Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 04, 09:35)

kristulee gal jau kita savaite lele pas tave ant ranku bus? islauksi tuos karscius ir lelyte spes dar vasara pasidziaugt wub.gif

Labas rytelis 4u.gif .
oi, kad Tavo balsas Dievuliui tiesiai i ausi nueitu.... smile.gif . jau kaip noreciau, atrodo greiciau atkentet, ir grizti namucio su lelyte. tik va, vel atrodo, dar ta reiktu pasidaryt, dar ana... bet juk kai pagalvoji, visu darbu i prieki nepasidarysi schmoll.gif .vakar man vyriskis ventiliatoriu padovanojo- koks kaifas thumbup.gif . tik kad mano lelyte bijojo, kai tik pasisuka i pilva oro srove- taip si tik bakst i sonus smile.gif ,juokiausi, sakau ten turbut visai nekarsta. o ir pas mus siandien taip vesu,gaivu, nu tiesiog pasaka. tik kazin ar nepasikeis?
tad visoms Jums grazaus ir gero savaitgalio, nuvykit nors trumpam liudesi salin ir pailsekit 4u.gif .
Gabrieliuk, kaip Tavo sunelis? gal kiek geriau jau, kaip pacios nuotaika.
Atsakyti
Sveikos,
Vdapr, su praėjusiu gimtadieniu tavo sūnelį happybday.gif
O manęs tas karštis taip nevargina, tik kartais norisi į kokią balą įšokti, bet pakenčiama. O vat vyras kelia daugiau rūpesčių - jau savaitę negėrė AD ir dingo visas gyvenimo džiaugsmas: nebendrauja, vakar vakarienės net nevalgė doh.gif Nu, blyn, ir vėl pradiniam taške... Aš tuoj nupušiu. Vakar pati lėkiau pas psichiatrę vaistų jam išrašyti, tai vienų dozę truputį padidino, kažkokia baimė viskam atsirado g.gif
Kaip aš pavargau nuo to jo tempimo, kaip norėčiau, kad man kas padėtų kapstytis iš šio pragaro... Nuo 13d grįžta psichologė-būtinai reiks eiti, nes išprotėsiu. Žinot, kartais aplanko tokia mintis, kad gal geriau išsiskirtume... ar bent kuriam laikui...Toks vaizdas:kad aš lipu iš tos duobės, o vyras mane traukia žemyn, ant kalno laukia mūsų dukra, o aš niekaip negaliu jos pasiekti, nes vyras neleidžia man lipti aukštyn g.gif Nu ir vizija ohmy.gif Iš kur man gauti tų jėgų lipti aukštyn?
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 07 04, 11:00)
gal geriau išsiskirtume...

gal but sito ir reikia- dar vieno soko, kad sustatytu viska i vietas
galiu tik isivaizduot kaip sunku paciai kapstytis ir dar vyra tempt doh.gif , bet tik nepamirsk kad dukra yra, nes vaikui begalo sunku but nustumtam, juk svarbu buti tik vaiku ir nenest suaugusiu problemu
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 07 04, 11:00)
, ir vėl pradiniam taške... Aš tuoj nupušiu. Iš kur man gauti tų jėgų lipti aukštyn?

O kitas vaikas situacijos nepataisytų?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 04, 09:35)
man is visos tos "komos" padejo iseit tada kai truko vyrui kantrybe ir jis mane apstauge ax.gif , kad ne man vienai sunku, jam irgi sunku, del dukriuko, del  mano busenos kai istisai sedziu apsibliovus ir uztinus, apibumbejo kad ir jam reik normalios zmonos ir sunui mamos, nes jau buvau daejus iki to kad nesikeliau is lovos, nesirengiau, nesiprausiau, nieko nevalgiau... po tos "auklejimo proceduros" atsipeikejau.

būtent ir pas mus taip, toks jausmas kad aprašei mano situaciją....vyras grįždavo iš darbo darbo metu pažiūrėt kaip aš (aš manau jis dėl manęs bijojo tai vis tikrindavo)...aš aišku visada verkianti būdavau, kalbėdavo kalbėdavo, bardavo ir t.t., viską užleidau, viskas buvo dzin.....vakarais nuo lango nenueidavau- žiemos pradžia buvo, giedra ir žvaigždžių daug danguje...ir vis ieškodavau akimis kuri maniškė.....ai net apsiverkiau...kai kartą užtikau taip dukrą vieną, jai 5 metukai buvo, sėdinčią prie lango , verkiančią ir žiūrinčią į žvaigždes, va tada supratau kad reikia STOP ženklą viskam dėt, jei ne dėl savęs tai dėl kitų. Tik p o poros mėnesių prievarta sugebėjo ištemti laukan (nes tikrai žmonių bijojau, net į parduotuvę neidavau) atrodo visi pirštais badys- va jai jai čia nutiko...., tai išlysdavom kai tamsu, po gatves kaip vaiduokliai praslinkdavom...bet tai jau buvo žingsnis pirmyn..., Ir tada viską prievarta prievarta...po mažiuką žingsniuką....ir atsitiesiau. Ir visoms to linkiu, jei ne dėl savęs, tai dėl kitų atsitiest....

