QUOTE(Lauruciuk @ 2011 04 18, 22:43)
Labukas
Kaip manot ar cia bus originalai?
http://www.mbtyahoo....shoes-c-30.html
Manau

Per mažos kainos, per didelės nuolaidos, standartinės foto, nėra prie oficialių pardavėjų.
QUOTE(keistuole @ 2011 04 18, 23:00)
o kodėl manot, kad neoriginalai, dėl kainos?
aš savuosius pirkau amazone, tai man tikrai pakankamai normaliai gavos.
Pirkimo metu buvau lyg įtikėjus, kad originalai. Dėl to, kad pirkti parduotuvėj (o gal ne - kas ten juos žino, sakė draugė iš Anglijos parvežė), kaina tokia įdomi, jei mokėjo apie 550 Lt, tai originalams biškį per pigu (nes sirimos maždaug 165 sv kainuoja, nu nebent kokia akcija atrakcija), o padielkom per brangu (tų tai už 70sv. gali gaut)

Apsiavus viskas, atrodo, gerai. Bet nėra disko, tik tie cedeliukai pririšti ir jau parsivežus pamačiau, kad ant pado įkloto mbt emblema ne tokia

- juodos raidės, apvestos juodu ovalu, ogi turėtų būt baltos raidės juodam ovale, ir dar to užrašo šalia antishoe nėra

O ir šiaip ta
nakleika po keletos apsiavimu beveik atsiklijavo, dar logotipas prie kulno viršaus ant odos toks neaiškus įspaustas. Tai, manyčiau, ir išduoda, kad padielka

Nu bet kai mokėjau 340, tai gal ir normaliai, gal čia kokia kokybiškesnė padielka
Ir išvis - atpažinimo reikalą labai apsunkina tai, kad oficialiam tinklalapy labai jau pagailėta nuotraukų. Tie padielščikai, žiūrėkit, iš visų pusių prifotografuoja (tik skirtinguose tinklalapiuose vis nuotraukos tos pačios), o oficialūs pardavėjai įdeda vieną-dvi ir dar tas pačias ne realias, bet standartines nukopintas, ir supaisyk tu paskui juos