Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

Labas rytas 4u.gif po siandienos sapno esu kazkokioj ypatingoj busenoj...sapnavau savo vaikystes namus, kad esu tualete kazkodel biggrin.gif taciau jis kazkoks siauras tapes, o as tupiu ant zemes ir staiga matau skrendanti drugeli, istiesiu ranka taciau kazkaip ypatingai tarsi pati skrieciau, sapne zinau kad drugelis nutups man ant rankos, nuotaika be galo pakili, ir kazkaip matau savo besisypsanti veida wub.gif drugelis tikrai nutupsta man ant rankos ir jauciuosi taip lyg tai butu palaiminimas, labai prasau komentaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2009 09 12, 10:38)
Labas rytas 4u.gif po siandienos sapno esu kazkokioj ypatingoj busenoj...sapnavau savo vaikystes namus, kad esu tualete kazkodel biggrin.gif taciau jis kazkoks siauras tapes, o as tupiu ant zemes ir staiga matau skrendanti drugeli, istiesiu ranka taciau kazkaip ypatingai tarsi pati skrieciau, sapne zinau kad drugelis nutups man ant rankos, nuotaika be galo pakili, ir kazkaip matau savo besisypsanti veida wub.gif drugelis tikrai nutupsta man ant rankos ir jauciuosi taip lyg tai butu palaiminimas, labai prasau komentaro 4u.gif

laba diena,
tiksliai galite suzinoti uzsiregistrave ir apsilanke tel: 860766057 vilnius TARO KORTOS
Atsakyti
laba dienele 4u.gif
Na, as labai sapnais nesidomiu, bet sios nakties mano vyro sapnas mane pritrenke blink.gif Bandau perpasakoti ka jis sapnavo:
Taigi, musu du mylimi suniukai (vienas didelis-belgu aviganis, toks mielas gerietis, kita-pekino misrune; nezinau ar tai svarbu, bet nurodau) lyg pasigave kazkoki pilka pauksti (vyro manymu balandi) ir ji drasko. O tas paukstis dejavo lygiai kaip zmogus. Vyras labai akcentavo, kad ypac gerai girdejosi aimanos. Po tokio kosmaro jis iskart pabudo.
Nezinau ka ziureti sapnininke, nei tai sunis, nei tai pauksti. O cia sapnas dar ir su taip gerai isreikstu garsu. Gal kas kokiu minciu turite, kaip tai issifruoti? g.gif
Atsakyti
be rėmų 4u.gif Ir kas ismanot,padekit,nes kankina mane siandien visa diena!
Sapnavau savo mylimaji,su kuriuo deja nebuvau ir neesu kartu.Apie ji galvoju,juo gyvenu jau apie metus.Tai buvo ale mano mokytojas,kuris moke mane groti.Taciau beveik vienmetis su manimi.Buvo laikas rode demesi,taciau viskas tuo ir baigesi,as beviltiskai isimylejus..Zodziu sapnas.
Sapnuoju vel ta pacia klase.Atrodo as ateinu,bet jau ten nebesimokau groti,tiesiog susitikau su juo ir paprasiau ,kad mane pamokytu pries kazkoki koncerta. Viskas vyko nuosekliai,kaip gyvenime.Groti mes nesimokem,tiesiog sedejom ir kalbejomes apie viska.As atsistojau ir pasakiau,kad turiu eiti,nes jau pritrukau laiko,sako tai manes nepalauksi?Sakau,o reikia?Tai vis tiek sako susitiksim stotelej (tie patys zodziai,kaip ir pries metus realiam gyvenime). Isejom kartu ir tas momentas kuris man labiausiai istrigo.Jis taip bande uztrenkt kabineto duris,bet jos atsidare,ir as klausiu,tai neuzdarysi duru?Ai sako,kas nors kitas uzdarys..ir kaip gyvenime nuosekliai,einam i stotele,kazkodel as ji lydziu namo..Ka tos durys galetu reikst?Ir po sitiek laiko ji susapnuot?Ar tai visai neturi reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(SAMANTA8 @ 2009 09 13, 12:17)
laba diena,
tiksliai galite suzinoti uzsiregistrave ir apsilanke tel: 860766057 vilnius TARO KORTOS

o jei as ne lietuvoj kaip man tada suzinot g.gif ar yra koks puslapis ju internetinis?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 09 14, 20:11)
be rėmų  4u.gif  Ir kas ismanot,padekit,nes kankina mane siandien visa diena!
Sapnavau savo mylimaji,su kuriuo deja nebuvau ir neesu kartu.Apie ji galvoju,juo gyvenu jau apie metus. Tai buvo ale mano mokytojas,kuris moke mane groti.Taciau beveik vienmetis su manimi.Buvo laikas rode demesi,taciau viskas tuo ir baigesi,as beviltiskai isimylejus..
(...)
Isejom kartu ir tas momentas kuris man labiausiai istrigo.Jis taip bande uztrenkt kabineto duris,bet jos atsidare,ir as klausiu,tai neuzdarysi duru?Ai sako,kas nors kitas uzdarys..ir kaip gyvenime nuosekliai,einam i stotele,kazkodel as ji lydziu namo..Ka tos durys galetu reikst?Ir po sitiek laiko ji susapnuot?Ar tai visai neturi reiksmes?

