Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

man didziausia staigmena vyras buvo padares seniau,kai gryzau viena vakara is darbo,vyras atidaro man duris ir padovanoja roziu puokste,po to atidaro kabario duris o ten pilna mazyciu zvakuciu visas kambarys tamsoje graziai zibejo,jis buvo graziai pasipuoses,graziai paruoses stala,nieko neleido man daryti,tik atsiset prie stalo ir laukti kol jis atnes vakariene su sampanu. wub.gif
Atsakyti
Vo tiks damusti ir sita tema lotuliukas.gif
nu nesames merliukus cia,siuvinesim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 15:55)
Vo tiks damusti ir sita tema  lotuliukas.gif
nu nesames merliukus cia,siuvinesim  lotuliukas.gif

Tai ar ne is pamperso ten ta medziaga buvo imta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 02 14, 15:36)
a jazus, kokios cia visos isradingos, kas stiptiza soka , kas raviolius sirdeles formos gamina wub.gif ne moteros- o tikras geris wub.gif pas mane namie tik batono yra, tai galvojau visgi kadangi diena ypatinga, reiks padaryt sirdeliu batoniniu wub.gif  jauciu kaip apsidziaugs wub.gif ir dar lasiniu turiu... tai ir is tu sirdeles isskaptuosiu... kokia bus romantiska vakariene: batonines sirdeles su sirdeles formos lasinukais wub.gif  rolleyes.gif dar reiketu iki vakaro nusinert kokius sexovus apatinius su rauinukais wub.gif kaip tik vaseli ir siulu vakar nusipirkau wub.gif oi bus staigmena wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 16:52)
Nu tada peliukas peliuke  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Wo čia tai staigmena!!!!

Dar viena kaktusą padovanojo vyrui ta proga. A ko ne petuniją ar pelergoniją bigsmile.gif
Papildyta:
Oi ten toj valentino temoj kokių fotkių yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif stalas visas nutraukta su širdim bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image

nu gaila tų triusikų primatavimo neįdėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 16:00)

Oi ten toj valentino temoj kokių fotkių yra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  stalas visas nutraukta su širdim  bigsmile.gif

ten tas stalas kur vakarienei gabaliukai vistienos su persikais?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif As taip paziurejau,nu vaikuciams vakariene kaip tik,nu vyrui palest tik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o visa kita jau nebekomentuojama.. sirdeles ir raudona spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2007 02 27, 22:38)

Kitas kas jam patiko, tai mano numegzta dovana - bybinukas blush2.gif (cia kaip "ausinukas" ir pan.) . Tai jei aiskiau, toks rubelis, jo "geriausiam draugui"  lotuliukas.gif , kad nesusaltu! tai juokes iki asaru, o paskui leke matuotis doh.gif  Vaizdelis buvo nerealus!!!

Va šito man reik bigsmile.gif
Atsakyti
Bybinukas... viskas einu paverkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 17:04)
Bybinukas... viskas einu paverkt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkur esu foto mačius, bet nerasiu dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 16:06)
Kažkur esu foto mačius, bet nerasiu dabar  lotuliukas.gif

user posted image

tokius nunert gal lotuliukas.gif
Atsakyti
a kur tokia topine tema su tokiom ausinem idejom
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 17:09)
user posted image

tokius nunert gal  lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif šitie. Bet tas kas pozuoja, žino, kad jo foto džiaugiasi visos supermamytės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 16:13)
clap.gif  clap.gif šitie. Bet tas kas pozuoja, žino, kad jo foto džiaugiasi visos supermamytės  bigsmile.gif

Cia is interneto platybiu.. biggrin.gif

Kamanyt>>> ta tema uzmigdem,atejo laikas siai lotuliukas.gif minciu daug,semkis ideju lotuliukas.gif
Atsakyti