Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pritariu. Kaip aš supratau tie kapiliarai tai tipo kai tokios kraujosrūvos lieka po taurių ant nugaros.
Atsakyti
Tos "melynes" ne del susprogusiu kapiliaru, o del padidejusio kraujo pralaidumo darant vakuumini masaza. Juk tu "melyniu" neskauda, paskui issiskirsto. Bet jeigu yra pavirsiniai kapiliarai, tai vakuuminio daryt negalima, nes dar daugiau tu kapiliaru pasirodys. O jie tikrai nelabai graziai atrodo ir visi salinimo budai-laikini.Celiulitui salinti yra daugiau budu, ne tik vakuuminis masazas. Is viso nuo organizmo detoksikacijos geriau pradet, nes celiulitas rodo, kad organizmas uzsiterses ir nuosava limfine sistema jau nebesusidoroja su tersalais.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 16, 17:32)
Tos "melynes" ne del susprogusiu kapiliaru, o del padidejusio kraujo pralaidumo darant vakuumini masaza. Juk tu "melyniu" neskauda, paskui issiskirsto. Bet jeigu yra pavirsiniai kapiliarai, tai vakuuminio daryt negalima, nes dar daugiau tu kapiliaru pasirodys. O jie tikrai nelabai graziai atrodo ir visi salinimo budai-laikini.Celiulitui salinti yra daugiau budu, ne tik vakuuminis masazas. Is viso nuo organizmo detoksikacijos geriau pradet, nes celiulitas rodo, kad organizmas uzsiterses ir nuosava limfine sistema jau nebesusidoroja su tersalais.

Cia kalbam apie tuos kraujagysliu pakitimus, kur lieka visam gyvenimui, nes melyne po masazo, tai labai laikinas dalykas. Kurio taip pat neturetu buti darant masaza. Mano manymu cia visiska nesamone, del tu kraujagysliu trukinejimo. Jei matai, kad zmogus turi problemus su tuo, gi visai nedarysi tu vakuminio masazo.. O limfodrenazas labai geras dalykas, pati neseniai isitikinau savo kailiu, kai buvau manekene kursuose. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(hilin @ 2009 07 16, 16:59)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pritariu. Kaip aš supratau tie kapiliarai tai tipo kai tokios kraujosrūvos lieka po taurių ant nugaros.

Bet jie tai laikini. Negali tai pavadinti kraujagysliu sutrukimu, cia tik per kraujagysliu sieneles istrauktas kraujas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 16, 16:21)
Geriau kelios kraujagysles susproge, nei paluciuose besikaupiantis vanduo. O jei siaip paziurejus, tai nemaciau nei vieno, kuris gydesi tauremis ir turetu susproginejusius kapiliarus ant nugaros  ax.gif

Dar man vaikystėj dėdavo tas taures, kai sirgdavau, ir nieko, normali nugara biggrin.gif

Aš dar norėjau paklaust, ar darot kurios scrub'ą su druska (dėjau dar alyvuogių aliejaus, eterinio al.)? Jau man kaip užgraužė odą, tai šakės blink.gif Ir net ne jautriose vietose, ant kojų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 09:51)
Dar man vaikystėj dėdavo tas taures, kai sirgdavau, ir nieko, normali nugara  biggrin.gif
Aš dar norėjau paklaust, ar darot kurios scrub'ą su druska (dėjau dar alyvuogių aliejaus, eterinio al.)? Jau man kaip užgraužė odą, tai šakės  blink.gif  Ir net ne jautriose vietose, ant kojų.

Imaisau stambios druskos i kavos tirscius,nieko man negrauzia...
Atsakyti
Man irgi negrauzia. Skrabas su druska dar pastangrina oda, tik reikia paskui gerai nuplaut. Maisyt galima su aliejum, medum... Man viena karta po maudyniu negyvosios juros baseine ir nenusiplovus gerai blaudzu oda iki kraujo suskilinejo... Dar naudoju medaus arba aliejaus ir kavos tirsciu sveitikli. Irgi labai gerai, tik terlioja labiau.
Atsakyti
Matyt mano oda pernelyg jautri, gerai, kad tik kojas ir subiniuką šveičiau blush2.gif Reiks grįžt prie kavos tirščių rolleyes.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Ar naudojat eterinius aliejus? Ar poveikis yra? wink.gif
Atsakyti
Naudoju, celiulita sekmingai galima naikint ir tik eteriniu alieju kombinaciju ivyniojimais. Yra tokiu produktu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 09:51)
Dar man vaikystėj dėdavo tas taures, kai sirgdavau, ir nieko, normali nugara  biggrin.gif
Aš dar norėjau paklaust, ar darot kurios scrub'ą su druska (dėjau dar alyvuogių aliejaus, eterinio al.)? Jau man kaip užgraužė odą, tai šakės  blink.gif  Ir net ne jautriose vietose, ant kojų.

Tau uzgrauze ne druska, o eterinis aliejus. Kiek tu jo pylei?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 13:21)
Matyt mano oda pernelyg jautri, gerai, kad tik kojas ir subiniuką šveičiau  blush2.gif  Reiks grįžt prie kavos tirščių  rolleyes.gif

Net veida galima druska paskrabuoti, tai ka jau cia sulyginsi jautrumus lotuliukas.gif Pabandyk i medu deti druskos ir skrabuotis, arba tik viena druska, tik palauk, kol susitvarkys odyte po tavo paskutinio skrabo doh.gif O eteriniu jei nori, gali pilti 1-2 lasiukus ir ne daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Akva17 @ 2009 07 17, 22:33)
Labas smile.gif Ar naudojat eterinius aliejus? Ar poveikis yra? wink.gif

Eterinius aliejus reikia maisyti su kosmetiniais aliejais. Tiksliau i 100 ml. kosmetinio aliejaus ilasinti keleta laseliu eterinio 4u.gif
Atsakyti
o ka galite pasakyti apie alkoholio vartojimo itaka celiulitui? g.gif as va nesenei isgirdau kad tikrai turi didele itaka,ar tai tiesa? Zinot dabar kai vasara tai praktiskai kasdien ar kas antra diena kokio alucio,sidro buteliuka isgeriu..dabar galvoju gal cia ir yra esmine klaida mano,nes ir pasportuoju ir masazus darau ir maitinuosi ne hamburgeriais ir ne picom ... g.gif

Atsakyti
labukas ,pasakykit kaip su ta taurele reikia masazuotis,isitepti aliejumi g.gif kokiu geriausia butu?taurele ispaudi vaziuiji link norimos vietos aleidi,vel ispaudi kitoj vietoj vaziuoji link norimo tasko t.t. g.gif aciu
Atsakyti