Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(linamog @ 2011 04 19, 11:36)
Man dydis atitiko, 39 su 25cm peda buvo didoki.

na as su 38, pasiemiau 8 dydi, tai ziuresiu kaip bus. o kaip manot vyrisku 44dydis, bus geras 10.5? doh.gif ar tik nereikejo imti 11 d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 04 19, 13:11)
na as su 38, pasiemiau 8 dydi, tai ziuresiu kaip bus. o kaip manot vyrisku 44dydis, bus geras 10.5?  doh.gif  ar tik nereikejo imti 11 d  doh.gif

Reik pedos ilgio cm.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 04 18, 13:08)
Tai butent biggrin.gif drinks_cheers.gif  Apsipirkineji uz ta suma ir gauni lipdukus, jei zmogus visvien perka maximoj maista pvz, tai skirtumas koks. Lipduku gi neperka niekas biggrin.gif

Nebent prie kasos ka nors nuperka, kad tik gautusi lipdukas wink.gif
Atsakyti
Mergaites, jei mano peda 24 cm, koki dydi imti (as apie tuos is Maximos)? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ir mane labai domina tie batai 4u.gif
Neįsivaizduoju, pavyzdžiui, tokie
http://www.mbtssaleu...s1le2atsblj2mc6
ar čia reiškia, kad jie neoriginalūs, kad jų tokia kaina? Ar rizikinga tokius užsisakyti? g.gif
Atsakyti
Taip, neoriginalus.
Atsakyti
kodėl? kaip atskirti? kodėl niekas neparašo kaip žinoti?
Atsakyti
QUOTE(PureOrganza @ 2011 05 01, 21:32)
kodėl? kaip atskirti? kodėl niekas neparašo kaip žinoti?

Ieikite i oficialu MBT psl ir pamatysite surasytas visas parduotuves ir el. parduotuves, kurios prekiauja originalais. Ir siaip nepatingekite paskaityti temos ir pamatysite kad net domenus galima patikrinti wink.gif
Atsakyti
Ką gi - pagaliau gavau (nuėjau į paštą ir,pasirodo, siuntinys pašte nuo balandžio 18, o aš jokio lapuko negavau doh.gif , laukiau, jau bijojau, kad bus pirmas kartas per mano internetinių apsipirkimų istoriją, kai reiks aiškintis dėl dingusio siuntinio) šituos Tambo ilgaaulius http://www.sweatybet...boot-prodtambo/

Jie FANTASTIŠKI yahoo.gif ploja.gif assa.gif . Dydis ATITINKA. Nešioju EUR40, UK 6,5. Šitų ėmiau EUR40 1/3, kas pagal MBT lentelę atitinka UK6,5 - ir super thumbup.gif . Su vilnone kojine tokie gal čiut čiut mažoki, su plona - čiut čiut platoki, bet labai džiaugiuos, nes bijojau, kad per dideli bus ir griozdiškai ant kojos atrodys. Mano pėda ir blauzda plonesnės nei vidutinės, tad per blauzdą galėtų būt čiut siauresni - bet čia niekis, įkišu irgi be problemų (atsiliepimuos rašo, kad jei pėda stora, nelabai įkiša, nors ir užtrauktukas yra). Aptarnavimas superinis, greit ateina (tik jei paštas lapelį teikias laiku atnešti doh.gif ), įvyniota į riūūūžavus popieriukus, ir į tokį purpurinį firminį maišelį biggrin.gif . Žodžiu, pasidairysiu, gal iš tos parduotuvės dar kokius nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sega u la la kokie faini batai!!! Smagu, kad viskas tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 05 02, 15:07)
Ką gi - pagaliau gavau (nuėjau į paštą ir,pasirodo, siuntinys pašte nuo balandžio 18, o aš jokio lapuko negavau  doh.gif , laukiau, jau bijojau, kad bus pirmas kartas per mano internetinių apsipirkimų istoriją, kai reiks aiškintis dėl dingusio siuntinio)  šituos Tambo ilgaaulius http://www.sweatybet...boot-prodtambo/

Jie FANTASTIŠKI  yahoo.gif ploja.gif  assa.gif . Dydis ATITINKA. Nešioju EUR40, UK 6,5. Šitų ėmiau EUR40 1/3, kas pagal MBT lentelę atitinka UK6,5 - ir super  thumbup.gif . Su vilnone kojine tokie gal čiut čiut mažoki, su plona - čiut čiut platoki, bet labai džiaugiuos, nes bijojau, kad per dideli bus ir griozdiškai ant kojos atrodys. Mano pėda ir blauzda plonesnės nei vidutinės, tad per blauzdą galėtų būt čiut siauresni - bet čia niekis, įkišu irgi be problemų (atsiliepimuos rašo, kad jei pėda stora, nelabai įkiša, nors ir užtrauktukas yra). Aptarnavimas superinis, greit ateina (tik jei paštas lapelį teikias laiku atnešti  doh.gif ), įvyniota į riūūūžavus popieriukus, ir į tokį purpurinį firminį maišelį  biggrin.gif . Žodžiu, pasidairysiu, gal iš tos parduotuvės dar kokius nusipirksiu  biggrin.gif

Puikūs batai thumbup.gif . Kokius mokesčius mokėjai? Ar tik batų kainą. Labai gundausi, bet nežinau kiek prie kainytės dar reikėtų pridėti smile.gif
Mokesčiai tai muitas ir PVM Lietuvoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvjuka: 02 gegužės 2011 - 16:51
QUOTE(vvjuka @ 2011 05 02, 17:51)
Puikūs batai thumbup.gif . Kokius mokesčius mokėjai? Ar tik batų kainą. Labai gundausi, bet nežinau kiek prie kainytės dar reikėtų pridėti smile.gif

iš kainytės reikėtų atimti lotuliukas.gif Nesupratau, kas per bajeris, bet kai užsiregistravau, kad iš LT, man pridėjo 8 sv. siuntimo mokestį, bet atėmė kokį tai VAT, ko pasekoje galutinė suma gavos 71 sv - t.y. net mažiau, nei jų psl. batai įkainoti blink.gif Dėl šitos nesąmonės labai abejojau ar atsiųs, gal kur nors reiks ką nors primokėt - nu bet atsiuntė ir atidavė kaip niekur nieko thumbup.gif (nu nežinau, gal kokia mokesčių inspekcija vėliau prisistatys g.gif )
Batai tikrai gražūs, negriozdiški, minkšti, o patogumas - kaip ir visų mbt - nesvietiškas thumbup.gif
Beje, teko su savo sirimos mbt (kur neįsitikinus, kad originalai) paėjėt greit ir toli (nuo stoties iki Daukanto aikštės ir atgal) - kitą dieną gerokai skaudėjo šikniukas ir šlaunys nugarinėj pusėj. Tad mbt ne tik patogūs - bet tikrai dar ir treniruoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 02 gegužės 2011 - 17:03