Įkraunama...
Įkraunama...

MBT batai - ar kas išbandėt?

Aš irgi įsigijau MBT rolleyes.gif Štai šitą modeliuką
user posted image

Dabar vakarais po namus nešioju po darbų, tai ŽIAURIAI įskausta nugara verysad.gif
Žinau, kad pradžioj taip gali būti, nes turiu stuburo problemų. Ir LABAI laukiu tinkamo oro, kad galėčiau visur su jais vaikščioti, nes man jie ŽIAURIAI patogūs ir smagūs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 09:21)
Dabar vakarais po namus nešioju po darbų, tai ŽIAURIAI įskausta nugara  verysad.gif
Žinau, kad pradžioj taip gali būti, nes turiu stuburo problemų. Ir LABAI laukiu tinkamo oro, kad galėčiau visur su jais vaikščioti, nes man jie ŽIAURIAI patogūs ir smagūs  thumbup.gif  thumbup.gif

Fainas modeliukas thumbup.gif
Gal netaisyklingai vaikščiojat, kad nugarą įskausta g.gif Ta prasme pas mane pačią rimtos bėdos su stuburu, bet būtent vaikščiojant su šiais batais nugaros neskauda, tik jei stoviu, tai pavargsta ir mausti ima. Gal Jūs nemažai stoviniuojate kai namie ir dėl to įskausta? Nes kai vaikštai, tai pradžioje blauzdų ir šlaunų raumneys pavargdavo, na toks jausmas lyg į pakalnę vis eitum. Po to įpranti ir rodos skrieji su tais batais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 03 09, 10:21]

Man labai patiko modeliukas. As irgi noriu isigyti MBT batukus, bet LT ju kainos kandziojasi. Gal patartumet kur UK, ju butu galima isigyti pigiau? Googlinau, bet nieko doro neradau, mazai modeliuku ikelta
Atsakyti
[quote=perla <3,2010 03 09, 16:23]
[quote=Ice tea,2010 03 09, 10:21]
Man labai patiko modeliukas. As irgi noriu isigyti MBT batukus, bet LT ju kainos kandziojasi. Gal patartumet kur UK, ju butu galima isigyti pigiau? Googlinau, bet nieko doro neradau, mazai modeliuku ikelta
[/quote]
O tai iš JAV ko nenorit? g.gif Aš kai sau ieškojau tai USA pigiau buvo nei UK mirksiukas.gif
Paskaitykite keliais puslapiais ankščiau, mes ten nemažai diskutuojame kur ir kaip pirkti, bei yra kelios nuorodos kur tokių batų yra, viena forumietė rado labai neblogą ir pasirinkimas, ir kainos geros thumbup.gif
Atsakyti

Paskaicius kelis lapus atgal, kur buvo su akcija ideti MBT, tai vistik brangokai pasirode g.gif Ash pirkau tris poras, deja, visas tris ne sau, bet visas ish ebay ir ish to pacio pardavejo, siuntimas i lietuva 7 svarai, ateina labai greitai.Galbut pas kitus pardavejus ir pigiau butu buve, bet neisnorejo eksperimentuoti smile.gif

Tokie batukai kainavo
user posted image

350 lt.

Gal ish jav pigiau butu buve? kiek pas mus tokie kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 09, 17:36)
Paskaicius kelis lapus atgal, kur buvo su akcija ideti MBT, tai vistik brangokai pasirode  g.gif Ash pirkau tris poras, deja, visas tris ne sau, bet visas ish ebay ir ish to pacio pardavejo, siuntimas i lietuva 7 svarai, ateina labai greitai.Galbut pas kitus pardavejus ir pigiau butu buve, bet neisnorejo eksperimentuoti smile.gif

Tokie batukai kainavo
user posted image

350 lt.

