Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

Dėkui už abi. Aš jai taip ir parašiau, kad valyti ką nors reikštų, kad iš gyvenimo turėtų išeiti jau atgyvenę, pasenę dalykai. Nežinau, ar labai jinai prisiteršusi viduj, ne man spręsti, paskutiniu metu kelis metus dirba užsienyje, prižiūri senelius, pati jau virš 50-ies, tikrai, grynai mano asmeniniu požiūriu, yra persitempusi. Plius tėvas senas ligotas čia paliktas vienas, jai jis labai rūpi. Tai vat.
4u.gif
Atsakyti
Gal apie mano sapnus galima ka paaiskint? Aprasiau 2 psl. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 07 13, 18:13)
Nuo vaikystes persekioja toks sapnas.. laiks nuo laiko vis susapnuoju. Sapnuoju kapines, kad vaikstau po jas. Apziurineju antkapius arba skubu per kapines kazkur. Tada ikrentu i kripta, vaikstau tuneliais. Matau karstus po zeme. Daznai kazkur skubu.

Vaikysteje nenuostabu jog bijom mirties.Sapnas kartojasi greiciausiai del to, jog tos baimes neisaugai.Visumoje simboliu kalboje labirintai tai neapsisprendimo simbolis, nesusivokimo kas esam ir kur einam...tai vidines saves paieskos
Skubejimas simbolizuoja vidines baimes, kuriomis daznas is musu remiames priimdami sprendimus ar darydami isvadas.Po zeme yra trukumas ir sviesos, ka galima pakeisti MALDU PAGALBA
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 19, 15:47)
Vaikysteje nenuostabu jog bijom mirties.Sapnas kartojasi greiciausiai del to, jog tos baimes neisaugai.Visumoje simboliu kalboje labirintai tai neapsisprendimo simbolis, nesusivokimo kas esam ir kur einam...tai vidines saves paieskos
Skubejimas simbolizuoja vidines baimes, kuriomis daznas is musu remiames priimdami sprendimus ar darydami isvadas.Po zeme yra trukumas ir sviesos, ka galima pakeisti MALDU PAGALBA

Labai aciu 4u.gif o be maldu kaip nors galima pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 07 19, 17:04)
Labai aciu  4u.gif  o be maldu kaip nors galima pakeist?

Gaila, bet ne...
Galima meditacijos pagalba nuraminti prota,bet sviesa kaupiama tik maldu pagalba
Atsakyti
LinguLingu - ar galetumei pasakyti, kaip manai kas tai per ženklas:

aš kurį laiką, paskutines dvi, tris dienas sapnuoju ir vis neįsidėmiu... tik ištraukos apie tai kaip vystau į baltą vystyklą vaiką( pirma mintis kad tai kūdikis, vėliau lyg sapne matau kad savo 4metų sūnų vystau ) šalia jo guli balti batukai- nukritęs vienas -aš jį auti noriu.... ir dingsta - nebepamenu tęsinio..

šiąnakt vėl balti batukai, vaikiški .. nešu juos bet nepamenu kur..

anyta paskambino tik ką ir sakė, kad saplavo negero apie mano vaiką.

rodos daug žmonių, seneliai, tėvai ir tt. stovi ratu, būryje, bet kartu nugara į vaiką - o anytą atsisuko ir pamatė kad ant sūnaus kairio peties kryžius, ne visas bet pats viršus kaip kad būna kryžių, vaikas stovi su juo iš veido nesimato ar jam sunku, ar lengva, neaišku kaip kryžius ant peties atsirado, bet vaiaks neina, lyg laiko kryžių ant peties stovėdamas.

kryžius nėra sulūžęs, nėra geležinis - galbūt tai medinis kryžius.

P.s ieškojau pati - tai lyg perspėjimas apie nelaimę, galbūt reik pasaugoti vaiką labiau... kaip manai pati?

anytos sapnai būna reti bet visuomet prieš kažką artėjant, kaip perspėjimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 21 liepos 2009 - 11:20
Sveiki, gal LinguLingu padetu isnarplioti pastovius sapnus unsure.gif
Daznai sapnuoju nama, t.y. daugiabuti (daugiaauksti), kaip kad savo naujus namus, kad vaikstau laiptais jame, uzeinu i kazkokius kambarius; arba sapnuoju daug namu, gyvenamaji rajona, daug tokiu paciu daugiabuciu, kazkur vis einu tame mieste ar rajone. Daznai liftu vaziuoju. Ir dar vis sapnuoju vandeni, tai i upe ilekiu su masina, tai savo sunu vonioje maudantis, baseina arba einu lieptu ir bijau ikristi i vandeni, bet vis matau vandeni.

Na apie nama radau jusu atsakymus, bet saves pacios nemoku susieti su jais, keista , kad ne savo namus, kuriuo gyvenu matau.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 07 21, 14:51)
Sveiki, gal LinguLingu padetu isnarplioti pastovius sapnus  unsure.gif
Daznai sapnuoju nama, t.y. daugiabuti (daugiaauksti), kaip kad savo naujus namus, kad vaikstau laiptais jame, uzeinu i kazkokius kambarius; arba sapnuoju daug namu, gyvenamaji rajona, daug tokiu paciu daugiabuciu, kazkur vis einu tame mieste ar rajone. Daznai liftu vaziuoju. Ir dar vis sapnuoju vandeni, tai i upe ilekiu su masina, tai savo sunu vonioje maudantis, baseina arba einu lieptu ir bijau ikristi i vandeni, bet vis matau vandeni.

