Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(Kaštonė @ 2009 07 04, 15:04)
Pražydo mano miniukė "Pixie Pink" (iš Dibleys)  wub.gif

Fainuolė wub.gif Ne tik miniukė - miniatiūrinis treileris

Mergaitės, kadangi užėjo lietus, ir aš užsiimsiu sanpaulijomis. Klausimėlis - gal kas nors kur nors matėte vienkartinių skaidrių (permatomų) 100 ml taurelių pirkti. niekur neaptinku - tik 200 ml stiklinės ir 40 ml "čerkelės".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 liepos 2009 - 14:45
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 04, 15:26)
Fainuolė wub.gif  Ne tik miniukė - miniatiūrinis treileris

Mergaitės, kadangi užėjo lietus, ir aš užsiimsiu sanpaulijomis. Klausimėlis - gal kas nors kur nors matėte vienkartinių skaidrių (permatomų) 100 ml taurelių pirkti. niekur neaptinku - tik 200 ml stiklinės ir 40 ml "čerkelės".

man ir tokiu reiktu bet deja ju niekur taip pat nerandu : unsure.gif
Atsakyti
Ne tik miniukė - miniatiūrinis treileris

Aha, keista man ji tokia, pirmąkart auginu ax.gif .
Atsakyti
sveikutes, gavau du lapelius vaario meneis, dabar tie lapukai pavirsto i kupstelius smile.gif kada laukti ziedu ? smile.gif
Atsakyti
Klausimėlis - gal kas nors kur nors matėte vienkartinių skaidrių (permatomų) 100 ml taurelių pirkti. niekur neaptinku - tik 200 ml stiklinės ir 40 ml "čerkelės".

Reikėtų sanitex'e pasižiūrėt g.gif

Kaštone, sveikinimai biggrin.gif su naujais gražiais žiedeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 17:37)
sveikutes, gavau du lapelius vaario meneis, dabar tie lapukai pavirsto i kupstelius smile.gif kada laukti ziedu ? smile.gif

Ką reiškia "lapeliai pavirto į kupstelius"? Ar jūs atskyrinėjote vaikučius? Neseniai šitoje temoje minėjau, kad nuo lapo pasodinimo iki pirmų žiedų reikia laukti 7-9 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 04, 13:20)
Kokie vazonėliai moliniai ar kokie?kokia kaina bigsmile.gif

vienas molinis 10 litu,plius 40 proc nuolaida rolleyes.gif
o kiti po 4 litus berots gipsiniai(MB sake nes pragreze skylutes, jie be skyluciu buvo 4u.gif ) tai nusipirkau 4 dar gipsinius.na tai 4 litaui, plius nuolaida...na reiktu paskaiciuoti kiek gaunasi rolleyes.gif

Fainuolė wub.gif  Ne tik miniukė - miniatiūrinis treileris

as tai lapeliams pamerkti nusipirkau stiklini toki(na ten zvakide berots) tai labai grazi vazele ir manau tinka lapeliams rolleyes.gif

pasodinau savo grozybes i naujus vazonelius, tai dabar dar graziau atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
[attachmentid=180445]konfetka
as irgi maximoj prisipirkau vazonu,bet as tai sanpaulijas statau i juos kazkaip graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 07 04, 21:45)
[attachmentid=180445]konfetka
as irgi maximoj prisipirkau vazonu,bet as tai sanpaulijas statau i juos kazkaip graziau atrodo smile.gif

kaip tai sanpaulijas statai i juos? rolleyes.gif ta prasme sanpaulija su vazoneliu i grazu vazoneli? rolleyes.gif
Atsakyti
ne, neatskirinejau sad.gif taip ir palikau ta motinini lapeli su naujais atsiradusiais lapeliais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 07 04, 21:20)
as tai lapeliams pamerkti nusipirkau stiklini toki(na ten zvakide berots) tai labai grazi vazele ir manau tinka lapeliams rolleyes.gif

Lapelius taip pat merkiu tik į stiklinius indus. Vienkartines plastikines mažas stiklinaites naudoju vaikučiams auginti iki starterių.

QUOTE(yours @ 2009 07 04, 21:49)
kaip tai sanpaulijas statai i juos? rolleyes.gif ta prasme sanpaulija su vazoneliu i grazu vazoneli? rolleyes.gif

Aš taip pat, jeigu noriu, kad atrodytų gražiau, statau sanpaulijas į keraminius vazonėlius. O auginu vien tik plastikiniuose.

QUOTE(greitai @ 2009 07 04, 22:22)
ne, neatskirinejau sad.gif taip ir palikau ta motinini lapeli su naujais atsiradusiais lapeliais sad.gif

Iš lapelio atsiradusius augaliukus, t.y., vaikučius būtina atskirti nuo motininio lapo ir išsodinti atskirai - į atskirus nedidelius vazonėlius ar kitokius indelius.
Atsakyti
bet jei as neatskyriau motininio lapelio ir dabar yra kupstelis lapeliu, tai labai blogai kazka padariau / sad.gif
Atsakyti