Gal ish jav pigiau butu buve? kiek pas mus tokie kainuoja?  g.gif

LT tokių nėra. Aš tokius pačius iš JAV pirkau, tuo metu kai pirkau 390 LT man kainavo (130 US+10%+13US siuntimas), aišku gi dar priklauso koks kursas mirksiukas.gif Žodžiu pasižiūrėti reikia ir vienoje pasaulio pusėje, ir kitoje, ir tikrai galima rasti thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 09, 18:36)
Paskaicius kelis lapus atgal, kur buvo su akcija ideti MBT, tai vistik brangokai pasirode  g.gif Ash pirkau tris poras, deja, visas tris ne sau, bet visas ish ebay ir ish to pacio pardavejo, siuntimas i lietuva 7 svarai, ateina labai greitai.Galbut pas kitus pardavejus ir pigiau butu buve, bet neisnorejo eksperimentuoti smile.gif

Tokie batukai kainavo
user posted image

350 lt.

Gal ish jav pigiau butu buve? kiek pas mus tokie kainuoja?  g.gif

Gin, auksas tu, ir mane sitais aprupinai biggrin.gif

po namus pusdieni pavaiksciojus, atsisedus jauciu blauzdas jau smile.gif
Paciai bais idomu, koks bus efektas ilgiau pavaiksciojus
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 03 09, 15:39)
Gal netaisyklingai vaikščiojat, kad nugarą įskausta g.gif Ta prasme pas mane pačią rimtos bėdos su stuburu, bet būtent vaikščiojant su šiais batais nugaros neskauda, tik jei stoviu, tai pavargsta ir mausti ima. Gal Jūs nemažai stoviniuojate kai namie ir dėl to įskausta? Nes kai vaikštai, tai pradžioje blauzdų ir šlaunų raumneys pavargdavo, na toks jausmas lyg į pakalnę vis eitum. Po to įpranti ir rodos skrieji su tais batais thumbup.gif

Gali būti, kad dar netaisyklingai vaikštau verysad.gif , bet lyg ir stengiuosi gerai vaikščioti blush2.gif
Dėl stovinėjimo tai TAIP ax.gif , nes namie kur ten daug privaikščiosi per 3-4 val doh.gif Sakiau reiks į darbą atsinešti, nors ir čia sėdimas darbas daugiau unsure.gif Nu žodž, TUOJ PAVASARIS thumbup.gif thumbup.gif
Bet kokiu atveju esu ŽIAURIAI patenkinta mirksiukas.gif thumbup.gif Vis pranešiu apie savo pojūčius mirksiukas.gif

Dar iškilo toks klausimas, kurį beje uždavėm ir MBT atstovams- kodėl MBT nėra vaikams g.gif Negi vien dėl kainos g.gif O gal tos technologijos nesutalpina dar į mažą dydį g.gif kaip jūs manot bigsmile.gif Būtinai parašysiu, ką atsakys atstovai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 10, 09:19)
Dar iškilo toks klausimas, kurį beje uždavėm ir MBT atstovams- kodėl MBT nėra vaikams  g.gif Negi vien dėl kainos  g.gif O gal tos technologijos nesutalpina dar į mažą dydį  g.gif kaip jūs manot  bigsmile.gif Būtinai parašysiu, ką atsakys atstovai  rolleyes.gif

aha būtinai parašykite ką atsakys bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 03 10, 10:19]

Dar iškilo toks klausimas, kurį beje uždavėm ir MBT atstovams- kodėl MBT nėra vaikams g.gif Negi vien dėl kainos g.gif O gal tos technologijos nesutalpina dar į mažą dydį g.gif kaip jūs manot

As galvoju, gal del to, kad ju stuburiukas dar vystosi. Juk buna ten visokiu problemu su augimu, pvz, vienu stuburas auga greiciau nei kunas ir gal papildomas stuburo veikimas tais batukais sukeltu kokiu papildomu salutiniu poveikiu... g.gif
Atsakyti
Bukit geros, apsvieskit - ar kedukai MBT atitinka dydzius ar pamazinti siek tiek? Pvz as nesioju 41, tai amerikietiskas kaip ir 10 butu... bet bijau, kad gali buti per mazas... kas pirkote, kaip jums su dydziais?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2010 03 29, 14:06)
bet bijau, kad gali buti per mazas...

Nueik į parduotuvę ir bet kokius pasimatuok, o tada užsisakinėk mirksiukas.gif
Aš nešioju 39, tai man MBT reikėjo 39 2/3. O amerikietišku gaunasi berods 6,5 rolleyes.gif
Atsakyti