Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 15, 22:50)
Ačiū labai už gerus žodžius ir linkėjimus!

Šiandien grįžo mano vyras. Tai gerai. Rytoj naktį vėl išvažiuos - tai blogai...

Sakau jam: ar tu žinai, ką supermamoj reiškia MB??? (O pati tikiuosi supratingo atsakymo )... O jis sako: Mersedes Benz!!!

bet gi jis sugrįš ax.gif
o dėl to MB, tai rimtai- Mersedes Benz trumpinys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 03 15, 22:29)
bet gi jis sugrįš ax.gif
o dėl to MB, tai rimtai- Mersedes Benz trumpinys lotuliukas.gif

Jis visada sugrįžta!!! Tai yra nuostabiausia smile.gif

Linkiu Tau svajonių išsipildymo!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 15, 21:50)
Ačiū labai už gerus žodžius ir linkėjimus!

Šiandien grįžo mano vyras. Tai gerai. Rytoj naktį vėl išvažiuos - tai blogai...

Sakau jam: ar tu žinai, ką supermamoj reiškia MB??? (O pati tikiuosi supratingo atsakymo )... O jis sako: Mersedes Benz!!!

cia juk vyru logika mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš saviškį dėl visų tokių smulkių ir nesmulkių malonybių tai ant rankų turėčiau nešioti ax.gif tik sunkokai gal pakelčiau - visgi virš 90 kg lotuliukas.gif

Viena iš tokių įsimintesnių ir didesnių, kai apsiverkiau iš laimės buvo, kai jis grįžo iš Anglijos pagal planus tik savaitėlei, o nuvykus į IMPULS baseiną, gerai beleidžiant ten laiką, kas ir šiaip man jau buvo begalo faina, kai išbėgom iš pirties po ledinoi vandens kubilu, jis pasakė, kad pasielieka ir kalėdoms, ir naujiesiems, ir ilgiau ilgiau ilgiau :-) tai net apsiverkiau iš laimės! blush2.gif

Šįryt tarp kitko gavau irgi nerealią dovanėlę. Jis turėjo kelti 6 val ryto. girdėjau kaip kėlėsi, prisėdo prie kompo, pusryčiavo etc. Prieš išeidamas pabučiavo wub.gif O kai 8 val atsikėliau ir nuėjau į virtuvę, pamačiau ant virtuvinės spintelės iš raudonų vynuogių širdutę išdėliotą! Niu bet jau tokią mielą ir gražią!!! Dar dabar net nepajudinta jin ten guli, vis užeinu į virtuvę, pasimėgauju, pasigrožiu wub.gif

Šiaip vasarą daug būna tokių visokių netikėtų "pavažiuojam kur nors!" ir lekiam tada bene be planų, tiesiog mėgaudamiesi, nes abu labai mylim Lietuvą ir daug ko gražaus čia matom, randam.
Ai, iš tų paturistavimų, tai nerealus mūsų žygis buvo, kai susikrovėm kuprines, pasiėmėme palapinę, išjungėme mobiliuosius telefonus ir išlėkėm keletui parų į gamtą! Super!!! thumbup.gif

Oi, užsivedžiau, pasakočiau ir pasakočiau, rodos, dabar, bet gal reikia traukti rankinį ;-) Ir kas nerealiausia, ko mano draugės man pavydi, kad mes jau bene 6 metai kartu (šiais laikais, pati kuo toliau, tuo labiau šokiruota lieku, kaip poros greitai buriasi ir skiriasi...) ir noras tiek man jam žavias smulkmenas daryti (kad ir šiandien aptikau "IKI" parduotuvėje "Scientific American" žurnalą, o vakar kaip tik jis vartė kavinėje, domėjosi juo, tai tuoj pat nustvėriau. Jau guli ant palangės virtuvėje, laukia sugrįžtančio ir kai eis parūkyti, pamatys :-P ), tiek jam mane džiuginti kaip ir neišblėso.
Atsakyti
QUOTE(Zhucka @ 2008 04 02, 22:30)

