Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 10, 21:30)
Klausyti savo organizmo...hmz...o tai jei as kas valanda trokstu savo puslitrinio puodelio karstos arbatos,ka man daryti?  g.gif

Na, įpročiai ne visada geras dalykas...Jei jų klausyčiau, kasdien suvalgyčiau kilogramą saldainių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 10, 22:38)
Na, įpročiai ne visada geras dalykas...Jei jų klausyčiau, kasdien suvalgyčiau kilogramą saldainių.

na as arbata malsinu alki,salti ir mieguistuma.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 10, 21:49)

Tai gal reikėtų pasidomėti, kodėl šalta ir iš kur mieguistumas?
Atsakyti
Kas dėl skysčių, tai stengiuosi klausyti organizmo. Vasarą buvo labai padidėjęs jo poreikis, tai ir gėriau daugiau, bet kai nesinori, tai savęs nekankinu, nemanau, kad tai jau labai gerai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 10, 22:29)
Kas dėl skysčių, tai stengiuosi klausyti organizmo. Vasarą buvo labai padidėjęs jo poreikis, tai ir gėriau daugiau, bet kai nesinori, tai savęs nekankinu, nemanau, kad tai jau labai gerai būtų  g.gif

Žinau vieną dalyką: kai nesinori gerti vandens, tai rodo didelį organizmo užterštumą. O kai po truputėlį pratiniesi, troškulys atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 10, 23:47)
Žinau vieną dalyką: kai nesinori gerti vandens, tai rodo didelį organizmo užterštumą. O kai po truputėlį pratiniesi, troškulys atsiranda.

O kaip tai susiję? ax.gif
Atsakyti
O ka tada troskulys reiskia? Kad organizmas atsigauna ir nori issivalyti?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 10, 22:49)

kai nevalgiau mesos (zuvies, vistienos), visa laika taip jauciausi...is pradziu man reikejo kavos, nuo kavos perejau prie zalios arbatos...sunkiai sekese susikoncentruot, kai reikdavo koki darba parasyt, jauciau dideli poreiki arbatai, ne man reikejo pastovaus tonizavimo... tai nuo maisto, garantuotai...dietos isderina, susilaikymas nuo kazko veikia varginanciai.
Nemanau, kad veltui mokslininkai aiskinasi kokiu medziagu ir kiek per diena turi gauti organizmas, ypac tu, kuriu pats organizmas nepasigamina...

kas del toksinu, netikiu jais, kaip celiulito priezastimi, nesu protingesne uz ana mokslininka unsure.gif
Dilgelyt, pabandyk mano meniu, duodu garantija, kad nesustoresi ir alkio nebejausi, ir mieguistumo, ir celiulito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 11 rugsėjo 2009 - 07:57
ai, ar esat girdejusios apie papilda karnitina ("riebalu degintojas")? paskaiciau kuriuose produktuose jo randama ir radau, kad vistienoje, zuvyje, sojoje biggrin.gif "pirmas maistas, paskui medicina smile.gif"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 11 rugsėjo 2009 - 08:02
As sveriu 52, ugis 1,62 ax.gif ..celiulito pozymius pastebejau nuo 23 metu unsure.gif .....dabar 25 ...pirkau kai pamisusi ivairius kremus, kuriu stebuklu patikejau....taciau tai tik ir liks utopinis stebuklas...gera efekta pasiekiau darydama iviniojimus, kuriuos man rekomndavo drauge (ji lankydavosi pas masaziste ir tokius pat su medum iviniojimus darydavo)....ir taip puse metu 1 karta i savaite....tikrai sumazejo, masaziukus lankiau, kurie taip pat efektyviai veikia....... rezultats tikrai pradziugino, kadangi vasara galejau uzsideti savo megiamus trumpucius sortukus thumbup.gif ....padariau poros men. pertrauka...taciau tas "bjaurybe" ir vel kesinasi....dabartiniai mano metodai padedantys kovai su celiulitu:

1)atsisakyti gazuotu gerimu (ypatingai skatina celiulito atsiradima, bent jau man)
2)stengtis nepriaugti papildomu kg
3)vakarais paminti dvirati (as minu treniruoklio tipo, vakarais po 30 min.)
4)daugiau judeti (kadangi isigijau suniuka, esu tiesiog priversta su juo pabegioti, pazaisti biggrin.gif)
5)kontrastinis dusas (bei paznaibyti besimaudant problemines vietas)

P.S. TIKRAI NEVERTA METYTI PINIGELIU ANT KREMUKU NUO CELIULITO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo age84: 11 rugsėjo 2009 - 08:11
O kodel cia melynai? Ka reiskia?
Atsakyti
age, mes sitoj temoj jokiu priemoniu neperkam, celiulita gydom kt. budais ir apie tai jau kuris laikas cia diskutuojam. o Tavo zinios klaidingos, tai nesusije nei su gazuotais gerimais, nei su sportu, nei su dusu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 09:14)
O kodel cia melynai? Ka reiskia?

kad mes perskaitytumem ir isidemetumem, o tai gydom gydom ta celiulita ir niekaip neisgydom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 11 rugsėjo 2009 - 08:17