Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau 8 dalis

QUOTE(Nox @ 2009 08 10, 19:12)
Gal padėsit išsiaiškinti šių sapnų reikšmės?
Nesenai dvi kaimynės sakė, jog sapnavo mano mama, kuri su tėčiu (mirusiu) nusipirko namą.
O mano draugės mama sapnavo, jog mano mama numirė.
Tai aš dabar visokių nesamonių prisigalvojau, kad mama gali numirt  verysad.gif  stresuoju

Atvirksciai kiek zinau jos laukia ilgas gyvenimas. rolleyes.gif
Atsakyti
Vat norėčiau ir aš pasidomėti.... Sapnavau ketverias pažįstamų žmonių laidotuves (aplomai paskutiniu metu labai daug laidotuvių sapnuoju unsure.gif ). Bet laidotuvių liūdesį išsklaidė.... Mano vestuvės! Beje, šis sapnas buvo susapnuotas per pilnatį....
Gal kuri galėtumėte paaiškinti ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 08 10, 19:23)
Atvirksciai kiek zinau jos laukia ilgas gyvenimas.  rolleyes.gif

O ir pagal pirmą sapną taip?
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2009 08 10, 19:37)
O ir pagal pirmą sapną taip?

musu seimoje, jei sapnuojame mirusiji ziurim kokios jis nuotaikos sapne, senas ar jaunas, pavarges ar gerai atrodantys, kokie drabuziai... jei nepatenkintas, liudnas, blogai apsirenges ir t.t. visada buna kazkas nemalonaus...
Jei pirko nama kartu su mama ir buvo patenkintas, gal cia nieko blogo, gal kaip tik pagalba ir palaikymas is jo puses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 08 10, 18:51)
musu seimoje, jei sapnuojame mirusiji ziurim kokios jis nuotaikos sapne, senas ar jaunas, pavarges ar gerai atrodantys, kokie drabuziai... jei nepatenkintas, liudnas, blogai apsirenges ir t.t. visada buna kazkas nemalonaus...
Jei pirko nama kartu su mama ir buvo patenkintas, gal cia nieko blogo, gal kaip tik pagalba ir palaikymas is jo puses  rolleyes.gif

Na nėra gerai kažką su mirusiu pirkti, tuo labiau- namą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 08 10, 19:51)
Jei pirko nama kartu su mama ir buvo patenkintas, gal cia nieko blogo, gal kaip tik pagalba ir palaikymas is jo puses  rolleyes.gif

O gal nieko nereiškia, nes ne mūsų šeima sapnavo g.gif
Atsakyti
Ką manot dėl to? verysad.gif g.gif
Atsakyti
sapnavau delfinus sokinejancius ir glosciau smile.gif labai malonus jausmas buvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 08 11, 08:25)
sapnavau delfinus sokinejancius ir glosciau smile.gif labai malonus jausmas buvo  smile.gif  4u.gif

Delfinai- draugystė, pozityvūs, sveiki santykiai, draugiška pagalba, dvasinis tobulėjimas, išmintis.
Atsakyti
kaip malonu 4u.gif
siaip nedaznai juos tenka sapnuoti , o tokie mieli gyvnuai 4u.gif
Atsakyti
Antanas miega ir sapnuoja, jog numire, pateko i savo paskutini teisma, o ten Dievas ir sako:
-Nu ka Antanai, nelabai jau taip ir pavyzdingai nugyvenai gyvenimeli, negaliu taves ileist i roju, teks tave grazint atgal i gyvenima, kad ispirktum savo nuodemes. Bet gyvensi budamas ne zmogumi, o vista, ir turesi saziningai deti kiausinius, kad galetum grizti ir amzinybe leisti rojaus soduose.

Spragtelejo pirstais ir Antanas atsitokejo tvarte, budamas vista. Suprato, jog privalo deti kiausinius, bet zinoma, net neismano kaip tai daryti. Klausia savo kolegu:
-Klausykit seses, kaip reikia deti tuos kiausius gal pamokinsit?
Vistos sako:
-Tai kad nera ko cia mokint, steni ir tiek, kiausiniai patys islenda.
Nu ir emesi Antanas darbo - stena, stena, raudonis veida musa, prakaitas pila...
Tik kad isgirs virs saves zmonos balsa!
-Antanai, Antanai - rupuze tu, paziurek - VISA LOVA PRISHIKAI!!!
Atsakyti
Laba,

Praeita nakti sapnavau toki itin tikroviska sapna, is siu dienu, lyg matyciau ateiti g.gif , taigi, sapnuoju, jog pranesa apie giminaites vestuves, pasirodo, kad ji laukiasi bigsmile.gif , sapne sureaguoju nekaip del tu ivykiu tik todel, kad busimas giminaites vyras man nelabai, na ir gyvenime nelabai pasirode ax.gif , bet nudziugau del giminaites nestumo, nes ir ji labai tuo dziaugesi, dziaugesi busimi seneliai, viskas smagu ir taip tikra, dar kalbu su nestuke, klausiu kiek laiko nescia, sako 19 sav. bigsmile.gif , ir matau save besirausencia dideleje komodoje tarp mazu kojinyciu... ieskau BERNIUKUI bigsmile.gif , t.y. zinau, kad bus berniukas, nors to man niekas nepasake, o as taip sunerimusi, nes negaliu rasti, vien mergaitiskos kojinytes... bigsmile.gif , atsisuku i vyra ir sakau, negaliu nieko rasti berniukui, o jis ir sako, SUPRANTAMA. blink.gif Tiesa, is sapno aplinkos suprantau, kad tai bus rudeni.
Ka idomu reiskia nestumo pranasyste? Siandien visa diena krutineje drugiai skraido, nejau tai bus tiesa, butu smagu. smile.gif
Atsakyti