QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 14, 23:38)
Mes su MB kartu jau 20 m. Iš jų - 18 santuokoj. Mano vyras nėra staigmenų ir siurprizų mylėtojas.
Pastaruoju metu jis dirba komandiruotėj už 300 km. Valentino dieną buvau paskaitoje Kaune. (mes ne kauniečiai). 22 val. baigėsi paskaita, išeinu į lauką, galvoju - kažin ar neužstatyta mano mašina??? Kaip važiuosiu namo, kaip apkabinsiu sūnų. Tamsu. Už kelių metrų stovi dvi merginos, kalbasi tarpusavyje ir prieš akis MATAU IR NETIKIU. Akimirksniu pakirto kelius. Ėmė viskas plaukti. Už kelių metrų prieš mane stovi MB ir šypsosi. Rankoj širdies formos pagalvėlė su dviem drambliukais. Pralemenu: tttuu iššš kkuuur??? Jis: "atvažiavau tavęs pasveikinti". Paklausiau: "kaip tu mane radai" MB: "taigi tu adresą pradžioj savaitės minėjai" Aš: "gal kartais brendžio turi? Man reikia išgerti". Sako, mašinoj yra šampano....
Bet šampaną išgėrėm namie. Kai atgavau sąmonę, šelmiškai paklausiau: "gal tu mane tikrini???" Jis: "baik tu... aš pas tave norėjau. Kai važiavau - kalbėjomės telefonu... Bijojau, kad suprasi, jog važiuoju." Sakau: "bet aš juk irgi važiavau... Lietus lijo. Nieko nesupratau"
LAbai graži ir širdžiai miela staigmena

Manau, tokia staigmena yra pati pačiausia, net naujutėlaitės mašinos neprilygs jai... ypač, kai santuokoj pragyveni šitiek metelių...

Linkiu dar tris kartus po tiek pragyventi drauge, ir ne bet kaip, o turiningai
Polytech® Optimam THS high profile 415 ml <3