Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(sega @ 2011 05 02, 17:59)
iš kainytės reikėtų atimti  lotuliukas.gif  Nesupratau, kas per bajeris, bet kai užsiregistravau, kad iš LT, man pridėjo 8 sv. siuntimo mokestį, bet atėmė kokį tai VAT, ko pasekoje galutinė suma gavos 71 sv - t.y. net mažiau, nei jų psl. batai įkainoti  blink.gif  Dėl šitos nesąmonės labai abejojau ar atsiųs, gal kur nors reiks ką nors primokėt - nu bet atsiuntė ir atidavė kaip niekur nieko thumbup.gif  (nu nežinau, gal kokia mokesčių inspekcija vėliau prisistatys  g.gif )
Batai tikrai gražūs, negriozdiški, minkšti, o patogumas - kaip ir visų mbt - nesvietiškas  thumbup.gif
Beje, teko su savo sirimos mbt (kur neįsitikinus, kad originalai) paėjėt greit ir toli (nuo stoties iki Daukanto aikštės ir atgal) - kitą dieną gerokai skaudėjo šikniukas ir šlaunys nugarinėj pusėj. Tad mbt ne tik patogūs - bet tikrai dar ir treniruoja  thumbup.gif

o gal gali ideti realia nuotrauka, kaip sie tavo nauji batai ant kojos atrodo??? ax.gif
Atsakyti
iš kainytės reikėtų atimti  lotuliukas.gif  Nesupratau, kas per bajeris, bet kai užsiregistravau, kad iš LT, man pridėjo 8 sv. siuntimo mokestį, bet atėmė kokį tai VAT, ko pasekoje galutinė suma gavos 71 sv - t.y. net mažiau, nei jų psl. batai įkainoti  blink.gif  Dėl šitos nesąmonės labai abejojau ar atsiųs, gal kur nors reiks ką nors primokėt - nu bet atsiuntė ir atidavė kaip niekur nieko thumbup.gif  (nu nežinau, gal kokia mokesčių inspekcija vėliau prisistatys  g.gif )
Batai tikrai gražūs, negriozdiški, minkšti, o patogumas - kaip ir visų mbt - nesvietiškas  thumbup.gif
Beje, teko su savo sirimos mbt (kur neįsitikinus, kad originalai) paėjėt greit ir toli (nuo stoties iki Daukanto aikštės ir atgal) - kitą dieną gerokai skaudėjo šikniukas ir šlaunys nugarinėj pusėj. Tad mbt ne tik patogūs - bet tikrai dar ir treniruoja  thumbup.gif

Radau info:
'Gift' visai ne saugiklis. Jei suma viršija leistinas normas, tai niekas nežiūrės į tą gift ir apmuitins tiek, kiek reikės. Jei siųs privatus asmuo, tai PVM (21%) dedamas nuo 160Lt, jei parduotuvė, tai nuo 75Lt. Muitas berods nuo 518Lt (150EUR) skaičiuojamas (priklauso nuo prekių grupės). O į visas sumas pliusuojamas ir siuntimas. Ne iš ES šalių siunčiantis prekę viršijus 75Lt dedamas 21% PVM, viršijus 150EUR (berods 518Lt) dedamas muitas, priklausantis nuo prekių grupės. Smulkesnės informacijos galite ieškoti Muitų ir mokesčių temoje arba muitinės tinklapyj
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 05 02, 20:53)
Radau info:
'Gift' visai ne saugiklis. Jei suma viršija leistinas normas, tai niekas nežiūrės į tą gift ir apmuitins tiek, kiek reikės. Jei siųs privatus asmuo, tai PVM (21%) dedamas nuo 160Lt, jei parduotuvė, tai nuo 75Lt. Muitas berods nuo 518Lt (150EUR) skaičiuojamas (priklauso nuo prekių grupės). O į visas sumas pliusuojamas ir siuntimas. Ne iš ES šalių siunčiantis prekę viršijus 75Lt dedamas 21% PVM, viršijus 150EUR (berods 518Lt) dedamas muitas, priklausantis nuo prekių grupės. Smulkesnės informacijos galite ieškoti Muitų ir mokesčių temoje arba muitinės tinklapyj