Šiaip vasarą daug būna tokių visokių netikėtų "pavažiuojam kur nors!" ir lekiam tada bene be planų, tiesiog mėgaudamiesi, nes abu labai mylim Lietuvą ir daug ko gražaus čia matom, randam.
Ai, iš tų paturistavimų, tai nerealus mūsų žygis buvo, kai susikrovėm kuprines, pasiėmėme palapinę, išjungėme mobiliuosius telefonus ir išlėkėm keletui parų į gamtą! Super!!!  thumbup.gif 

tiesiog skaitau ir dziaugiuosi uz jus labai miela linkiu kad ta dziugesio ir staigmenu dalis niekada neuzgestu jusu sirdyje wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu ax.gif is tiesu, didziausia iniciatyvos dalis yra is jo. Akmenukas i mano darza, bet nuosirdziai esu begalo dekinga pasauliui ir, zinoma, Jam, kad taip saugo, tausoja Musu santykius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spingalietas @ 2008 03 15, 13:40)
Ooo, pasiskaicius tai as jauciu turiu pati didziausia kelma is visu kelmu... Jokiu staigmenu, jokiu niekuciu su fantazija ir apskritai jokios romantikos nera ir nebuvo.. Per Valentinke ar moters diena geriausiu atveju buckis ir tipo dziaukis nes esu salia taves. Dovanas geriausiu atveju tik per gimtadieni ir tos standartines, be jokios kurybos....
Ech, didziausias malonumas kai prieina ir svelniai pabuciuoja, o ne vozteli per uzpakali ar apkabina taip kad zarnos per visas skyles lenda...
Ir apskritai prisimena, kad esu reikalinga tada, kai uzsiraukiu ir jaucia , kad slystu is jo pasaulio...
Bet cia tik mano neivertintosios puses pasireiskimas siandien, paprastai gal rasciau kazka ir graziau parasyti  g.gif

maniskis irgi panasus... pasveikina tik progai esant, bet ir tai tik pagrindinem, o smulkesniu, nezino... bet vis tiek ji myliu hihihi.gif
Atsakyti
pirslybos po zvaigzdetu dangum prie juros ant tiltelio smile.gif
Atsakyti
Na sveikutes, tiek prisiskaicius susigundziau ir as parasyti, tik aisku niekuom jau nebenustebinsiu tongue.gif . Mano draugas, kuris beje yra pedantas ir svaruolis (neduok dieve vejas plaukus suveltu, po lapais sleptusi is karto) nusiveze mane miskan ir lipo y bala su savo baltutelaiciais kedukais kad zibuokliu priskintu biggrin.gif ziurejau y jy ir negalejau patiketi savo akytemis. Bet tip buvo malonu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
giedryta, labai mielai skamba wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 05, 21:26)
drinks_cheers.gif  As savo eksui ir esu pridovanojusi smulkmenu (minkstas zaisliukas, kad butu saldziau miegot, kai manes ner salia, raktu pakabukas su kompasu, kad zinotu, kur surasti kelia pas mane ir t.t.), o jis man per gimtadieny sugebejo kaktusa padovanot lotuliukas.gif  Jo gimtadienio proga vaziavom y druskininkus, viska suorganizavau, net verke po keliones, kad cia graziausia dovana. O as jokiu staigmenu nesulaukiau. Plius kas karta susitikus arba nutarus papietaut, pastoviai sakydavo - tu sakyk kur nori, man viskas tinka doh.gif  Turbut  neveltui jis dabar ir yra eks lotuliukas.gif

Minksti zaislai ar kazkokie suvenyrai su potekste vyram mazai ka reiskia, taip kad nenustebkit, kad jie ta daikta uzmete kur nors ar padovanojo tiesiog kaktusa mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 15, 13:12)
gelyte ar zaisliuka koki ar saldainiu dezute daznai nuperka !
bet jo pati didziausia staigmena buvo dvi zvakes ,sampe ,baltastaltiese ,melionas .vaizdas kiap ir romintiskas !
taciau viskas nubleso kai pasiziurejau aplink grindysmurzinos kambariai netvarkyti  ir .t. tai man ir nulinko pilna a zodzio prasme schmoll.gif skau nepyk viskas grazu bet itk ne iki galo viskas padaryta!