Galiu pasakyti, kad tikrai neesu sapnų aiškintoja rolleyes.gif Man įdomu simboliai iš kitos pusės, tačiau galiu parašyti, ką čia matau mastau.gif
Visų pirma, sapno priežastis gali būti paryškintas tavo pačios parašytas sakinys. Greičiausiai taip ir yra. Pasąmonė miego metu išmeta prisiminimus, įtampą, mintis per sapną. Tačiau pas tave sapnas rišlus, o tai gali būti, kad miego metu per savo astralinį kūną bendravai su mylimojo astraliniu kūnu. Tačiau apie tai rašo S. Browne "Sapnų kalba", gali pasidomėti pati.

Žiūrint iš simbolinės pusės, sapnas susijęs su draugais, bendravimu, apsikeitimu informacija. Durys susijusios su Merkurijum, kurio globoj yra išvardinti dalykai.

Tavo sapno atveju tarsi sakoma, kad tavo mylimasis daug ką palieka savieigai, pats nelabai imasi iniciatyvos. Visur matosi pačios didesnė iniciatyva nei jo, tačiau durų pati irgi neuždarai g.gif Ir tai, kad tu pati jų irgi neuždarai, o tik paklausi, gali rodyti, kad viską esi palikusi jam nuspręsti. Tu lauki nieko nekeisdama, tarsi dar svaiginiesi tuo, kas jau buvo, vis tikėdamasi tęsinio. Tarsi "o gal dar bus ten ką veikti wub.gif '' tam kabinete ar kambary.

Dabar pagalvok pati- juk visai kitokia prasmė būtų, jei jis kietai pasakytų "Palauk manęs", paimtų tave už rankos, paskui save uždarytų duris ir nusivestų- tiesa? Arba jei uždarytų duris, o jūs abu liktumėt skirtingose pusėse. Arba jei uždarot duris ir abu neinat kas sau ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 16 rugsėjo 2009 - 07:54
QUOTE(be rėmų @ 2009 09 16, 08:49)
Galiu pasakyti, kad tikrai neesu sapnų aiškintoja rolleyes.gif Man įdomu simboliai iš kitos pusės, tačiau galiu parašyti, ką čia matau mastau.gif
Visų pirma, sapno priežastis gali būti paryškintas tavo pačios parašytas sakinys. Greičiausiai taip ir yra. Pasąmonė miego metu išmeta prisiminimus, įtampą, mintis per sapną. Tačiau pas tave sapnas rišlus, o tai gali būti, kad miego metu per savo astralinį kūną bendravai su mylimojo astraliniu kūnu. Tačiau apie tai rašo S. Browne "Sapnų kalba", gali pasidomėti pati.

Žiūrint iš simbolinės pusės, sapnas susijęs su draugais, bendravimu, apsikeitimu informacija. Durys susijusios su Merkurijum, kurio globoj yra išvardinti dalykai.

Tavo sapno atveju tarsi sakoma, kad tavo mylimasis daug ką palieka savieigai, pats nelabai imasi iniciatyvos. Visur matosi pačios didesnė iniciatyva nei jo, tačiau durų pati irgi neuždarai g.gif  Ir tai, kad tu pati jų irgi neuždarai, o tik paklausi, gali rodyti, kad viską esi palikusi jam nuspręsti. Tu lauki nieko nekeisdama, tarsi dar svaiginiesi tuo, kas jau buvo, vis tikėdamasi tęsinio. Tarsi "o gal dar bus ten ką veikti wub.gif '' tam kabinete ar kambary.

Dabar pagalvok pati- juk visai kitokia prasmė būtų, jei jis kietai pasakytų "Palauk manęs", paimtų tave už rankos, paskui save uždarytų duris ir nusivestų- tiesa? Arba jei uždarytų duris, o jūs abu liktumėt skirtingose pusėse. Arba jei uždarot duris ir abu neinat kas sau ir tt.

Oho.Neitiketina.Viskas it pirstu i aki! Dekui labai! Nes faktiskai,as labai abejoju ar mes kada dar susieisim,na gal kada gyvenime netycia(vis nepalieku tos minties).Nors turim bendru pazystamu,bet dabar kazkaip jau apleidzia visas tikejimas,kadangi praejo jau metai.O vat sapnas,tiksliai it i taikini,yra visas atsikartojimas.
Dekui,labai!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 09 16, 15:21)
Oho.Neitiketina.Viskas it pirstu i aki! Dekui labai! Nes faktiskai,as labai abejoju ar mes kada dar susieisim,na gal kada gyvenime netycia(vis nepalieku tos minties).Nors turim bendru pazystamu,bet dabar kazkaip jau apleidzia visas tikejimas,kadangi praejo jau metai.O vat sapnas,tiksliai it i taikini,yra visas atsikartojimas.
Dekui,labai!! 4u.gif

