Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(dianita @ 2010 03 30, 21:29)
labai aciu  4u.gif manau, kad siusiuosi.... ir siaip galvoju apie sketcher taip pat...

hm tik siame psl nera jokiu nuolaidu  verysad.gif as labai basuciu noriu vasarai...

Ankstesniuose puslapiuose kita forumietė buvo dar vieną puslapį įdėjus, ten ir kainos ir pasirinkimas geresnis. 4u.gif
Šitam ir būna nuolaidų, bet reikia pataikyti. Nors naujiems modeliams MBT neteko matyti doh.gif
Bet buvo Skecheriai ilgauliai gera kaina.

Pabandykit pagooglinti, tada per kelis žemynus manau tikrai rasite ką nors patrauklaus.
Kuomet sumasčiau pirkti MBT , kelias dienas sėdėjau lygindama puslapius kainas ir t.t. Ten kur pirkau tuo metu buvo geriausia kaina, taipogi nebuvo shipingo USA, o tai jau ir tauposi ax.gif
Na žodžiu kiekviena atsirenkam kas mus priimtiniausia mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.mbt-shoes...8usd-c-334.html

geros kainos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėt, kas turit ir nešiojat šituos batus, realią foto, kaip ant kojos atrodo, įdėti? Ačiū.
Atsakyti
Sveikos aš išbandžiau MBT avalynę. Iš pardžių labai skeptiškai į tai žiūrėjau labiausiai tai kaina atbaidė, tačiau pasidomėju koks paveikis visam organizmui surizikavau. Nešioju jau antra mėn kiekviena diena. Šalutinis poveikis toks kad piemą diena pavaikščiojus ilgai sekančia diena kojų raumenis sakudėjo bet čia pati persistengiau doh.gif Kadangi mano bloga laikysena, kreivas stuburas man vakarais skauda nugarą. Pradėjus nešiot MBT avalyne skausmų nebėra, bet jai nevaikštau vėl skauda na žodžiu kol vaikštai tol gerai. Antras poveikis organizmui tai kas padidėja tonusas, mano rankos ir kojos visada šaltos o nešiojant tuos batus užkaista smile.gif Laikysena šiek tiek pagerėjo nes su jais negali būt susikuprinus.
Aš MBT pirkau Kune Audimo išparduotuvėje esančio Pramonės Maximoj antram aukšte ten kainos MBT nuo 399Lt iki 459Lt. Nes modeliai senesni. Nerizikavau siūstis, nes išsimatavau kelis modelius dydis tas pats bet jei skiriasi modelis tai reikia ir kito dydžio. Beje minėjo pardavėjos kad suteikia garantija 2 metams, o atsisiuntus garantijos nebūtų. Labai noriu basučių wub.gif
Sekmės beieškančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ljn @ 2010 03 31, 14:23)
Aš MBT pirkau Kune Audimo išparduotuvėje esančio Pramonės Maximoj antram aukšte ten kainos MBT nuo 399Lt iki 459Lt. Nes modeliai senesni.

o kur gaminti tie batukai, kur maximoje parduoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudre @ 2009 06 24, 19:28)
Labai sudomino si naujove- MBT batai. Apie juos pasiskaiciau is pradziu Mazylio zurnale, paskui http://www.swissmasa...CFYoVzAodeBxQBg. Isgirdusi, kad Audimo parduotuves jais prekiauja nulekiau pasimatuot. Busena idomi  bigsmile.gif  Tik jau kaina  doh.gif  800-900lt. Tad sugalvojau uzvest diskusija, gal kuri jau esat bandziusi ar tikrai jie veikia?  g.gif

Labas, siandien maciau juos 6pm.com- kaina 100$
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 03 31, 09:41)

QUOTE(res @ 2010 03 31, 17:03)
Labas, siandien maciau juos 6pm.com- kaina 100$

Laukiu kol atkeliaus iš JAV už 58 dolerius ax.gif
Atsakyti
o basutems nuolaidos turbut nera niekur? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, idomu ar yra kur nors isvardinti oficialus mbt batu gamintoju atstovai, nes internete yra labai daug parduodanciu ir kainos ivairios.

Aciu atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 03 31, 09:41)

Atsargiai su kinietiskais puslapiais, duodu 98% kad gausite kopija, galbut ir geros kokybes bet kopija. As irgi uzsimaniau MBT, susiradau gera kaina ebay'uje (~350Lt), siuntimas is HK ir jau beveik uzsisakiau..
Del visa pikto dar karta atidziau paziurejau ebay ir oficialiaus MBT puslapio nuotraukas... Radau bent 10 skirtumu ...:

Pasiziurekit patys:
user posted image

ir originalus Shuguli GTX:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algs: 02 balandžio 2010 - 22:40
QUOTE(algs @ 2010 04 02, 22:36)
Atsargiai su kinietiskais puslapiais, duodu 98% kad gausite kopija, galbut ir geros kokybes bet kopija. As irgi uzsimaniau MBT, susiradau gera kaina ebay'uje (~350Lt), siuntimas is HK ir jau beveik uzsisakiau..
Del visa pikto dar karta atidziau paziurejau ebay ir oficialiaus MBT puslapio nuotraukas... Radau bent 10 skirtumu ...:

Tai E-bay, tai aišku, kad gali nusipirkti kopiją arba iš vis gali neatsiųsti, o gali ir labai pasisekti ir gerą daiktą nusipirkti, manau, kas perkasi on line šitus niuansus žino.

O šiaip tai yra parduotuvių on line kur yra originalai ir kainos normalios ax.gif
Atsakyti
Lietuvoje iki balandzio 11 30 proc nuolaida MBT smile.gif
Atsakyti