Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

QUOTE(piliulkina @ 2008 03 10, 17:32)
nebuvo kalėdinės nuotaikos.
pastatė besmegenį. 2 metrų. prie lovos. 7ryto.
rėkiau ir juokiausi vienu metu. parketas atšokinėjo...

Čia tai geras. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Super. thumbup.gif
Atsakyti
Pasipirso (ant keliu rolleyes.gif ) netiketai... wub.gif Didziausia jo staigmena.. wub.gif
Atsakyti

gera stagmenele ir as taip norciau g.gif
jauciu prisisysinciau lotuliukas.gif is juoko
Atsakyti

Kaip faina bigsmile.gif bigsmile.gif

Didžiausia staigmena ,tai net nežinau,tikriausiai ,kad mane vedė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,juokauju hihihi.gif

Ai per Gimimo dieną parvarė limuziną ir pasivėžinom hihihi.gif

bet smagu buvo,bet man limuzinai nelabai dbr cool.gif
Atsakyti
Mes su MB kartu jau 20 m. Iš jų - 18 santuokoj. Mano vyras nėra staigmenų ir siurprizų mylėtojas.

Pastaruoju metu jis dirba komandiruotėj už 300 km. Valentino dieną buvau paskaitoje Kaune. (mes ne kauniečiai). 22 val. baigėsi paskaita, išeinu į lauką, galvoju - kažin ar neužstatyta mano mašina??? Kaip važiuosiu namo, kaip apkabinsiu sūnų. Tamsu. Už kelių metrų stovi dvi merginos, kalbasi tarpusavyje ir prieš akis MATAU IR NETIKIU. Akimirksniu pakirto kelius. Ėmė viskas plaukti. Už kelių metrų prieš mane stovi MB ir šypsosi. Rankoj širdies formos pagalvėlė su dviem drambliukais. Pralemenu: tttuu iššš kkuuur??? Jis: "atvažiavau tavęs pasveikinti". Paklausiau: "kaip tu mane radai" MB: "taigi tu adresą pradžioj savaitės minėjai" Aš: "gal kartais brendžio turi? Man reikia išgerti". Sako, mašinoj yra šampano....

Bet šampaną išgėrėm namie. Kai atgavau sąmonę, šelmiškai paklausiau: "gal tu mane tikrini???" Jis: "baik tu... aš pas tave norėjau. Kai važiavau - kalbėjomės telefonu... Bijojau, kad suprasi, jog važiuoju." Sakau: "bet aš juk irgi važiavau... Lietus lijo. Nieko nesupratau"
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 14, 22:38)
Mes su MB kartu jau 20 m. Iš jų - 18 santuokoj. Mano vyras nėra staigmenų ir siurprizų mylėtojas.

Pastaruoju metu jis dirba komandiruotėj už 300 km. Valentino dieną buvau paskaitoje Kaune. (mes ne kauniečiai). 22 val. baigėsi paskaita, išeinu į lauką, galvoju - kažin ar neužstatyta mano mašina??? Kaip važiuosiu namo, kaip apkabinsiu sūnų. Tamsu. Už kelių metrų stovi dvi merginos, kalbasi tarpusavyje ir prieš akis MATAU IR NETIKIU. Akimirksniu pakirto kelius. Ėmė viskas plaukti. Už kelių metrų prieš mane stovi MB ir šypsosi. Rankoj širdies formos pagalvėlė su dviem drambliukais. Pralemenu: tttuu iššš kkuuur??? Jis: "atvažiavau tavęs pasveikinti". Paklausiau: "kaip tu mane radai" MB: "taigi tu adresą pradžioj savaitės minėjai" Aš: "gal kartais brendžio turi? Man reikia išgerti". Sako, mašinoj yra šampano....

