Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

Pradžioj nėštumo būdavo baisiai silpna ir galva svaigdavo, nors ir dabar nesijaučiu labai tvirtai ant kojų. Kartais būnu pilna energijos, nors dažniausiai pusiau apkvaitusi vaikštau. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na as tai kaip pati pirmoji sioje temoje pasisakiusi. 22 savaites ir kelinta diena pradejo darytis apie pietus taip silpna, kad negaliu. Kartais pradzioj silpnumo atsigulu, bet po kurio dar laiko atrodo, jei butu kur griut, tai nugriuciau, nors ir taip jau guliu. Nors galva tai nesvaigsta, siaip visame kune silpnumas.
Atsakyti
manau kad atostogas turetų duoti pradžioje nėštumo, nes taip silpna, vemi ant kiekvieno kampo, o darbe dar turi sėdėti verysad.gif iš to prastai jautimosi išeina taip, kad gulinėju ant darbo stalo ir galvos nebepakeliu... košmaras!!!
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 09 12, 15:16)
manau kad atostogas  turetų duoti pradžioje nėštumo, nes taip silpna, vemi ant kiekvieno kampo, o darbe dar turi sėdėti verysad.gif  iš to prastai jautimosi išeina taip, kad gulinėju ant darbo stalo ir galvos nebepakeliu... košmaras!!!

drinks_cheers.gif koks gali buti produktyvus darbas, jeigu negali net pajudeti ir apie nieka galvoti... Vakar reikia priimti pinigus, o as nesuskaiciuoju pinigu be skaiciavimo masineles 100 Lt., juokas pro asaras, bet tokia savijauta, kad net baisu, jau nekalbu apie klaidas darbe, pradzioje nestumo, bent jau biuleteni galetu duoti kokiai porai savaiciu doh.gif
Atsakyti
bet ar išgelbės tas biuletenis porai savaičių? mano pirmas nėštumas visus 9 mėnesius buvo toks, visą laiką vėmiau...gerai, kad tada nereikėjo dirbti. O dabar tiesiog neišmastau kaip niekam nepakenkus išsisukti iš keblios darbinės situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 09 12, 15:16)
manau kad atostogas  turetų duoti pradžioje nėštumo, nes taip silpna, vemi ant kiekvieno kampo, o darbe dar turi sėdėti verysad.gif  iš to prastai jautimosi išeina taip, kad gulinėju ant darbo stalo ir galvos nebepakeliu... košmaras!!!

oi kaip tave užjaučiu...iškentėjau ir aš tą patį, neradau vietos, silpnumas begalinis, atrodo vemsiu, einu į tuliką, pasėdžiu pasėdžiu ir vėl atgal, prie stalo pasėdžiu ir vėl iki tuliko doh.gif doh.gif darbo rezultatas nulinis, parašo padėt nesugebėdavau doh.gif paskui atradau, kad turiu kramsnoti po biškį vis ką nors, labai gerai tiko tie vafliniai taleriukai, nes į sausainius žiūrėt negalėjau.
paskui 10 sav viskas susitvarkė, bet tada ir pasiėmiau atostogas, nes jau nebeištvėriau doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fui @ 2007 09 12, 15:37)
bet ar išgelbės tas biuletenis porai savaičių? mano pirmas nėštumas visus 9 mėnesius buvo toks, visą laiką vėmiau...gerai, kad tada nereikėjo dirbti. O dabar tiesiog neišmastau kaip niekam nepakenkus išsisukti iš keblios darbinės situacijos.

nu kai jau visą laiką tokia būsena, tai tada ne kas....bet dažniausiai iki 12 sav viskas susitvarko. Man blogumas ir silpnumas praėjo apie 10 sav, bet atėjo baisusis galvos skausmas, kuris kankina dar iki dabar, nors kai atvėso orai pasidarė daug daug geriau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Matau, kad dauguma esat jau su pilvukais ir jus vargina tie silpnumai, pykinimai. As laukiuos dar tik kaip 3 savaiteles, bet mane tai ypac kamuoja galvos svaigimas, silpnumas. Ar taip gali buti? Gal tai siaip kokio nusilpimo pozymis, nors valgau GERAI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 09 12, 23:24)
Sveikutes,

Matau, kad dauguma esat jau su pilvukais ir jus vargina tie silpnumai, pykinimai. As laukiuos dar tik kaip 3 savaiteles, bet mane tai ypac kamuoja galvos svaigimas, silpnumas. Ar taip gali buti? Gal tai siaip kokio nusilpimo pozymis, nors valgau GERAI  ax.gif

tikrai nuo nėštumo, aš pirmom savaitėm nuo silpnumo vos vaikščiojau, pačiom pačiom pirmom savaitėm net valandas žinojau kada užeis silpnumas, būdavo pusę dešimt ryte, iš pradžių nežinojau, kad laukiuosi, maniau kad tai nuo kavos, paskui užeidavo po pietų silpnumas, o nuo 6 sav tiesiog silpna buvo visada doh.gif doh.gif , nenoriu net prisiminti, tiesiog daugiau užkandžiauk, man padėdavo šiek tiek, tik turi atrasti maistą kuris tinka.
Atsakyti
Manau esme ne uzkandziuose... g.gif Kraujo tyrimus daret? Man silpnoka antrame nestumo trimestre buvo del to, kad kraujas silptelejo, gelezies trukumas. Taip kad geriu.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 04, 23:31)
Manau esme ne uzkandziuose... g.gif Kraujo tyrimus daret? Man silpnoka antrame nestumo trimestre buvo del to, kad kraujas silptelejo, gelezies trukumas. Taip kad geriu.

na mano atveju geležies trūko šiek tiek, pradėjau gerti ir užkandžiauti ir viskas susitvarkė, bet nemanau, kad tai tik dėl geležies.
Užtat dabar esu viskuom patenkinta, jokio silpnumo thumbup.gif tik prasideda nugaros skausmai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mamos, visu pirma: vaikstom nebe vienos, o su gyvybe savyje, kuri diktuoja kitokius, nei esam iprate režimus ir nieko nuostabaus, kad jauciames mums neiprastai smile.gif Normalaus kraujiospudzio ribos 70-90/100-120mmHg st. Tai daugumai ner ko pergyvent, tikrai ne zemas. Mano iki nestumo buvo zemas ir vasara, kai pakildavo iki normalaus, buvo blogiau, tada ir as laksciau po debesim smile.gif O siaip kaip ir kazkuri jau minejo, dabar tokie orai, keiciasi slegis, hormonai persitvarko, gal pervargstate. Reikia daug demesio skirti sau ir ilsetis, gerai valgyti ir vartoti vitaminus, gerinti krauja smile.gif O jei visai blogai, gydytojai patars smile.gif sekmes visoms smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms linkiu tik sveikateles! Ir gero nesiojimo! bigsmile.gif
Atsakyti