Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(mylimuke @ 2009 07 14, 01:27)
Kiek laiko tepliojiesi? Nemanau, kad vien kremais galima, bet viltis miršta paskutinė  lotuliukas.gif

Na gal jau ipusejau tubele, dabar pirksiu BITEKS, forume neblogi atsiliepimai, labai uzkaitina jis uodegyte smile.gif Dar zeles VENITA labai geras aprasymas, kad nuo juosmens nuima 5 cm biggrin.gif Netikiu tais kremais todel ir perku pigius blush2.gif
Stengiuose sudetyje ieskoti siu daliu: gebenės lipikės (teigiama, kad jų ekstraktas skatina susikaupusių skysčių pašalinimą iš audinių); azijinės centelės (teigiama, kad jų ekstraktas turi dvi svarbias savybes: pirma – stiprina venų sieneles, antra – stimuliuoja fibroblastus, jungiamojo audinio ląsteles, gaminančias tarpląstelinio užpildo komponentus); kofeinas; aminofilinas; paprastojo lazdyno riešutai; L-karnitinas ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 14 liepos 2009 - 10:18
Abejoju ar vien tik kremai gali duoti puikius rezultatus. As tais kremais tepliojuosi jau kokius 10 metu, nezinau kiek pinigu isleidau doh.gif O rezultatu kaip nebuvo, taip nebuvo. Aisku kazkiek pastangrinti oda imanoma, bet labai dideliu pokyciu nereiketu tiketis. Rezultatus matau tik dabar ir manau, kad cia labiau nuopelnus nurasyti reiketu sportui (minu dvirati treniruokli 4 kartus per savaite jau puse metu) ir sveikai mitybai thumbup.gif Na kontarstinis dusas ir kavos tirciai irgi nemazai prisideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušra377 @ 2009 07 14, 11:04)
Abejoju ar vien tik kremai gali duoti puikius rezultatus. As tais kremais tepliojuosi jau kokius 10 metu, nezinau kiek pinigu isleidau  doh.gif O rezultatu kaip nebuvo, taip nebuvo. Aisku kazkiek pastangrinti oda imanoma, bet labai dideliu pokyciu nereiketu tiketis. Rezultatus matau tik dabar ir manau, kad cia labiau nuopelnus nurasyti reiketu sportui (minu dvirati treniruokli 4 kartus per savaite jau puse metu) ir sveikai mitybai thumbup.gif Na kontarstinis dusas ir kavos tirciai irgi nemazai prisideda  smile.gif

drinks_cheers.gif teisingai,vien kremai nepades,reikia ir sporto,masazo ir aisku mityba reguliuot thumbup.gif tada bus rezultatai...
Atsakyti
Galėčiau ir sportuot, ir tepliotis, ir dušintis, bet jau su mityba tai ragai man doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,ir as jungiuosi prie jusu smile.gif sakykit kaip ar padeda tos gumines taures? ar labai skausminga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 07 15, 11:23)
Sveikutes mergaites,ir as jungiuosi prie jusu smile.gif  sakykit kaip ar padeda tos gumines taures? ar labai skausminga? smile.gif

padeda ir skauda doh.gif bet ne kiekvienam tinka,geriau nuejtum pas masaziste arba dermetologe kokia ir ji tau pasakytu ar tau isvis tinka vakuminis masazas,nes gali buti veliau bedu del venu ir pan.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
vakar mane nuliūdino limfodrenažo dėstytoja, pasakydama, kad tauriu naudoti negalima, nes ištampysite kraujagysles, o nuo to jokie kremukai nepades..
Atsakyti
O cia gal tik taktinis manevras, kad kiekvienas desto tai, kas ju manymu yra geriausia???
Atsakyti
4u.gif Na nežinau, kad taurių nedėtume ant nugaros girdėjau negalima įrodytą mokslininkų, bet vakuminis masažas manu juk jei nespausi iki tokio lygio kad jau negali kentėti tai ką aš žinau, visi masažo salonai tuo užsiima. Be to labai pasitikiu kinų ar japonų (neskiriu jų) gydimu, jie naudoja taures.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 16, 15:37)
4u.gif Na nežinau, kad taurių nedėtume ant nugaros girdėjau negalima įrodytą mokslininkų, bet vakuminis masažas manu juk jei nespausi iki tokio lygio kad jau negali kentėti tai ką aš žinau, visi masažo salonai tuo užsiima. Be to labai pasitikiu kinų ar japonų (neskiriu jų) gydimu, jie naudoja taures.

Bet ir ant nugaros, jei nuo plauciu uzdegimo ar kokios kitokios bjaurasties niekas nepadeda, taio taures kaip tik labai greitai susitvarko, tai kaip nedarysi, kai jei net stipriausi antibiotikai nepadeda, o cia jau po pirmo karto zymu pagerejima jauti??
Atsakyti
4u.gif Tai vat ir aš manau, kad geriau jau gal taurės nei antibiotikai. O ant nugaros kai dėdavo taures tai tipo kraujagyslės sprogsta tai labai blogai, bet juk mūsų seneliai visi taip ankščiau gydėsi ir ilgaamžiai buvo, o jau mums nieko negalima, baisu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 16, 16:11)
4u.gif  Tai vat ir aš manau, kad geriau jau gal taurės nei antibiotikai. O ant nugaros kai dėdavo taures tai tipo kraujagyslės sprogsta tai labai blogai, bet juk mūsų seneliai visi taip ankščiau gydėsi ir ilgaamžiai buvo, o jau mums nieko negalima, baisu. verysad.gif

Geriau kelios kraujagysles susproge, nei paluciuose besikaupiantis vanduo. O jei siaip paziurejus, tai nemaciau nei vieno, kuris gydesi tauremis ir turetu susproginejusius kapiliarus ant nugaros ax.gif
Atsakyti