Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

Sveikutes, jauciuosi tiesiog klaikiai, kartais rodosi ir gyvent nebesinori, tas nuolatinis pykinimas, silpnumas, laisvi viduriai, skrandzio, galvos skausmai, svaigimas, o jegu neturiu visiskai. Man tai jau trecias nestumas ir kitus du kartus taip blogai nebuvo, net iatariu gal kas negerai, ivairios negeros mintys sukasi mano galvoje. Paskaicius jusu zinutes kaip ir geriau pasidaro, kad neviena mirstu.
Atsakyti
pas mane nestumas pirmas, 23 metai, 28 nestumo savaites ir jauciuosi puikiai biggrin.gif lakstau, kaip isprotejusi blink.gif ir i univera varau, ir baseina lankau, ir namie pietus kiekviena diena darau ir siaip duoduos po kambarius, kaip paselusi thumbup.gif po tokio davimosi, gal per savaite tik viena diena jauciuosi truputi issekusi doh.gif bet va, parduotuviu tai neapkenciu, ten labai greit pavargstu, o iki nestumo labai megdavau slampineti biggrin.gif vyras mane tik bara uz tokius lakstymus, nes bijo, kad kas blogo neatsitiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildzia @ 2007 02 01, 23:22)
pas mane nestumas pirmas, 23 metai, 28 nestumo savaites ir  jauciuosi puikiai biggrin.gif lakstau, kaip isprotejusi blink.gif ir i univera varau, ir baseina lankau, ir namie pietus kiekviena diena darau ir siaip duoduos po kambarius, kaip paselusi thumbup.gif po tokio davimosi, gal per savaite tik viena diena jauciuosi truputi issekusi doh.gif bet va, parduotuviu tai neapkenciu, ten labai greit pavargstu, o iki nestumo labai megdavau slampineti biggrin.gif vyras mane tik bara uz tokius lakstymus, nes bijo, kad kas blogo neatsitiktu blush2.gif

nu tai fainai, mano antras toks buvo. dabar tai mirštanti gulbė blink.gif tingiu tingėt. gerai, kad nors nepykino visą nėštumą.
Atsakyti
Sveikutės busimos ir esamos mamytės.Man irgi taippat būna,kad nieko nesinori,bet nepykina,nors ir skrandukas streikuoja ir nugarytę paskausta,bet stengiuos išeit pasivaikščiot jei nešalta.Tik atsargiai vaikščiot reikia-slidu.Sveikatėlės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildzia @ 2007 02 01, 23:22)
pas mane nestumas pirmas, 23 metai, 28 nestumo savaites ir  jauciuosi puikiai biggrin.gif lakstau, kaip isprotejusi blink.gif ir i univera varau, ir baseina lankau, ir namie pietus kiekviena diena darau ir siaip duoduos po kambarius, kaip paselusi thumbup.gif po tokio davimosi, gal per savaite tik viena diena jauciuosi truputi issekusi doh.gif bet va, parduotuviu tai neapkenciu, ten labai greit pavargstu, o iki nestumo labai megdavau slampineti biggrin.gif vyras mane tik bara uz tokius lakstymus, nes bijo, kad kas blogo neatsitiktu blush2.gif

Būna kartais tokių dienų, kad atrodo tik dirbk, tvarkykis ir daug nuveiki ir gerai jautiesi.
Tačiau tos dienos būna retai - kai pailsi normaliai ir t.t.
Man 22~24 savaitės bet nuolat noriu miego. Vakar vos išlaukiau darbo pabaigos, grįžau ir iškart į lovą tai maždaug nuo 18 val. iki 6 ryto pramiegojau. Atsikėliau, nes vėl į tą darbą ir nesijaučiu pailsėjusi.
Jei tik pasiduočiau, tai iškart nuo kėdės ant žemės nugriūčiau.
Dar pagalvojau, kad gerai būtų kokių nemokamų kelias dienas pasiimti, bet peržiūrėjau darbo kodeksą, nenumatyta, kad nėščiajai reikia suteikti tokias atostogas. o mano darbe tai kokių ten malonių ypatingų nesitikėk.
Ateina direktorius, pasižiūri kad tik tiek nuveikei nuo ryto. O kad aš nė susikaupti, nė dirbti negaliu tai ...
Man iki kasmetinių kokios dvi savaitės liko, bet labai jau sunku dirbti.

Atsakyti
As isipaisau prie daugumos smile.gif Viena diena esu aktyvi, noriu daug ka nuveikti, kita diena nieko nenoriu, tik miegoti miegoti miegoti sleep.gif Darbe irgi laaabai sunku issedeti. Taip noriu miego, kad net silpna... Darbe ryte iki kokiu 10 val., miegu, po pietu likusia darbo diena irgi miegu... labai sunku susikaupti, kai mieguko nori. Tik pradedu, kanors skaityti ir ziurek jau sapnai lenda tarp raidziu... blink.gif Vis pasvajoju, kai iseisiu dekretiniu, kaip as miegosiu thumbup.gif Bet tos issvajotosios dar taip toli... doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

o as visa nestuma buvau pakankamai aktyvi ir linksma. namus kuopdavau kad net blizgedavo. tai vyras juokdavosi net is manes ax.gif
o stai liko dabar 5 savaites ir jauciu kad visiskai nieko nebegaliu...jei grindis isplaunu ar kur su vyru nuvaziuoju tai atrodo kad visa diena akmenis nesiojau...toks nuovargis...ir vakarais tik atsigaunu. tai net irgi susimastau ar tai normalu?? o jei reikia kur pastovet tai visai baisu...silpna tik pasidaro...
Atsakyti
O mane tai jau nuo dabar veikia sitas nenoras kazka daryti g.gif , atsikelti is lovos ryte labai sunku,prisiruosti ka nors nuveikti irgi,nors dar nestuke.gif nedidelis,kazkoks tinginys mane aplanke :ax
Atsakyti
na tinguli tai dar galima iveikti smile.gif gi paciai geriau kai jautiesi zvali smile.gif

linkiu daug sveikatos ir geros nuotaikos...ir nors jums dar tik 14 savaite bet tas laikas labai greit bega...ir nespeji pamatyt o jau kaip ir greit gimdyt teks... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o man 26 savaites, silpnumas dazniausiai buna ryte, dirbti labai nebenoriu skaiciuoju dieneles iki kol galesiu iseit ..taip igriso jau ir buti nesciai jaunoriu kad greiciau tas puzikas uzaugtu ir jau buti man nebenesciai jau su vyru juokiames kad kai pagimdysiu vel galesiu ant ausu vaikscioti, nes dabar tai tikra atsarguole ,popa tikra ! 4u.gif
Atsakyti
o man stai oras truputi atveso ir as jau daug energingiau jauciuos smile.gif matyt tas karstis isvargina ... unsure.gif
Atsakyti
per pirma nestuma nestuke.gif jokiu pozymiu nebuvo,tik nestumo galia sunku buvo, nes toki svori nesiot su savim reikia nestuke.gif o dabar esu antra kart nescia, tai tiesiog baisu, net nepagalvodavau, kad taip gali but sunku. istisa diena guliu lovoj, pykina, i maista ziuret negaliu, tik bulves pripazystu. dabar ir as jauciu visus nestumo malonumus lotuliukas.gif stiprybes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti