Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

paskaitinejau tema Valentino diena ir taip supratau,kad man reik eit paverti,nes mano vyras nesizavi pliusinem sirdutem,triusikais su "myliu tave", saldainiukais ir t.t.?

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 07, 16:15)
paskaitinejau tema Valentino diena ir taip supratau,kad man reik eit paverti,nes mano vyras nesizavi pliusinem sirdutem,triusikais su "myliu tave", saldainiukais ir t.t.?

Zinok kad vyras nesizavi tai nieko,bet kad mes moterys nesizavim tai jau tikrai kazkas tokio biggrin.gif ...
Atsakyti
Pagalveles

user posted image
Papildyta:
Cia vienas pasiulymas, skaistybes dirziukas vyrui

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 vasario 2011 - 16:21
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 17:18)
Zinok kad vyras nesizavi tai nieko,bet kad mes moterys nesizavim tai jau tikrai kazkas tokio  biggrin.gif ...

nu kodel,jei triusikai butu is LaPerla tai tikrai zaveciausi blush2.gif saldainiai irgi sueitu tongue.gif ... va del geliu kita kalba...
cia kaip drauge paklause,kaip tavo gele laikosi... ziuri i ja nustebusi ir mastau kokia gele... tada atgaminu,kad tikrai turiu gele(gauta pries 10 savaiciu)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 07, 17:15)

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 17:18)
Zinok kad vyras nesizavi tai nieko,bet kad mes moterys nesizavim tai jau tikrai kazkas tokio  biggrin.gif ...

Gal paverkiam kartu. Nes pargriūčiau aukštielnika gavus dovanų kokią perskeltą širdelės pusę ir dar minkštą žaislą bigsmile.gif gerai, kad toks tokį ir siurprizų negaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo esu tokia atsilikusi doh.gif nuo siuolaikiniu dovanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 07, 16:21)

cia kaip drauge paklause,kaip tavo gele laikosi... ziuri i ja nustebusi ir mastau kokia gele... tada atgaminu,kad tikrai turiu gele(gauta pries 10 savaiciu)

lotuliukas.gif nu pavarai lotuliukas.gif ... drauge paklaus,kaip vyras? vyras? blink.gif koks vyras? blink.gif aij tas.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paverkim gal ,arteja toookia svente,o mes be idejuuu user posted image

Moonte man paduske patiko bigsmile.gif as tokia pati priglausciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 07, 16:21)
Pagalveles

user posted image
Papildyta:
Cia vienas pasiulymas, skaistybes dirziukas vyrui

user posted image

Ar taip yra visokiu dydziu, nes sitie tai....hm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2008 02 07, 15:02)

"Vienais metais susiorganizavom su keliom mergynom, kad butu linksmiaus. Vyrus perspejom, kad tokia tokia val jie butu toje kavineje, kur su barmenu buvo sutarta, kad jiems bus padeta isgert, lekstutes, kuriose kiekvienos laiskas savo vyrui. Jie susirinko, isgere ir laukia kas bus toliau, nes kiekvienas mane, kad vakaras bus toks-jis nueina i kavine, ateina zmona ir tada dviese romantiskai pavakarieniauja, o cia atejes i kavine rado dar draugu pora. Tuo tarpu mes susirinkome vienuose namuose, persirengem laisvo elgesio mergynomis, makiazas, perukai (butinai). Susedom i limuzina (tada dar berods jis nebuvo jau toks "nuvalkiotas" reikalas, kaip dabar ) ir nuvazevom prie tos kavines. Paskambinom vienam is ju ir pasakem, kad iseitu i lauka. Iseje pamate lima, isedant buvo tokiu, kurie nelabai is pirmo zvilgsnio mus pazino  Sake pagalvojo "Zmonos mergu mums nupirko... Jofana, ka reiks daryt, ka sneket"...  Gera valanda vaisinom savo vyrukus sumustiniais, tauriais gerimais, gerem sampana ir vazinejomes. Nusivezem juos i pirtele, susokom "undineliu" soki, kuri buvom surepetave  Vakarelis tesesi toliau smagiai...

Aš tai mirčiau, jei man reikėtų apsirengus prostitute, važiuot limuzinu ir dar šokt prieš draugės diedą undinėlių šokį, pirty. Dalše niekuda. Nebent grupinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 17:25)
Aš tai mirčiau, jei man reikėtų apsirengus prostitute, važiuot limuzinu ir dar šokt prieš draugės diedą undinėlių šokį, pirty. Dalše niekuda. Nebent grupinis lotuliukas.gif

Bet rimtai, iki kiek zmones prisifantazuoja... Absurdo teatras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 07, 17:27)
Bet rimtai, iki kiek zmones prisifantazuoja... Absurdo teatras  doh.gif

Aš pagalvojau, kad gal esu per sena suprasti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 07, 16:27)
Bet rimtai, iki kiek zmones prisifantazuoja... Absurdo teatras  doh.gif

Is didelio rasto iseina is krasto.. doh.gif
dar viena ideja: savo veida perdet ant ispudingo manekenes kuno ir nematant uzdet ant dekstopo vyro kompe,kad ryte isijunges apaktu is meiles atseit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 16:24)
Ar taip yra visokiu dydziu, nes sitie tai....hm lotuliukas.gif

tai manau rakinama ramybes busenoj lotuliukas.gif a kai jau neramybe uzeis va ir spastai tau lotuliukas.gif

dar viena mintis lotuliukas.gif

padovanočiau paklotą lovą apibarstytą rafaellais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 07 vasario 2011 - 16:32