Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

Ejau per bulviu lauka, bulvienojai tokie dideli, zali ir veslus, taciau pilni kolorado vabalu. Bet ne kolorado pacio vabalo, o lervu doh.gif Ir jos tokios dideles kaip deles kabo ant bulvienoju.
Bulves-bedos.
O ka reiskia bulvienojai?
Korolado lervos? g.gif
Atsakyti
as bevei kas nakti sapnuoju kd isigijau namus naujus, kartais tai didelis erdvus namas, kartais nelabai grazus.ir pastoviai kazkur keliauju.ka galetu reiksti?
Atsakyti
Guliu lovoje i regiu kazkieno ******, pakibusias virs manes, apmautas baltomis svariomis kojinemis... g.gif tokio keisto reginio nesu maciusi is viso... gal kas galetu ka patarti, ka tai aletu reiksti ?
Atsakyti
kazin ka reiskia sapnuoti mylimojo abejinguma, nemeile man? unsure.gif
Atsakyti
Sapnavau bloga ora.
Kazi ka reiskia daznai sapnuoti biggrin.gif
Atsakyti
ar tikrai gyvates- priesai?
sapnavau dideles gyvates (nieko nepadare) ir suni, kuris kramte ranka, bet skausmo nejauciau.zinau, kad tai apkalbos ar pan?
Atsakyti
labas rytas smile.gif o aš sapnavau, kad glosčiau savo besilaukiančios draugės pilvuką... na, mes nebendraujam, tik pasiekė žinios, kad ji nestuke.gif. ar čia psichologiškai man suveikė, kažkas liepia susitaikyt? ax.gif ar kažką šiaip reiškia? ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
As is penktadienio i sestadieni sapnavau, kad ateina pas mane i namus drauge ir klausia ka veikiau is vakaro, atsakau, kad nieko, nuejau miegoti, o ji iseina i mano balkona (as gyvenu aukstai ir is balkono atsiveria labai grazus vaizdas i miesta) ir klausia "o tai kodel neziurejai i toki nuostabu vaizda?" ir ka, man ta sapnuojant, skambina sita drauge ir siulo vaziuoti kartu su ja skraidyt parasparniais, sako tu galesi paziuret, nes ten labai graziai atrodo kaip skraido, nuostabus vaizdas...vos neiskritau is lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(būk rami @ 2009 08 10, 12:13)
As is penktadienio i sestadieni sapnavau, kad ateina pas mane i namus drauge ir klausia ka veikiau is vakaro, atsakau, kad nieko, nuejau miegoti, o ji iseina i mano balkona (as gyvenu aukstai ir is balkono atsiveria labai grazus vaizdas i miesta) ir klausia "o tai kodel neziurejai i toki nuostabu vaizda?" ir ka, man ta sapnuojant, skambina sita drauge ir siulo vaziuoti kartu su ja skraidyt parasparniais, sako tu galesi paziuret, nes ten labai graziai atrodo kaip skraido, nuostabus vaizdas...vos neiskritau is lovos biggrin.gif

biggrin.gif cia tai bent ...
Atsakyti
Gal kas žino ką galėtų reikšti, nėščia sapnavo kad turi berniuką jau, vyras laikė ant rankų, vyras su vaku kažkaip dingo ir pas ją ant rankų atsirado kita berniukas, pradėjo ieškoti vyro su tuo vaiku, ir apėjusi aplink namą rado gulintį tą vaiką, paėmė jį, jie abu vienodi, bet lyg vat vienas toks kaip persišviečiamas o kitas kaip ir normalus, ji juos abu paėmė, kažkaip į vieną sudėjo ir turėjo vieną berniuką, bet buvo jis jau kokių 1,5m... biggrin.gif Sapnavosi šis sapnas iš 7dienio į 1dienį...Šiaip kiek žinau sakoma nereikšmingi...ale vat toks įdomiai keistas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 08 10, 15:04)
Gal kas žino ką galėtų reikšti, nėščia sapnavo kad turi berniuką jau, vyras laikė ant rankų, vyras su vaku kažkaip dingo ir pas ją ant rankų atsirado kita berniukas, pradėjo ieškoti vyro su tuo vaiku, ir apėjusi aplink namą rado gulintį tą vaiką, paėmė jį, jie abu vienodi, bet lyg vat vienas toks kaip persišviečiamas o kitas kaip ir normalus, ji juos abu paėmė, kažkaip į vieną sudėjo ir turėjo vieną berniuką, bet buvo jis jau kokių 1,5m... biggrin.gif Sapnavosi šis sapnas iš 7dienio į 1dienį...Šiaip kiek žinau sakoma nereikšmingi...ale vat toks įdomiai keistas... smile.gif

Nerimas dėl nėštumo ir artėjančio gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
Gal padėsit išsiaiškinti šių sapnų reikšmės?
Nesenai dvi kaimynės sakė, jog sapnavo mano mama, kuri su tėčiu (mirusiu) nusipirko namą.
O mano draugės mama sapnavo, jog mano mama numirė.
Tai aš dabar visokių nesamonių prisigalvojau, kad mama gali numirt verysad.gif stresuoju
Atsakyti