Bet šampaną išgėrėm namie. Kai atgavau sąmonę, šelmiškai paklausiau: "gal tu mane tikrini???" Jis: "baik tu... aš pas tave norėjau. Kai važiavau - kalbėjomės telefonu... Bijojau, kad suprasi, jog važiuoju." Sakau: "bet aš juk irgi važiavau... Lietus lijo. Nieko nesupratau"

kaip faina kaip kokia pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 03 14, 23:38)

LAbai graži ir širdžiai miela staigmena wub.gif Manau, tokia staigmena yra pati pačiausia, net naujutėlaitės mašinos neprilygs jai... ypač, kai santuokoj pragyveni šitiek metelių... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Linkiu dar tris kartus po tiek pragyventi drauge, ir ne bet kaip, o turiningai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marko&Vitka Karnišauskai: 15 kovo 2008 - 11:04
Ooo, pasiskaicius tai as jauciu turiu pati didziausia kelma is visu kelmu... Jokiu staigmenu, jokiu niekuciu su fantazija ir apskritai jokios romantikos nera ir nebuvo.. Per Valentinke ar moters diena geriausiu atveju buckis ir tipo dziaukis nes esu salia taves. Dovanas geriausiu atveju tik per gimtadieni ir tos standartines, be jokios kurybos....
Ech, didziausias malonumas kai prieina ir svelniai pabuciuoja, o ne vozteli per uzpakali ar apkabina taip kad zarnos per visas skyles lenda...
Ir apskritai prisimena, kad esu reikalinga tada, kai uzsiraukiu ir jaucia , kad slystu is jo pasaulio...
Bet cia tik mano neivertintosios puses pasireiskimas siandien, paprastai gal rasciau kazka ir graziau parasyti g.gif
Atsakyti
mes kartu jau 16-iolikti metai..buvo visokiu staigmenu-ir 25 baltos rožės 5 vestuvių metinių proga,ir gimtadienis Palangoje ant tilto rudenį dviese.....šiandien ryte kalbamės telefonu,nes jis grįžta iš belgijos,klausiu-kur esi...sako-lenkijoj..o kada grįš-nesako...susitvarkau namaus,gaminu pietums blynelius ir galvoju-jeigu skanūs bus,ryt jam tokius pagaminsiu..skambutis į duris..galvoju-dukra iš mokyklos..atidarau-MB stovi leisgyvis iš nuovargio tongue.gif taip apsidžiaugiau,kad vos blynai neprisvilo..ir pirma porcija jam atiteko thumbup.gif dabar skaniai pamaitintas miega biggrin.gif atrodo,kas čia tokio-na grįžo diena anksčiau,bet kiek laimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 03 15, 15:52)
mes kartu jau 16-iolikti metai..buvo visokiu staigmenu-ir 25 baltos rožės 5 vestuvių metinių proga,ir gimtadienis Palangoje ant tilto rudenį dviese.....šiandien ryte kalbamės telefonu,nes jis grįžta iš belgijos,klausiu-kur esi...sako-lenkijoj..o kada grįš-nesako...susitvarkau namaus,gaminu pietums blynelius ir galvoju-jeigu skanūs bus,ryt jam tokius pagaminsiu..skambutis į duris..galvoju-dukra iš mokyklos..atidarau-MB stovi leisgyvis iš nuovargio tongue.gif taip apsidžiaugiau,kad vos blynai neprisvilo..ir pirma porcija jam atiteko thumbup.gif dabar skaniai pamaitintas miega biggrin.gif atrodo,kas čia tokio-na grįžo diena anksčiau,bet kiek laimės thumbup.gif

LAukiu ir šitos laimės, kadu MB grįš...jau nebedaug liko, tik šešios dienelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpionė @ 2008 03 15, 14:52)

jei mano brangusis taip pasiilgtu turbut is koju iskrisciau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2008 03 15, 11:04)
LAbai graži ir širdžiai miela  staigmena wub.gif Manau, tokia staigmena yra pati pačiausia, net naujutėlaitės mašinos neprilygs jai... ypač, kai santuokoj pragyveni šitiek metelių... wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  Linkiu dar tris kartus po tiek pragyventi drauge, ir ne bet kaip, o turiningai  drinks_cheers.gif

Ačiū labai už gerus žodžius ir linkėjimus!

Šiandien grįžo mano vyras. Tai gerai. Rytoj naktį vėl išvažiuos - tai blogai...

Sakau jam: ar tu žinai, ką supermamoj reiškia MB??? (O pati tikiuosi supratingo atsakymo )... O jis sako: Mersedes Benz!!!

Atsakyti