oi ne ne schmoll.gif Muitai taikomi kai siunčiama ne iš ES, pvz. iš JAV, ar Kinijos. O mano parduotuvė gi UK. Jokių muitų tikrai nėra. iš ES galit pirkt už belekiek - nėr jokios muitinės. bet vat tas VAT, kurį ta parduotuvė išskaičiavo, aišku, yra jų pvm, bet kodėl jį man išskaičiavo - nežinau, gal galvoja, kad LT - ne ES lotuliukas.gif O gal pagal jų įstatymus kokios nors ten apyvartos nepasiekia ir tada mokesčių nėr, ar kažkas panašaus g.gif . O gal tipo, aš pati turiu savo šaly deklaruot (nu bet aš gi lietuvė grynų gryniausia - negi dabar imsiu ir taip darysiu hihihi.gif ). Žodžiu, nesigilinkim - drąsiai iš ten galit pirkt, originalai, geros kainos, puikus aptarnavimas, bet jei metų gale (ar, pvz. po 10 metų) pasikreips į jus mok. inspekcija - smarkiai manęs nekeikit doh.gif

P.S. Foto bus vėlai vakare, kai namo parsirasiu ir minutėlę laisvo laiko rasiu.
Atsakyti
sega,
o per kiek laiko Jus pasieke batukai?
Atsakyti

Mums net lenkai VAT atame, kai plyteles el.parduotuvei pirkome. Jie gali minusuoti, o tavo reikalas ar LT ji moketi, jeigu butum juridinis asmuo privaletum LT PVM sumoketi, o fiziniai neprivalo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 05 02, 21:05)
oi ne ne  schmoll.gif  Muitai taikomi kai siunčiama ne iš ES, pvz. iš JAV, ar Kinijos. O mano parduotuvė gi UK. Jokių muitų tikrai nėra. iš ES galit pirkt už belekiek - nėr jokios muitinės. bet vat tas VAT, kurį ta parduotuvė išskaičiavo, aišku, yra jų pvm, bet kodėl jį man išskaičiavo - nežinau, gal galvoja, kad LT - ne ES  lotuliukas.gif O gal pagal jų įstatymus kokios nors ten apyvartos nepasiekia ir tada mokesčių nėr, ar kažkas panašaus  g.gif . O gal tipo, aš pati turiu savo šaly deklaruot (nu bet aš gi lietuvė grynų gryniausia - negi dabar imsiu ir taip darysiu  hihihi.gif ). Žodžiu, nesigilinkim - drąsiai iš ten galit pirkt, originalai, geros kainos, puikus aptarnavimas, bet jei metų gale (ar, pvz. po 10 metų) pasikreips į jus mok. inspekcija - smarkiai manęs nekeikit  doh.gif

P.S. Foto bus vėlai vakare, kai namo parsirasiu ir minutėlę laisvo laiko rasiu.

tikra teisybe, nereikia ES muitu moketi.. as irgi siunciuosi tik ne batus..

labai lauksiu nuotraukytes, butu idomu pamatyti kaip ant kojos "gyvai" atrodo... ir dar koks jausmas, ar patogu uzsidejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2011 05 02, 22:05)
oi ne ne  schmoll.gif  Muitai taikomi kai siunčiama ne iš ES, pvz. iš JAV, ar Kinijos. O mano parduotuvė gi UK. Jokių muitų tikrai nėra. iš ES galit pirkt už belekiek - nėr jokios muitinės. bet vat tas VAT, kurį ta parduotuvė išskaičiavo, aišku, yra jų pvm, bet kodėl jį man išskaičiavo - nežinau, gal galvoja, kad LT - ne ES  lotuliukas.gif O gal pagal jų įstatymus kokios nors ten apyvartos nepasiekia ir tada mokesčių nėr, ar kažkas panašaus  g.gif . O gal tipo, aš pati turiu savo šaly deklaruot (nu bet aš gi lietuvė grynų gryniausia - negi dabar imsiu ir taip darysiu  hihihi.gif ). Žodžiu, nesigilinkim - drąsiai iš ten galit pirkt, originalai, geros kainos, puikus aptarnavimas, bet jei metų gale (ar, pvz. po 10 metų) pasikreips į jus mok. inspekcija - smarkiai manęs nekeikit  doh.gif

pagal PVM direktyva, kai prekes isgabenamos i kita ES sali, taikomas 0% PVM ax.gif viskas cia gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 05 02, 21:39)
sega,
o per kiek laiko Jus pasieke batukai?

teoriškai jie rašo, kad per 7-14 d., o praktiškai gavos per 6 dienas. Siunta registruota, nors man nepranešė nei kada išsiuntė, nei siuntos nr.

