nžn
tokios pačios pačiausios gal ir nėra, visos nuostabios, na gal kai pasipiršo
didziausia vyro padaryta staigmena tai mano dabar jau beveik dvieju metu mergyte
QUOTE(olajju @ 2008 02 12, 00:45)
grynai mano atvejis, net verkti norisi kai skaitau kokias staigmenas daro jums jūsų vyrai, ir pavydas ima ne dėl pačių staigmenų, o dėl to kad vyrai parodo jums kad jus svarbios jiems. nera didziausio meiles irodymo, kaip kitas stengiasi kad kitas butu laimingas, deja ne mano atveju 
QUOTE(Jugita25 @ 2007 10 26, 09:43)
man buna didziausia staigmena, kai dovana turiu susirasti pati, o jis jas paslepia, kas kart vis imantriau, sakydamas tik silta salta
oj buna faina, vien cia jau atrakcija 
Mano 'vyras' megsta dovanas dovanot.
Papildyta:
QUOTE(panienka @ 2008 03 06, 14:40)
maniskis ponas padare graffiti su mano foto (joje man kokie pusantru meteliu) kauno centre
du egzempliorius skirtingose vietose, kad jei vienur sugalvotu kas nuvalyt, liktu dar vienas. cia viena is kalediniu dovanu 
Geras
Mano gimtadienio vakarą parsivežė iš darbo ,nieko net neįtariau [tik dovanos ,aišku ,tikėjausi ] ir radau kambaryje [sutvarkytame ,išbizgintame
] primerkta visur rožių ,pridegta žvakių ,skambėjo mano mėgstama muzika ,pagal kurią lingavome ir bučiavomės ,įteikė ir dovaną ,tačiau tas visas paruošimas paliko didesnį įspūdį
Dar pasipiršo labai netikėtai ,atostogaujant Palangoje ,vaikščiojom ant tilto pavakary ,atsiklaupė ir įteikė žiedelį
Buvo ypatingai netikėta ,aplink vaikščiojo daug žmonių ,tai net pasimečiau ,nors gal ir dviese jei tik būtume buvę ,būčiau pasimetus 
Papildyta:
Ai ,dar pamiršau didžiausią staigmeną
Šiek tiek buvom apsipykę ,tai į darbą didžiausią gėlių puokštę atnešė toks husaro uniforma apsivilkęs vyras ,turbūt iš salono Tarp gėlių .Ir susakė atsiprašymo kalbą
Kadangi gyvenam už kelių šimtų kilometrų nuo didmiesčio ,tai buvo tikrai staigmena ,juolab ,kad tai buvo prieš daug metų ,ir aš apie tokias paslaugas net nežinojau .O tas husaras persirenginėjo mašinoje priešais mano darbą ,tai visi žmonės būriavosi ir žiūrėjo ,o paskui stebėjo kur jis eina
Juk ne kasdien pamatysi keistai uniformuotą vyriškį su tokiu glėbiu gėlių ,kad nelabai ir jis pats matėsi per tą puokštę
Dar pasipiršo labai netikėtai ,atostogaujant Palangoje ,vaikščiojom ant tilto pavakary ,atsiklaupė ir įteikė žiedelį
Papildyta:
Ai ,dar pamiršau didžiausią staigmeną
Kadangi gyvenam už kelių šimtų kilometrų nuo didmiesčio ,tai buvo tikrai staigmena ,juolab ,kad tai buvo prieš daug metų ,ir aš apie tokias paslaugas net nežinojau .O tas husaras persirenginėjo mašinoje priešais mano darbą ,tai visi žmonės būriavosi ir žiūrėjo ,o paskui stebėjo kur jis eina
Naujas automobilis gimtadienio proga
QUOTE([.Switch.Off.] @ 2008 03 10, 15:17)
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 10, 19:32)
nebuvo kalėdinės nuotaikos.
pastatė besmegenį. 2 metrų. prie lovos. 7ryto.
rėkiau ir juokiausi vienu metu. parketas atšokinėjo...
pastatė besmegenį. 2 metrų. prie lovos. 7ryto.
rėkiau ir juokiausi vienu metu. parketas atšokinėjo...
Na kaip nuostabu
Mane pvz., dažnai palepina visokios staigmenėlėm