šeimos erdvę, gal į santykius su partneriu. Ką galėtų tau tėvas reikšti, žinai tik tu tai, tačiau tėvas lygu Saulė/Dievas lygu pasaulėžiūra. Tai gal tikiesi, kad tavo žinios ar tikėjimas savo sistema apsaugos tave ir toliau? Bet sutik, kad neesi tikra, nežinai, ar pareis tėvas, nors turėtų .... Tačiau, vienaip ar kitaip, planuok miegamojo remontą, geriausiu atveju teks pasikeisti langus į naujus, t. y., gali atsitikti kažkas, kad prireiks keistis. tai, kad paveiksliukas sudužo, bet nukrito į balkoną ir tu gali jį dar parsinešti panorėjusi gali reikšti, kad kažkas jau bėga nuo tavęs, tačiau tu dar nenori paleisti. Paveiksliuką apžiūrinėk, kas nupiešta, ką jis tau reiškia ir pan. Na, ta prasme, sumaliau rolleyes.gif

Labai dėkui 4u.gif
Pati žinau, kad dužimas nėra blogai- tai pokyčiai...
Savo mirusį tėvą aš dažnai sapnuoju- jis pastoviai mane sapnuose gelbėja iš nemalonių situacijų, padeda. Jis man asocijojasi su saugumu.
Nagi žiūrėsim- gal šitas sapnas apie mano ateitį?
Atsakyti
Labai nemalonų sapną vakar sapnavau: sužinojau,kad sergu vėžiu. Labai vėlyva stadija, jog nieko nebeįmanoma padayt ir suvokiu, jog labai greitai mirsiu.
Nejauku net prabudus buvo. Dažnai sapnuoju, kad man iškrenta vienas ar keli dantys arba pati išsiimu. Kiek žinau tai irgi siejasi su mirtimi, tačiau jau keli metai, kaip jokie artimieji nebuvo mirę.
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 08 26, 01:49)
Labai nemalonų sapną vakar sapnavau: sužinojau,kad sergu vėžiu. Labai vėlyva stadija, jog nieko nebeįmanoma padayt ir suvokiu, jog labai greitai mirsiu.
Nejauku net prabudus buvo. Dažnai sapnuoju, kad man iškrenta vienas ar keli dantys arba pati išsiimu. Kiek žinau tai irgi siejasi su mirtimi, tačiau jau keli metai, kaip jokie artimieji nebuvo mirę.

Dantų kritimas su krauju reiškia iš giminės mirtis, jei be kraujo tai negiminingas žmogus.. smile.gif

O aš šiąnakt sapanavau nžn kaip tai pavadinti, tyčiojimąsis gal...Žodžu aš su dukra vaikštau neva Šeškinėj po paviljonus kažkokius, ir vat radom a la kavinukė, užėjom perkąsti ir lipom į antrą aukštą, laiptai kažkokie slidūs...Ir prieš nosį grotelės tokios neva reikia perlipti jas, ir sėdi kažkokie du vyriokai prieš jas, ir man pradedant lipti jie pradėjo traukti man už kojų, ir juokiasi, o aš jų prašau paleisti, nes bijau kad nukrisiu...Ir prašau vis prašau, o jie vistiek na tyčiojasi...Tada paleido aš sakau dukrai einam iš čia, ir kažkaip einu ir nžn išėjus girdžiu dukra kad verkia rėkia, jie paėmė dukrą ir neva bėga nuo manęs su ja..Aš vėl prašau jų kad atiduotų, o jie na tyčiojasi ir juokiasi...Paskui kažkaip atidavė ją, ir mes išėjom tada į lauką jau...Ir einam ir negaliu suprasti nei kur mano tašė, nei kur mašiną palikau...Taip lyg pasiklydau tiesiog...Žodžiu nemalonus sapnas labai... unsure.gif
Atsakyti
man anksčiau būdavo kad sapnuoju savo kaimą (senelių namus) ir kad ten visuomet nutinka kas nors baisaus: arba vagys užpuola, arba nepažįstami žmonės ateina, arba karvė į namus bando įeit, arba kažkokie žmonės paslapčia tykoja, arba pasiutę gyvūnai aplink namus laksto, briedžiai laksto, blusos šimtais i namus puola. Aš vis bandau duris uždaryt, langus užvert, sedžiu išsigandus, o kiti tarsi nereaguoja į nieką. jei banditai puola tai aš ginuosi aršiai.
Mama sako kad tokie sapnai dėl to kad bijau kaime būt. Iš tiesų baisoka ten būt - vienkiemis, kaimynų nėra, aplink laukai ir miškai, taip kad nesaugiai jaučiuosi.

na o sapnai mano tai būna tikrai neįtikėtini. Sapnavau kad namiškius kirviu užkapojau. unsure.gif danai sapnuoju kad senelį mušu nes jis būna piktas ir agresyvus. Esu vaikystėj sapnavus Dievą... šis sapnas labai įsiminė...
Atsakyti
na va, o del auksinio zieduko sapnavimo niekas savo mintimis taip ir nepasidalino... verysad.gif
Atsakyti