Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(dzūkė @ 2009 07 02, 22:23)
Prasideda vaizdai bigsmile.gif  wub.gif , aš tuoj vėl pradėsiu dūsaut lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
"Sanpauligė" - nevaldoma biggrin.gif Aš irgi negaliu sustot doh.gif Nebent, kai neliks namuose vietos, tinkamos augti sanpaulijoms, tuomet pristabdysiu smile.gif

Linaule, labai graži gėlytė thumbup.gif
Atsakyti
Mano margalapės sanpaulijos buvę margi lapai pasidarė žali- kas jei galėjo netikti? g.gif
Atsakyti
Galima spėlioti. Margalapės tampa žaliomis, kai: per daug tręšiama azotinėmis trąšomis, kai augaliukas gauna mažai šviesos, kai auga gana šiltoje aplinkoje. o galbūt ir trūksta kokių niors maisto medžiagų, žemė per rūgšti ar atvirkščiai - šarminė - bet šitų dalykų neišmanau, gal pakomentuos geresni žinovai.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 03, 07:55)
Dzūke, kantrybės ir nedūsauk, pas mane auga visa armija margalapių vaikučių mirksiukas.gif

karsta.gif

Mano Rečka Severka irgi gal skaitosi margalapė g.gif , ji tiek išgelto, kad jokios žalumos, dabar nukėlus laikau tolėliau nuo palangės - nauji lapeliai šiek tiek su žalia spalva auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 03, 12:44)
karsta.gif
Mano Rečka Severka irgi gal skaitosi margalapė g.gif , ji tiek išgelto, kad jokios žalumos, dabar nukėlus laikau tolėliau nuo palangės - nauji lapeliai šiek tiek su žalia spalva auga bigsmile.gif

Išgelto , matyt, todėl, kad Rečka Severka margumas - žalia su gelsvu. Mano viena miniukė irgi beveik su visiškai geltonais jaunais lapais, bet tokia tegul ir būna, man dar įdomiau. Ateis ruduo, bus mažiau šviesos ir pažaliuos biggrin.gif
Dzūke, štai kokią gražuolę augini (nuotrauka - skolinta) reikės kada nors kaulinti lapo, tik ne šiemet lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 liepos 2009 - 12:20
Aha gražuolę wub.gif , tik mano kitaip atrodo biggrin.gif , žiedas natūroj toks dar šviesiau feličitavas biggrin.gif

Lapai rudom dėmėm eina, viena jau seniai atsiradus, bet galvojau gal apliejus unsure.gif , dabar dar patyrinėjau ir vidiniai jauni atrodo ruduos unsure.gif
Atsakyti
Va, kodėl toa dėmės- nežinau. Įdomu, kaip šaknys jaučiasi ar seniai persodinta? Gal kokia grybelinė liga? Na, gal kas nors atsilieps ir pasakys
Atsakyti
siandien gryzus is kaimo pulsiu prie sanpauliju persodinimo cool.gif nusipirkau graziu vazoneliu maximoj su 40 proc nuolaida tai reik sukist gelytes i juos blush2.gif dar zemiu sanpaulijoms turiu ir agroperlito, tai turesiu siek tiek darbelio ax.gif
Atsakyti
as siandien ir pasodinau 3 salcio lapelius bigsmile.gif dar laukia darbai sitiek lapeliu gavau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 03, 13:32)
Aha gražuolę wub.gif , tik mano kitaip atrodo biggrin.gif , žiedas natūroj toks dar šviesiau feličitavas biggrin.gif

Lapai rudom dėmėm eina, viena jau seniai atsiradus, bet galvojau gal apliejus unsure.gif , dabar dar patyrinėjau ir vidiniai jauni atrodo ruduos unsure.gif

o kas cia per grazuole,koks jos pavadinimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 07 04, 10:23)
o kas cia per grazuole,koks jos pavadinimas? smile.gif

23-Rečka Severka
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 07 04, 09:19)
siandien gryzus is kaimo pulsiu prie sanpauliju persodinimo cool.gif nusipirkau graziu vazoneliu maximoj su 40 proc nuolaida tai reik sukist gelytes i juos blush2.gif dar zemiu sanpaulijoms turiu ir agroperlito, tai turesiu siek tiek darbelio ax.gif

Kokie vazonėliai moliniai ar kokie?kokia kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Pražydo mano miniukė "Pixie Pink" (iš Dibleys) wub.gif .
Labai įdomūs man jos žiedeliai - tokie perlamutriniai, žvilgantys, bigsmile.gif ...
user posted image
Atsakyti