Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

QUOTE(liona @ 2004 04 02, 10:31)
man jei is smulkesniu,tai kavos podelis ryte,bet taip ant romantikos nelinkes,bet va gal turit kas ka papasakoti,niu ir gelyciu paperka,ir zaisliuka minksta...papasakokit jus,gal koks pasipirsimas,na kokia nors staigmena istaises,liabai idomu?? wink.gif

Buvo mano gimimo diena happybday.gif .Vakare iseinu is vonios kambario, einu i miegamaji ir jame ant mano komodos staliuko randu padeta jo sukurta mano garbei eilerasti.Man tai buvo geriausia gimtadienio dovana. smile.gif
Atsakyti
Kai dar draugavom, viena ryta parase man is savo darbo baisiai apsimiegojes (per video kamera maciau). Bet laimingas wub.gif Ziurek, sako, ka tau turiu - ir atsiunte muzikini irasa, sedejo jis visa nakti su savo muzikos instrumentais (ilga laika grojo muz. grupeje) ir man melodija kure wub.gif
O kazkada siaip, kai man nuotaikos nebuvo - nusivede i parduotuve ir nupirko balto aukso suzadetuviu zieda - mate, kaip mano akys zibedavo ziurint i tokius daikciukus vitirnose blush2.gif thumbup.gif
Pasipirso netiketai, nors apie vestuves jau seniai viskas buvo aisku ir data numatyta - kai turistavom ant tokio diiidelio kalno, dege lauzas, o musu draugai (porele) nuklydo malku ieskoti, jis smaukst! ant keliu pries mane, maza gelytes ziedeli tiesia ir sako "ar nori buti mano amzinai?". Manydavau, kad niekuo manes nebenustebins, bet tada susileidau... Menesiena, lauzas... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vienas drauga budamas Maskvoje atsiunte Naujiems metams man i Vilniu didele labai grazia puokste roziu wub.gif
Atsakyti
ir as papasakosiu.
gyvenom mes kartu.ir sumasciau as viena diena nuvaziuot mama i klaipeda aplankyt ir pabut ten pora dieneliu.o brangiausiaji savo viena palikau.
atejo kitos dienos vakaras ir as jau masciau kaip man geriau is ryto i kauna grizti.skambinu jam ir klausineju ka veikia.o jis man atsako,kad siuo metu yra parduotuvej ir nelabai gali kalbeti ir kai griz namo paskambins.
na gerai galvoju.prisipyliau vonia,daug putu,guliu sau.ir galvoju, kad juk i parduotuves iki namu tik 15min kelio,o jau pusvalandis visas praejo.skambinu,o jis atmeta.uz minutes perskambina ir sako:"greit daryk duris,kiek as cia stovet galiu?"
cia tai buvo staigmena.atleke is kauno i klaipda tik parai praejus.sake kad labai jau pasiilgo ir nusprende iskart po darbo pas mane vaziuot.
labai smagu buvo tada. 4u.gif
Atsakyti
Maniskis man nuo pat pirmu dienu staigmenas daro, tai mazesnes, tai didesnes, bet vis maloniai kuo nors nustebina.Zieda su deimantuku padovanojo lygiai po 10 dienu musu pazinties blush2.gif O geles nesa tuoj pat, kai tik senoisos nuvysta. Turbut visa gyvenima taip nebus, bet kolkas... thumbup.gif Vat ir dabar ant zidinio stovi didele puokste geltonu leliju. Karta parnese kvepalu, nes pries pora dienu buvau uzsiminus kad baigdinejasi ir kad reiks nauju pirkti. Net nenumaniau, nes visada juos pati renkuosi ax.gif O karta tai isvis labai maloniai nustebino. As buvau dar tada Lietuvoj, o jis Londone. Tai skambina maniskis man 7 ryto, man pries darba, o pas ji tai 5 ryto ir sako: atidaryk duris! ***** galvoju kas cia dabar?? Atidarau, o ten ant kilimelio tulpe...