Na apie nama radau  jusu atsakymus, bet saves pacios nemoku susieti su jais, keista , kad ne savo namus, kuriuo gyvenu matau.

Vidiniojo savojo AS paieskos, naturalus simboliai, esi reikiamoje vietoje ir tinkamu laiku...aprasysiu sugryzusi is darbo:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 07 21, 17:13)
Vidiniojo savojo AS paieskos, naturalus simboliai, esi reikiamoje vietoje ir tinkamu laiku...aprasysiu sugryzusi is darbo:)

Labai dekinga buciau, labai nurimciau, jei sapnai man rodo tinkama sprendima, keicianti gyvenima is esmes... verysad.gif
Atsakyti
siandien kazkoki labai keista sapna sapnavau.
buvau kazkokiam miestely su kazkokiais 'nepazistamais' draugais. vaziavom su dviraciais i kazkokia aisktele uz to miestelio. kaka snekejom. ir salia musu buvo toks milziniskas staciakmpis gretasienis paminklas vaiku maro aukoms atminti(ant jo nebuvo parasyta, bet sita as supratau), mazdaug 5m aukscio. as juo uzlipau ir jis pradejo siubuoti. vis siubavo ir siubavo, nes nebuvo 'ileistas i zeme'. ir as su juo teskiausi. o tas paminklas kaip spinta...nukrites ant zemes. supratau kad jame tie vaiku lavoneliai ir buvo, nes vieno is vaiku peda su rudu sandalu pro tarpa kysojo.

turetu buti kosmaras, bet nebuvo baisu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 07 22, 10:19)
Labai dekinga buciau, labai nurimciau, jei sapnai man rodo tinkama sprendima, keicianti gyvenima is esmes...  verysad.gif

Mieloji, prietarai, burtai ne mano sritis. Tai kas vyksta isoriniamia pasaulyje, niekaip nesieju su sapnu. Tiesiog visa kas vyktsa vidujai, anksciau ar veliau atsispindi musu isoriniamia pasulyje, tad nesu tikra kuo galiu tau padeti...Jei gyvenam cia ir dabar, esamas momentas kuria musu "ateiti" ir jei ji gyvenam su baime, gero sunku sulaukti...apgailestauju, bet pasakiau tiek, kiek suvokiau is simboliu 4u.gif
Biblijoje rasoma - TIKEJIMAS KALNUS NUVERCIA< abejones naujus supila, pamastyk apie tai is savo gyvenimiskos pozicijos
Pasikartosiu, jog namo simbolis paprastai aiskinamas kap musu paciu vidus, priklausomai nuo aplinkos, spalvu, kambariu, baldu.greiciausiai sudedi daug pasatnagu issiaiskinti kas esi, ir kur eini, bei ka cia veiki...Masina simboliskai aiskinama kaip gyvenimas, jei vairuoji, pati, reiskia sugebi susitvarkyti su gyvenimiskomis situacijomis, jei viruoja kitas, reiskia arba pasitiki juo, arba nepasitiki savimi, stabdziai arba ju nebuvimas, velgi simbolizuoja eiga, krypti, sugebejima isgyventi visa kas tavyje gyva. O vanduo - musu emocijos.Jei masina ivaziuoja i vandeni ir vairuoja kazkas kitas, reiskia, greiciausiai emociju nualinta atsiduodi kitu itakai arba valiai ir pnasiai ir panasiai...bet kaip jau rasiau, faktas, jog vaikstai ir ieskai, rodo jog vidujai esi pribrendusi pasikeitimamas, opasistenk nustoti bijoti ir daugiau pasitikek procesu bei savo pacios jegomis. Bus viskas gerai, arba dar geriau, nes blogai jau buvo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(strangelove @ 2009 07 22, 10:25)
siandien kazkoki labai keista sapna sapnavau.
buvau kazkokiam miestely su kazkokiais 'nepazistamais' draugais. vaziavom su dviraciais i kazkokia aisktele uz to miestelio. kaka snekejom. ir salia musu buvo toks milziniskas  staciakmpis gretasienis paminklas  vaiku maro aukoms atminti(ant jo nebuvo parasyta, bet sita as supratau), mazdaug 5m aukscio. as juo uzlipau ir jis pradejo siubuoti. vis siubavo ir siubavo, nes nebuvo 'ileistas i zeme'. ir as su juo teskiausi. o tas paminklas kaip spinta...nukrites ant zemes. supratau kad jame tie vaiku lavoneliai ir buvo, nes vieno is vaiku peda su rudu sandalu pro tarpa kysojo.

turetu buti kosmaras, bet nebuvo baisu. rolleyes.gif

eIGA IR SIMBOLIAI RODO, JOG TRUKSTA BALANSO, PUSAISUVIRS TAVAJAME GYVENIME. pERDAUG PASITIKI kitais, tad manau, jei ir
"siugrius dabartine situacija" tavajame gyvenime, viskas iseis tik i gera:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 23 liepos 2009 - 02:48
Sapnavau marias, prie pat mariu kranto ant smelio augo didelis medis, netgi pusiau mariose, nes karts nuo karto skalavo ji bangos. Is zukles grizo zvejai su tusciais tinklais. O po to pastebejom kad ant to didelio medzio daug daug zuvu auga ir as su savo vyru isilipau i ta medi raskyti zuvu ir zvejai nuo medzio rinko zuvis unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti