QUOTE(charizsma @ 2009 09 14, 20:11)
be rėmų 
Ir kas ismanot,padekit,nes kankina mane siandien visa diena!
Sapnavau savo mylimaji,su kuriuo deja nebuvau ir neesu kartu.
Apie ji galvoju,juo gyvenu jau apie metus. Tai buvo ale mano mokytojas,kuris moke mane groti.Taciau beveik vienmetis su manimi.Buvo laikas rode demesi,taciau viskas tuo ir baigesi,as beviltiskai isimylejus..
(...)
Isejom kartu ir tas momentas kuris man labiausiai istrigo.Jis taip bande uztrenkt kabineto duris,bet jos atsidare,ir as klausiu,tai neuzdarysi duru?Ai sako,kas nors kitas uzdarys..ir kaip gyvenime nuosekliai,einam i stotele,kazkodel as ji lydziu namo..Ka tos durys galetu reikst?Ir po sitiek laiko ji susapnuot?Ar tai visai neturi reiksmes?
Galiu pasakyti, kad tikrai neesu sapnų aiškintoja

Man įdomu simboliai iš kitos pusės, tačiau galiu parašyti, ką čia matau
Visų pirma, sapno priežastis gali būti paryškintas tavo pačios parašytas sakinys. Greičiausiai taip ir yra. Pasąmonė miego metu išmeta prisiminimus, įtampą, mintis per sapną. Tačiau pas tave sapnas rišlus, o tai gali būti, kad miego metu per savo astralinį kūną bendravai su mylimojo astraliniu kūnu. Tačiau apie tai rašo S. Browne "Sapnų kalba", gali pasidomėti pati.
Žiūrint iš simbolinės pusės, sapnas susijęs su draugais, bendravimu, apsikeitimu informacija. Durys susijusios su Merkurijum, kurio globoj yra išvardinti dalykai.
Tavo sapno atveju tarsi sakoma, kad tavo mylimasis daug ką palieka savieigai, pats nelabai imasi iniciatyvos. Visur matosi pačios didesnė iniciatyva nei jo, tačiau durų pati irgi neuždarai

Ir tai, kad tu pati jų irgi neuždarai, o tik paklausi, gali rodyti, kad viską esi palikusi jam nuspręsti. Tu lauki nieko nekeisdama, tarsi dar svaiginiesi tuo, kas jau buvo, vis tikėdamasi tęsinio. Tarsi "o gal dar bus ten ką veikti

'' tam kabinete ar kambary.
Dabar pagalvok pati- juk visai kitokia prasmė būtų, jei jis kietai pasakytų "Palauk manęs", paimtų tave už rankos, paskui save uždarytų duris ir nusivestų- tiesa? Arba jei uždarytų duris, o jūs abu liktumėt skirtingose pusėse. Arba jei uždarot duris ir abu neinat kas sau ir tt.