prašom, nėr už ką 4u.gif
Tik mažas pastebėjimas. Tai, kad jis durų neuždaro sapne, labai gali reikšti, kad ir pas jį dar atviri prisiminimai. "Gal kažkas kitas uždarys"- ar negalėtų reikšti, kad jis atsiduoda likimui- gal atsiras kita mergina, kuri uždarys tas prisiminimų duris g.gif Nenoriu suteikti tuščių vilčių, tačiau prašymas neišeiti ir palaukti jo ir tas durų neuždarymas man grynai sako, kad ir iš jo pusės dar nėra padėta taško jūsų santykiuose. Žinai, kaip dažnai skaitom, kai po kelių dešimtmečių vienas kitam prisipažįsta, kad "Mylėjau, bet...."
...ne man, pensininkei, mokyti jaunimą, bet aš organizuočiaus netyčinį susitikimą unsure.gif ir išstyrinėčiau subtiliais būdais situaciją biggrin.gif dėl viso pikto, kad paskui netektų beprasmiškai pykti ant savęs.
Nuoširdžiai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
gal man kas nors išaiškins 4u.gif

sapnavau labai ryškų sapną - aš kaime pas mamą maudausi kieme pastatytoje vonioje, dega šviesa, vanduo maloniai šiltas biggrin.gif Aplink vonią iš visų pusių leidžiasi baltos užuolaidos, kurios užstoja vonią, o kieme tamsu. Tada girdžiu, kad kažkas prabėgo, praskleidžiu užuolaidas, pasižiūriu, matau bėgantį didelį geltoną šunį, kurį iš kiemo veja mano sesuo. Šuo pribėga prie vartelių, apsisuka ir pribėga prie manęs vonioje. Šuo (o gal liūtė) visas geltona, o akys raudonos. Aš jį bandau nuvyti su rankšluosčiu, vieną kartą jis pagauna rankšluostį dantimis, paleidžia, žiojasi kasti man į ranką ir tada prabudau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 16 rugsėjo 2009 - 14:24
QUOTE(saimona @ 2009 09 16, 14:01)
sapnavau labai ryškų sapną - aš kaime pas mamą maudausi kieme pastatytoje vonioje, vanduo maloniai šiltas  biggrin.gif  Aplink vonią iš visų pusių leidžiasi baltos užuolaidos, kurios užstoja vonią, o kieme tamsu. Tada girdžiu, kad kažkas prabėgo, praskleidžiu užuolaidas, pasižiūriu, matau bėgantį didelį geltoną šunį, kurį iš kiemo veja mano sesuo. Šuo pribėga prie vartelių, apsisuka ir pribėga prie manęs vonioje. Šuo (o gal liūtė) visas geltona, o akys raudonos. Aš jį bandau nuvyti su rankšluosčiu, vieną kartą jis pagauna rankšluostį dantimis, paleidžia, žiojasi kasti man į ranką ir tada prabudau blush2.gif

oij, koks idomus sapnas, filmus galima kurti biggrin.gif

Sios nakties mano sapnas labai baugus doh.gif Sapnavau, ko gero, pasaulio pabaiga.. Is dangaus krito akmenys, smulkesni ir stambesni ir daug didziuliu, tiesiog luitai, o kai kurie is ju dege kaip kokie meteoritai. Buvo tikra katastrofa, maciau kaip uzkrite akmenys traisko zmones.. Panika, daug sunkiai suzeistu... Kadangi esu medike blaskiausi, ar man kam padeti, ar paciai gelbetis. Kazkaip atsimenu, kad buvau viena, be vyro, tik su dviem suniukais. Galvoju, kur pasislepti - gal i rusi? g.gif Nes akmenys krisdami namus kiaurai smaigste kaip kad peilis torta. Suniukai panikoj, nesiduoda vedami, o as juos bandau gelbeti doh.gif Buvo taip baisu, kad ko gero neistverus itampos pabudau.

Dar varciausi lovoje kokia valandziuke, kai pamaciau blykstelint zaibus. Na, pagalvojau, ot ir sutapimas tongue.gif
Atsakyti
Be rėmų, tu tikra šaunuolė 4u.gif Man patinka tavo sapnų aiškinimas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prieš dvi naktis sapnavau labai ryškų sapną, negaliu jo dar ir dabar pamiršti...
Sapnavau, kad vaikštau kažkokios įlankos pakrante, vanduo toks švarus žydras, daug smėlio. Ir pamatau, kad prasideda atoslūgis ir atsiveria vis daugiau kranto ir ant to kranto lieka daug žuvų, kurios niekur nenuplaukia. Tada aš kažkaip pagalvoju, kad reikia gaudyti tas žuvis, ir sapne taip gerai jaučiu kaip imu plikom rankom tas dideles žuvis su viena ranka ir dedu į kitą, tada imu dar vieną, dar vieną... Labai lengvai tos žuvys leidžiasi pagaunamos, net nespurda. O kas keisčiausia labai aiškiai sapne jutau šviežios žuvies kvapą... Na toks labai keistas man tas sapnas pasirodė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 16 rugsėjo 2009 - 15:47