Oi, kiek jis man staigmenu pridares...Dabar kaip pasiilgau jo berasydama blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Maniskis irgi saunuolis... kartu esam beveik 4 metai. vede- beveik metai... daug maloniu staigmenu pridares jau yra..
karta gryzus po visu darbu, pavargus, radau beruosianti vakariene.. nugrudo mane i vonia- zino, kad didziausias malonumas man- karsta vonia... pavakarieniavom, paime uz rankos ir nusivede i miegamaji, o ten- visos grindys nuklotos zvakutemis, atvercia uztiesima- visa lova pilna raudonu rozies ziedlapiu.... na, aisku po aistringos valandeles reikejo paklode skalbt, nes kazkaip labai jau tos rozes dazo biggrin.gif blush2.gif
pasipirso- nuostabiai. netiketai, pats zieduka su deimantu ishrinko, paruose vakariene... dabar raudonos zvakes ir raudonas romeo sampanas visuomet maloniai suvirpina rolleyes.gif
paskutinio gimtadienio ryta islendu apsimiegojus ish lovytes, o salone randu 11 diiiiiiiiiiiiiiiideeeliuuuuuuuuu roziu ir super graziai ivyniota dovanele...pasirodo priesh koki pusmeti buvau sakius kad noreciau rasalinio parkerio.. gavau, su sidabrine plunksna..
pagalvojau, kad ziauriai myliu as ta savo vyra.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2005 06 22, 20:30)
Maniskis irgi saunuolis... kartu esam beveik 4 metai. vede- beveik metai... daug maloniu staigmenu pridares jau yra..
karta gryzus po visu darbu, pavargus, radau beruosianti vakariene.. nugrudo mane i vonia- zino, kad didziausias malonumas man- karsta vonia... pavakarieniavom, paime uz rankos ir nusivede i miegamaji, o ten- visos grindys nuklotos zvakutemis, atvercia uztiesima- visa lova pilna raudonu rozies ziedlapiu.... na, aisku po aistringos valandeles reikejo paklode skalbt, nes kazkaip labai jau tos rozes dazo  biggrin.gif  blush2.gif
pasipirso- nuostabiai. netiketai, pats zieduka su deimantu ishrinko, paruose vakariene... dabar raudonos zvakes ir raudonas romeo sampanas visuomet maloniai suvirpina  rolleyes.gif
paskutinio gimtadienio ryta islendu apsimiegojus ish lovytes, o salone randu 11 diiiiiiiiiiiiiiiideeeliuuuuuuuuu roziu ir super graziai ivyniota dovanele...pasirodo priesh koki pusmeti buvau sakius kad noreciau rasalinio parkerio.. gavau, su sidabrine plunksna.. 
pagalvojau, kad ziauriai myliu as ta savo vyra.. ax.gif

clap.gif
Atsakyti
Is savo diedo tik pora steigmenu esu sulaukus.Viena karta po musu susipykimo jis man padovanojo didziuli pliusini asila biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O kitakart gavau dovanu nulepausi triushiuka ax.gif
Atsakyti
Mano brangusis dažnai mane staigmenomis ir dėmesiu palepina 4u.gif Gėlių nuolat gaunu, įvairiausiomis progomis, arba iš viso be progos biggrin.gif Va labai graži staigmena buvo kai per Valentino dieną į darbą kurjeris atnešė toookį didžiulį glėbi rožių wub.gif rolleyes.gif Taip pat staigmena buvo, kai gavau pirmąjį žiedą dovanų, paskui labai staigmena buvo paipiršimas ax.gif Dar va prisiminiau, kaip mūsų būsimo buto raktus įteikė (tada tai dar buvo tik jo būsimas butas...) wub.gif Dažnai gaunu visokių mielų smulkmenų, labai norimų knygų, žurnalų, žodžiu vis kuo nors nustebina rolleyes.gif O svarbiausia yra rodomas dėmesys ir meilė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Birželio 20 mūsų vestuvių metinės .
Kasmet per vestuvių metines ryte atsibudusi randu didelę puokštę gėlių , šį kart taip nebuvo ...... Tai man buvo staigmena ..... Aišku atsikėliau visa pikta - galvoju , ot , žaltys pamiršo.... Po pietų gaunu žinutę brangioji , susikrauk daiktus mes važiuojam . Nesupratau , bet jau numaniau kad ruošia staigmeną . Taigi , per šias vestuvių metines turėjau nuostabią medaus savaitę Palangoje .......
Atsakyti
Maniskis draugystes pradzioj stengesi. Kai dar musu santykiai tokie neaiskus buvo (na aplinkiniams aiskus, tik mums patiems kazkaip dar nepaaiskeje tongue.gif ) Zodziu, viena diena bebegiojant mane uzpuole sunys ir grybstelejo kojas. Tai jau maniskis priverte pas daktara nueiti, pasiskiepyti. O po visko padovanojo toki daikciuka, kuris skleidzia sunims nemalonu ultragarsa. As net nezinojau, kad tokiu daiktu buna blink.gif Dabar vel drasiai begioju biggrin.gif Na ir musu santykiai po sitos staigmenos ir mums patiems aiskesni pasidare biggrin.gif
O daugiau tai jokiu staigmenu nepamenu, karutis jis pas mane, stumti reikia, neromantiskas sad.gif Geliu padovanojo tik tada, kai gavau dovanu zibuciu geliu parduotuvej. Aisku, nepatiko, kad kazkas dovanoja. O as pasakiau, kad jei jis padovanos, tai zibutes ismesiu ir ju vietoj jo geles atsidurs:) Tada padovanojo doh.gif Del gimtadieniu tai irgi klausineja, ko noriu sad.gif
Atsakyti
mano didziausios staigmenos: is vakaro apsizodziavom, o kita diena darbe kurjeris atveze puokste roziu su meskiuku ir megstamiausiais saldainiais. o gimtadienio proga atejus i ofisa per darbo pertrauka radau tris didziules dezes atveztas kurjerio (mat as Anglijoj dirbau, o jis Gibraltare). vienoj didziule puokste geliu, kitoj - pilna balionu, o trecioj - pintine priikrauta torto, sampano, saldainiu, sausainiu...o uz keliu dienu atskrido i Londona su pilnu lagaminu dovanu, praleidom nuosabias tris dienas... biggrin.gif
Atsakyti