egoistiškai pasakysiu, bet kaip gera kad galiu apie tai rašyt būtuoju laiku,,,,
Papildyta:
bandžiau koreguot- nebeleido...

paprasčiausiai manau mes kiekvien turim dabar pasirinkimą- arba verkt ir gedėt...arba priverst save pradžioj priverstinai ir tęst normalų gyvenimą toliau, toliau planuot, toliau džiaugtis ir t.t. MB irgi nebenorėjo trečio, kadangi buvo naiški diagnozės priežastis, sako o maž vėl.... bet supratau kad jei nebus trečio, arba nebūsiu bent pabandžiusi, likusią gyvenimo dalį gedėsiu.....ir tikrai sugebėjau nebeverkt ant kapų tik kai gimė mažius....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 04 liepos 2009 - 17:05
skaitau ir verkiu...košmaras...
http://www.tindirind...p...d=15158&p=1
Atsakyti
ir kaip merginos laikotes?
as tik ka po gydytojos, vaziavau del savo ramybes- nu sitoks pilvo spazmavimas, strenu lauzimas, ir kas baisiausia- lelyte judejo tik ryte...
budejo itin maloni gydytoja, ziurejo echo- nenudziugino, sake gerokai per daug vaisiaus vandenu, bet lelyte gyva. dare sirdeles kardiograma-ir vel nera gerai, sake ritmas yra, bet jis labai monotoniskas, turetu kitaip but. lelyte siaip labai zemai, kaklelis jau 1,5 cm atsidares. ryt ryte sake vel atvaziuot pasidaryt sirdies kardiograma. ir dar isleidziant paguode- sako nuo staigios kudikio mirties niekas neapsaugotas verysad.gif . tai patikekit, kokiom nuotaikom grizau, ir kokia si naktis... nu kodel viskas taip... kiek atverkta nestumo pradzioje, dabar ir vel asaros...nu nebegaliu.
nepykit, bet nors Jums pasiguodziau.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 07 04, 21:40)
nepykit, bet nors Jums pasiguodziau.

nabagas vaikas... gal tau ligoninej geriau pabut? arba griebk ka i pasone, daiktus susikrauk ir varyk i kokias klinikas g.gif , nugi negalima sitaip isleist, gal paziures anyta tokioj situacijoj vaikus, pasitark su vyru. as nelaukciau. vistik atsidarymas sioks toks yra, o judesiukai pries gimdyma prislopsta, o jau ir laikas gimdymui butu, nera galimybes i kita ligonine nulekt, dar viena nuomone isgirst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 04 liepos 2009 - 20:54
Kristulee, tikrai nieko nelauk...Juk galetu guldyt ligoninen stebejimui, galu gale ar skatint gimdyma, ar operuot. Juk mazyle jau didute ir visiskai pasiruosusi gimimui. laikykis, mazut ir darykit ka nors, nelaukit...
Atsakyti
matau kad prisijungus kristulee, kas pas tave geresnio?
jau siandien rimtai pasiieskok kas dar viena nuomone pasakytu
Atsakyti
Labas rytelis.
ACIU merginos uz palaikyma. as jau po apziuru- tai va, lelyte jau siandien judejo gan gerai, sirdeles darbas taip pat grazesnis, tik gydytoja labai nustebino laaabai stiprus paruosiamieji skausmai. nakti tik apie 2val galejau uzmigt, ryte vel 5 val jie pazadino, be to, jau ir gleiviu kamstis kraujingas salinasi, tai tikriausiai nebe kazin kiek ir trauksiu. sake pagert nospos, pasedet siltoje vonioje, nes pavargsi nuo skausmu dar iki gimdymo. nu dievazi- tokiu dar dziaugsmu per 5 gimdymus neturejau. o siandien toookia nevykusi komanda budi, taip kad gimdyt dar nenoriu...
labai tikiuosi, kad viskas bus gerai - juk nebegalim 3 karstelio guldyt prie broliu verysad.gif . jei jau kas, vyras naujienas Jums pranes.
geros dieneles, mielos ir brangios DRAUGES.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 07 05, 09:43)
tokiu dar dziaugsmu per 5 gimdymus neturejau

ei nosi auksciau, juk princesytes lauki, oi pasijuoksiu kai gims liepos 6 karalaite Barboryte (vietoj Danguolytes)tongue.gif , sekmes tau , jau greit finisas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 05 liepos 2009 - 08:46