Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

QUOTE(perla <3 @ 2010 03 10, 13:56)
Dar iškilo toks klausimas, kurį beje uždavėm ir MBT atstovams- kodėl MBT

Kažkas panašaus į vaikiškus MBT batus yra Laisvės alėjoje atsidariusioje ortopedinių ir pan. batų parduotuvėje. Pardavėja aiškino kažką apie per visą padą išdėstytą mechanizmą, bet praklausiau.Tik kai paklausiau, ar vaikams patogu toks storas padas, atsakė, kad pabandę kitų batų nebenori. Kaina - apie 250Lt. Tik nesu įsitikinusi, kad ten tikrai tas pats gamintojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 29 kovo 2010 - 15:13
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2010 03 29, 15:12)
Kažkas panašaus į vaikiškus MBT batus yra Laisvės alėjoje atsidariusioje ortopedinių ir pan. batų parduotuvėje.  Pardavėja aiškino kažką apie per visą padą išdėstytą mechanizmą, bet praklausiau.Tik kai paklausiau, ar vaikams patogu toks storas padas, atsakė, kad pabandę kitų batų nebenori. Kaina - apie 250Lt. Tik nesu įsitikinusi, kad ten tikrai tas pats gamintojas.

O gal gali patikslinti kurioj Laisvės vietoj yra ta batų parduotuvė bigsmile.gif Labai domina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 03 29, 14:06)
Bukit geros, apsvieskit - ar kedukai MBT atitinka dydzius ar pamazinti siek tiek? Pvz as nesioju 41, tai amerikietiskas kaip ir 10 butu... bet bijau, kad gali buti per mazas... kas pirkote, kaip jums su dydziais??  g.gif

Sakyčiau 10,5 su puse reiktų mirksiukas.gif Nes jie šiek tiek pamažinti. 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 29, 14:34)
Nueik į parduotuvę ir bet kokius pasimatuok, o tada užsisakinėk  mirksiukas.gif
Aš nešioju 39, tai man MBT reikėjo 39 2/3. O amerikietišku gaunasi berods 6,5  rolleyes.gif

Ne, USA 9,5 mirksiukas.gif Aš pati 39 nešioju, tai batus USA 9 dydį perku, bet MBT pirkau 9,5 ir kaip tik smile.gif

Nu va jau galima bus vėl šokti į MBT batus thumbup.gif

PK mane ir domina ta parduotuvė Laisvėj, kur ten jos ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 06:40)
O gal gali patikslinti kurioj Laisvės vietoj yra ta batų parduotuvė  bigsmile.gif Labai domina  mirksiukas.gif

Prie buvusio Romuvos kino teatro (ten lyg anksčiau buvo rūbų parduotuvė KATĖ). Dabar vadinasi Pėdų džiaugsmas ar kažkas panašaus 4u.gif Stovi skaneris, kuriuos skanuojama pėda ir siuvami batai. Dar yra MBT ir batų, tiems kurių kauliukai atsikišę - ties kauliuku tamposi oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 30 kovo 2010 - 09:38
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 29, 15:34)
Nueik į parduotuvę ir bet kokius pasimatuok, o tada užsisakinėk  mirksiukas.gif
Aš nešioju 39, tai man MBT reikėjo 39 2/3. O amerikietišku gaunasi berods 6,5  rolleyes.gif

na aisku... mano pasirinkimas ne koks - man reikia 41, tai 10 itariu bus per mazas, o tarpinio nera: arba 10 arba 11 g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
jau senai nesioju MBT batukus ir esu labai patenkinta!
del atsisiuntimo is jav ar kitur tikrai nerizikuociau, nes kiekvienas modeliukas gali skirtis ir dar yra tikimybe, kad gausiu padirbini ( jei pirkimas bus ne is oficialaus atstovo).
dabar prasidejo pavasarines nuolaidos, tai kedukus kalvariju firmineje parduotuveje "nudauziau" uz 595Lt bigsmile.gif viskam viskam -30%
tikrai padori kaina thumbup.gif
dar galvoju apie basutes vasarai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2010 03 30, 10:37)
Prie buvusio Romuvos kino teatro (ten lyg anksčiau buvo rūbų parduotuvė KATĖ). Dabar vadinasi Pėdų džiaugsmas ar kažkas panašaus  4u.gif  Stovi skaneris, kuriuos skanuojama pėda ir siuvami batai. Dar yra MBT ir batų, tiems kurių kauliukai atsikišę - ties kauliuku tamposi oda.

