Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

del dydzio nebuvo problemu smile.gif Parasiau emaila kokio reikia - atrase, kad turi smile.gif Del siuntimo - labai gali buti, kad siunciasi, kadangi batai mane pasieke per 7 dienas. Siunciant tiesiai is LT, manau, uztruktu maziau smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as vyr. ir mot.is JAV draugas parsiunte.uzsidejus juos kinkos isitempia truputi dreba,atrodo kad ant lyno eini yahoo.gif mazai dar vaiksciuojau tik tiek siam kartui
Atsakyti
sveikuciai,
na o as visai netycia (sutinkant naujuosius metus berlyne biggrin.gif ) isigyjau Shape Ups batukus- truputi pigesni nei MBT - bet irgi nerealiai patogus thumbup.gif . Principas juk toks pats!
Atsakyti
stai kaip jie atrodo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o sitie- mano vyro wink.gif
user posted image
Atsakyti
na nežinau,man jie kažkaip netinka,nusipirkau prieš du metus ,kelis kart užsidėjau ir guli dabar spintoj padėti huh.gif .Kai apsiaunu juos ir nejudu,ta prasme automobili vaziuoju,ar pasėdėti reikia,man pėdos pradeda tirpti,nors su kitais batais tokiu dalykų nepastebėjau.Eisena,laikysina,tikrai pasikeičia,pradzioj net pagalvoti reikia kaip eiti mastau.gif ,bet man jie kažko netinka...
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2010 01 02, 21:50)
na nežinau,man jie kažkaip netinka,nusipirkau prieš du metus ,kelis kart užsidėjau ir guli dabar spintoj padėti  huh.gif .Kai apsiaunu juos ir nejudu,ta prasme automobili vaziuoju,ar pasėdėti reikia,man pėdos pradeda tirpti,nors su kitais batais tokiu dalykų nepastebėjau.Eisena,laikysina,tikrai pasikeičia,pradzioj net pagalvoti reikia kaip eiti  mastau.gif ,bet man jie kažko netinka...

reikia iprasti.man netirpsta kojos,tik aisku is kart priprast sunku,rodos kad is sono stebi kad einu lyg pasistiebdamas.o jei netink parduok g.gif
Atsakyti
Man tai nepakeiciama avalyne, turejau problemu su stuburu, tai pamazu viskas tvarkosi.
Atsakyti
Super tema thumbup.gif

Aš irgi gundausi šiais batais mirksiukas.gif Bandysim iš JAV siųstis per draugus rolleyes.gif
Atsakyti
vakar ilgaaulius nusipirkau gino rossi uz 891lt ten pas juos dabar akcija nezinau ar cia pigiai ar nea bet jau as ju labai norejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2010 02 27, 11:32)
vakar ilgaaulius nusipirkau gino rossi uz 891lt ten pas juos dabar akcija nezinau ar cia pigiai ar nea bet jau as ju labai norejau thumbup.gif

Parodyk kokius mirksiukas.gif blush2.gif

Piugiau, ir dar kaip LT, nes kad ir iš US siųstis virš 1000 LTL.
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 02 27, 17:32)
Parodyk kokius mirksiukas.gif  blush2.gif

Piugiau, ir dar kaip LT, nes kad ir iš US siųstis virš 1000 LTL.

user posted image
va tokius jau patenkinta nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaluk: 27 vasario 2010 - 17:34
QUOTE(linaluk @ 2010 02 27, 17:32)
user posted image
va tokius jau patenkinta nerealiai thumbup.gif

Man šie labai gražūs thumbup.gif Gero nešiojimo. Ir pasidalink kaip sekasi vaikščioti su jais:mirksiukas:
Atsakyti