QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 05, 21:26)

As savo eksui ir esu pridovanojusi smulkmenu (minkstas zaisliukas, kad butu saldziau miegot, kai manes ner salia, raktu pakabukas su kompasu, kad zinotu, kur surasti kelia pas mane ir t.t.), o jis man per gimtadieny sugebejo kaktusa padovanot

Jo gimtadienio proga vaziavom y druskininkus, viska suorganizavau, net verke po keliones, kad cia graziausia dovana. O as jokiu staigmenu nesulaukiau. Plius kas karta susitikus arba nutarus papietaut, pastoviai sakydavo - tu sakyk kur nori, man viskas tinka

Turbut neveltui jis dabar ir yra eks
Minksti zaislai ar kazkokie suvenyrai su potekste vyram mazai ka reiskia, taip kad nenustebkit, kad jie ta daikta uzmete kur nors ar padovanojo tiesiog kaktusa
Papildyta:
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 15, 13:12)
gelyte ar zaisliuka koki ar saldainiu dezute daznai nuperka !
bet jo pati didziausia staigmena buvo dvi zvakes ,sampe ,baltastaltiese ,melionas .vaizdas kiap ir romintiskas !
taciau viskas nubleso kai pasiziurejau aplink grindysmurzinos kambariai netvarkyti ir .t. tai man ir nulinko pilna a zodzio prasme

skau nepyk viskas grazu bet itk ne iki galo viskas padaryta!
Vargsai vyrai, tom moterim niekada neitinka
Jauciu, kad jis turejo tuo metu pyktelti... cia taip stengesi.. ir vis tiek ne iki galo, vis kas nors blogai..
Yra ir pas mane taip buve, tai dabar jau visada tik giriu

bent jau stengiuos
Na, as buvau nustebinta tikrai daug kartu..
viena karta sako, vaziuojam i kina kazkokia komedija.. sako, nupirkau jau bilietus.. atsisedam ziuret, baige rodyt anonsus, prasideda filmas.. bet lyg tais rodo Karibu piratus, i kuriuos ziauriai norejau nueit

tuo metu kaip tik premjera buvo.. Sakau jam, bet tai kad ne ta komedija, bet vis tiek gerai - pataikem i Piratus!!!! VAlioooo...

o jis, ziuriu, sypsosi... pasirodo specialiai suoraganizavo situs bilietus..
Daznai rasdavau su balta staltiese ir zvakem vakariene.. geliu..
Ypatingai pamenu viena atveji, kai dar budami studentais, ir gyendami barake, kuriame nieko neturejom.. Jis is mamos pasieme staltiese, graziu indu, ledainiu ir pan. - ruose man vakariene... Ta karta vakare "planavome eiti i kina".. Jau einant i masina, staiga prisimine, kad pas save kambary paliko bilietus.. Veliau stebejausi, kad ejau kartu su juo, net negalvodama palaukt jo lauke, kol sulakstys. Tik iejus i kambari, net nusterau.. baisaus kambario viduryje is kazkur atsirades stalas su balta staltiese, zvake, maistu.. net ir deserta buvo paruoses
Kita karta buvo po mano paskutinio baigiamojo egzamino.. Griztu namo, ziuriu ant zemes atvirute, kurioje nurodyta, ka reikia daryti.. Nueiti ten, nueiti sen, padaryti ta, padaryt ana.. Tiesa, tuo metu visos kambariu durys uzdarytos.. ir net nenutuokiu, kur jis yra.. Kol galiausiai ieinu i priespaskutini kambari ir ten roziu ziedlapiais nuklotas takas iki roziu ziedlapiais nuklotos lovos

aisku, sampanas, vaisiai.. Ten vel atvirute, kad uzsirisciau akis

ir jo laukciau
O pati didziausia staigmena matyt buvo, kai pirsosi.. beje, ta diena mums buvo dveji metai, kaip draugavom.. Pasieme mane is universiteto ir vaziavom namo.. Tik iejus jis mane nusivede i virtuve, nurenge ir pats nusirenge.. nusivede i vonia, o ten degancio zvakes visur ir vonia pilna vandens.. Cia gi mano didziausias noras buvo kartu pagulet vonioj su sampanu, tik jis to niekada nenorejo, nes anot jo, labai nepatogu toj vonioj

Tai va, isgerus sampano, grizom i virtuve, ten vel apsirengem.. ir tada nuvede i kambari, kuriame (kaip as anksciau nepamaciau pro duru stikla) buvo milijonas zvakiu ir dar daugiau primerktu roziu - zodziu, pilnas kambarys roziu.. net apsiverkiau.. ir cia pries mane priklaupe ant keliu