Vargsai vyrai, tom moterim niekada neitinka biggrin.gif
Jauciu, kad jis turejo tuo metu pyktelti... cia taip stengesi.. ir vis tiek ne iki galo, vis kas nors blogai..
Yra ir pas mane taip buve, tai dabar jau visada tik giriu smile.gif bent jau stengiuos smile.gif

Na, as buvau nustebinta tikrai daug kartu..
viena karta sako, vaziuojam i kina kazkokia komedija.. sako, nupirkau jau bilietus.. atsisedam ziuret, baige rodyt anonsus, prasideda filmas.. bet lyg tais rodo Karibu piratus, i kuriuos ziauriai norejau nueit lotuliukas.gif tuo metu kaip tik premjera buvo.. Sakau jam, bet tai kad ne ta komedija, bet vis tiek gerai - pataikem i Piratus!!!! VAlioooo... biggrin.gif o jis, ziuriu, sypsosi... pasirodo specialiai suoraganizavo situs bilietus..
Daznai rasdavau su balta staltiese ir zvakem vakariene.. geliu..
Ypatingai pamenu viena atveji, kai dar budami studentais, ir gyendami barake, kuriame nieko neturejom.. Jis is mamos pasieme staltiese, graziu indu, ledainiu ir pan. - ruose man vakariene... Ta karta vakare "planavome eiti i kina".. Jau einant i masina, staiga prisimine, kad pas save kambary paliko bilietus.. Veliau stebejausi, kad ejau kartu su juo, net negalvodama palaukt jo lauke, kol sulakstys. Tik iejus i kambari, net nusterau.. baisaus kambario viduryje is kazkur atsirades stalas su balta staltiese, zvake, maistu.. net ir deserta buvo paruoses bigsmile.gif
Kita karta buvo po mano paskutinio baigiamojo egzamino.. Griztu namo, ziuriu ant zemes atvirute, kurioje nurodyta, ka reikia daryti.. Nueiti ten, nueiti sen, padaryti ta, padaryt ana.. Tiesa, tuo metu visos kambariu durys uzdarytos.. ir net nenutuokiu, kur jis yra.. Kol galiausiai ieinu i priespaskutini kambari ir ten roziu ziedlapiais nuklotas takas iki roziu ziedlapiais nuklotos lovos smile.gif aisku, sampanas, vaisiai.. Ten vel atvirute, kad uzsirisciau akis smile.gif ir jo laukciau rolleyes.gif
O pati didziausia staigmena matyt buvo, kai pirsosi.. beje, ta diena mums buvo dveji metai, kaip draugavom.. Pasieme mane is universiteto ir vaziavom namo.. Tik iejus jis mane nusivede i virtuve, nurenge ir pats nusirenge.. nusivede i vonia, o ten degancio zvakes visur ir vonia pilna vandens.. Cia gi mano didziausias noras buvo kartu pagulet vonioj su sampanu, tik jis to niekada nenorejo, nes anot jo, labai nepatogu toj vonioj smile.gif Tai va, isgerus sampano, grizom i virtuve, ten vel apsirengem.. ir tada nuvede i kambari, kuriame (kaip as anksciau nepamaciau pro duru stikla) buvo milijonas zvakiu ir dar daugiau primerktu roziu - zodziu, pilnas kambarys roziu.. net apsiverkiau.. ir cia pries mane priklaupe ant keliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussycat: 27 gegužės 2008 - 07:20
Na tu staigmenyciu buna- papuosaliukas koks, gelytes su proga ir be progos, tortukai , ir siaip malonus dalykeliai. Jis pas mane labai romantiskas moka buti, aisku, kai ikvepimas ateina ir pats to labai nori lotuliukas.gif
Siandien buvo didziausia staigmena (kol kas), nes siandien musu vestuviu 8 osios metines. Taciau taip jau isejo, kad su vyru siandien praktiskai nesimatem, tik labai anksti ryte. O as darba baigiau siandien tik 9 val vakaro, gryzau pavargus, alkana, pikta, atidarau savo buto duris ir negali upatiketi savo akimis- maniau, kad ne i ta kambari papuoliau- puokste raudonu roziu, prakimstas geras vynas, taure, saldainiu dezute, bei auskarai su svarovskiais. Vyro nera namie, kaip jau minejau siandien kaip ir nesimatem, kadangi jis isejo i naktine pamaina, o as po darba beveik nakti gryzau. Toookia staigmena- nesitikejau- kaip ir suspejo ???Nes ir gi jis visa diena dirbo, vienam, po to kitam darbe. Nerealu. Sedziu laiminga, visas nuovargis isgaravo. wub.gif wub.gif
Norrs siaip sako, kad laime girtis negalima. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 05 rugpjūčio 2008 - 22:37