man dare pilna pedos tyrima pernai palangoje, tai realiai pravercia, nes nustato ir galima patologija (jei net tik pradzia deformacijos yra, parodo kur stipriau minama ir t.t.).. tai mano pavyzdziu, man reiketu gamintis specialius padukus, kuriuos tureciau ideti i MBT batus vietoj ten esanciu vidpadziu..

o siaip JAV labai populiarus tie sketchers, buvau pries kaledas, tai visur juos pardavineja... is idejos tai jie kaip MBT kaip suprantu... g.gif tik pigesni kazkiek...
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2010 03 30, 09:37)
Prie buvusio Romuvos kino teatro (ten lyg anksčiau buvo rūbų parduotuvė KATĖ). Dabar vadinasi Pėdų džiaugsmas ar kažkas panašaus  4u.gif  Stovi skaneris, kuriuos skanuojama pėda ir siuvami batai. Dar yra MBT ir batų, tiems kurių kauliukai atsikišę - ties kauliuku tamposi oda.

Buvau ten uzejusi, tai pardaveja labai nerisliai vebleno apie asortimenta (man jis pasirode skurdokas), varte kazkokius nespalvotus katalogus, aiskino, kad reikia uzsisakyti. Ir siaip ten ne MBT batai, o kazkokie koriejieciu gaminami analogai, kaip supratau, pigesni, kainuoja apie 400 lt.

Dabar bendradarbe atsiveze is JAV situs batus, tai sake, kad kaina vidutiniskai apie 100-150 doleriu, o uz tokia kaina gali rinktis patinkanti modeliuka, o ne bet ka.

Atsakyti
Na net nezinau... Palangoje tai labai gerai vaikinukas dirba ir salone pasirinkimas pakankamas, katalogai normalus (o salonas kaip tas naujai ikurtas Laisves alejoje, reikes uzeiti).. ten su akcija MBT kainavo apie 780 lt berods (kedukai)

del sketchers.. net nezinau, ar uzsisakyti is JAV ar ne.. siaip firmine parduotuve londone oxfordo gatveje yra.. dabar su papigiai skrydziais is kauno galima ir siaip kada nulekti kelioms dienoms ir nusipirkti gal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 03 30, 09:04)
Sakyčiau 10,5 su puse reiktų mirksiukas.gif Nes jie šiek tiek pamažinti. 4u.gif
Ne, USA 9,5 mirksiukas.gif  Aš pati 39 nešioju, tai batus USA 9 dydį perku, bet MBT pirkau 9,5 ir kaip tik smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu matai- man 6 ar 9 tai panašu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš jau savaitgaliais vaikštinėjus su savo MBT thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 03 30, 11:09)
na aisku... mano pasirinkimas ne koks - man reikia 41, tai 10 itariu bus per mazas, o tarpinio nera: arba 10 arba 11  g.gif

Tikrai rekomenduočiau, nueiti pasimatuoti. Šiandien kolegė kaip tik matavosi kelis modelius, tai vat bėda tame, kad skyrėsi dydžiai, vienų reikėjo 0,5 dydžiu didesnių.
Šiaip iš esmės, kada pasimatuosite ar išsirinksite on line MBT batus, bandykite panašų modelį matuotis. Taip mažiausiai suklysite mirksiukas.gif
Ir įvertinkite, kad jie visgi pamažinti, taigi jei Jums reikia 10 US (kas atitinka 41 EUR) dydžio būtent MBT 10,5.
Čia nuoroda tik , kad pamatyti kokių dydžių yra:
MBT

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 30, 13:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu matai- man 6 ar 9 tai panašu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš jau savaitgaliais vaikštinėjus su savo MBT  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš ir ryt jau planuoju apsiauti, pasiilgau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 03 30, 21:12)
Tikrai rekomenduočiau, nueiti pasimatuoti. Šiandien kolegė kaip tik matavosi kelis modelius, tai vat bėda tame, kad skyrėsi dydžiai, vienų reikėjo 0,5 dydžiu didesnių.
Šiaip iš esmės, kada pasimatuosite ar išsirinksite on line MBT batus, bandykite panašų modelį matuotis. Taip mažiausiai suklysite mirksiukas.gif
Ir įvertinkite, kad jie visgi pamažinti, taigi jei Jums reikia 10 US (kas atitinka 41 EUR) dydžio būtent MBT 10,5.
Čia nuoroda tik , kad pamatyti kokių dydžių yra:
[url=http://www.walkerswarehouse.com/store/product.asp?Product_Code=WM-

labai aciu 4u.gif manau, kad siusiuosi.... ir siaip galvoju apie sketcher taip pat...

hm tik siame psl nera jokiu nuolaidu verysad.gif as labai basuciu noriu vasarai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 30 kovo 2010 - 21:36