Siandien sapnavau labai baisu, siurpu (man) sapna.. Sapnuoju, kad einame su mano vaikinu i kapines, o jos tokios paleistos, senos, medziai be lapu, toks dangus lyg apniukes, zodziu labai niuru, matosi daug kryziu irgi senu, pasvirusiu visaip, ir kas idomiausia vidyryje tu kapiniu stovi namas. Senas ir apleistas, medinis, kazkodel mes turejome tame name nakvoti, buvo labai baisu, bet sapne as guliu lovoje tame name ir pro langa matau tas kapines, kryzius, zinau, kad vaikinas guli salia manes, nors jo per visa sapna nemaciau, tik zinau, kad salia. Na, mastau sapne, baisu, bet nieko cia tokio, reikia pasistengti greiciau uzmigti, uzmigau sapne, po to prabudau nakti (irgi sapne), ir jau ziuriu is po kaldros akies karasteliu ar kas nesivaidena, ir lb lb baisu, as visa po kaldra, smezuoja kazkas, lygtai sujuda..Na kazkaip ismeigojom ta nakti, ryte suzinau, kad salia stovi dar vienas namas tose kapinese, ir ten irgi zmones nakvojo, jauni, bet jiem ten kosmarai buvo, vanduo liejosi, vaidenosi, ir jie po tos nakties is to gretimo namo issikraustys.
Paskaiciau internete sapnu reiksmes, tai daugelyje tinklapiu raso, kad kapines sapnuoti reiskia mazdaug, kad neteksiu artimu zmoniu...Kitame tinklapyje raso, kad tai laime ir pan. kuo tiketi? Ir dar tas namas kapinese, atsibudusi labai blogai jauciausi, gerai, kad baigesi tas sapnas.

Pats sapnas toks bespalvis, niurus, tamsus...
Gal kas nors galetu man paaiskinti, ka toks derinys galetu reiksti? Is vakaro jokiu siaubiaku neziurejau, ir seip neziuriu as baisiu filmu, su niekuo nesipykstu, is kur tokius vaizdus mano pasamone paiso?? Vienintelis dalykas tai, kad mano seneliai kazkada gyveno kaime name, kuris buvo netoli kapiniu, bet tikrai ne prie pat ju, bet vistiek mama pasakodavo, kad baisu jai budavo eiti nakti i tualeta, tai as galvojau, kad niekad negaleciau tokiam name gyventi, o cia namas vidury kapiniu! Tai man buvo lb lb baisu.