QUOTE(dianita @ 2011 05 02, 22:28)

labai lauksiu nuotraukytes, butu idomu pamatyti kaip ant kojos "gyvai" atrodo... ir dar koks jausmas, ar patogu uzsidejus? ax.gif

Nuotraukytės štai tokios biggrin.gif :
user posted image

user posted image

O jausmas... kadangi tai antri mano mbt, tai tas jausmas ir toks pat, bendras visiem mbt, ir kitoks, specifinis, mat skirias truputį pado tipas, šitie tokie tikrai su 'geru" išlinkiu, smarkiai pasiūbuoja, pabalansuoja, paspirokliuoja. Oda minkšta, tik, manau, kad vis dėlto jie skirti siauresnei pėdai, putlesnė gali ir netilpti.

QUOTE(CervusDama @ 2011 05 02, 23:19)
pagal PVM direktyva, kai prekes isgabenamos i kita ES sali, taikomas 0% PVM  ax.gif viskas cia gerai  mirksiukas.gif

Ačiū, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Sega, tikrai faini batukai - uzsinorejau bigsmile.gif thumbup.gif
O buvo prie ju tie vadinami DVD? Nors oficialiame MBT psl. si prekybos vieta nurodoma kaip originaliu... g.gif Perziurejau visus UK online stores tai pas juos pigiausiai ax.gif Gaila, kad vyrisku nera, o tai vel vyras sakys viskas tik tau - as ir noriu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 05 03, 12:08)
Sega, tikrai faini batukai - uzsinorejau  bigsmile.gif  thumbup.gif
O buvo prie ju tie vadinami DVD? Nors oficialiame MBT psl. si prekybos vieta nurodoma kaip originaliu...  g.gif  Perziurejau visus UK online stores tai pas juos pigiausiai  ax.gif Gaila, kad vyrisku nera, o tai vel vyras sakys viskas tik tau - as ir noriu  lotuliukas.gif  doh.gif

DVD nėra, bet yra tokia papkutė, kurioje tokia vaizdinė medžiaga-instrukcija biggrin.gif . Jie tikrai originalūs - ir kokybė labai gera, ir oficialiame psl. parduotuvė nurodyta yra, o be to ir ta pati parduotuvė tokia firminė, brungi brungi blink.gif Vis siunčia man, vargšei lietuvaitei, reklamas su pasiūlymais tai treningiukus už 300 sv, tai maudymuko triusikėlius už 150 sv papirkt lotuliukas.gif Tas jų prabangumas ir iš siuntinio matos - dar niekad nesu gavus taip gražiai supakuoto siuntinio - ir maišelis specialus, ir sąskaita su spalvotais pribumbasais, ir riūžavi popieriukai, ir spalvos suderintos biggrin.gif
Atsakyti
O as nusipirkau tokius batus 37 ismiera.
http://www.sweatybet...prodgoti_black/
Ir man jie padidinti. Paprastai nesioju 36 ismiera, o zieminius paprasatus batus visada pirkdavau 37 ir galvojau, kad tiks. O sie Mbt tikrai padidinti. Gal kuri esate nusipirkus tokius 36 ar 36 1/3 ismieros ir noretumet pasikeisti?
O siaip kas ruosiates pirkti tokio modelio batus , ziurekite, jei keltis -auksta, tai tikrai neikisite kojytes i bata. Aulas tinka tik plonablauzdem. Aciu dievui, kad tokius pagamina, nes kenciu nuo batu su per placiais aulais doh.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
jei aš nešioju 38 išmierą, tai kokią man amerikietišką užsisakinėt? - 7,5 ar 8?, pvz. tokių batelių? http://www.shoemill....-for-women.html
Ačiū blush2.gif
Atsakyti