Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 6

Reiketu kad koks itakingas zmogus ji gerai papurtytu ir gimdymo skyriaus vadovui pareiskima pateikti bet va paprastas zmogutis to nepadarys wink.gif As ant jo nepykstu asmeniskai dar geriau kad salia tokio nebuvo bet uzteko jo paraginimu gimdimo metu pasiklausytis ir galvojau o tu man cia neaiskink nes nemokine esu tau kokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 09 03, 14:10)
As siandien kai pasiklausiau vieno kolegos, kurio zmona gimde Siauliu GN pries metus, tai pakraupau. Nors buvau girdejusi, kad ten visiems reikia atsilyginti, nors ir tai man atrodo nelogiska - juk jie uz tai gauna atlyginima, bet kad ten toks akiplesu lizdas nemaniau  blink.gif  pasirodo turi tik nuvaziaves pulti aiskintis, koks bus daktaras, anesteziologas ir paskui juos lakstyt su vokeliais, nes kitaip busi nepriziureta, jei reiks cezario, susius bet kaip  blink.gif , o jei neduosi kysio anesteziologui - nenuskausmins...  nori vienvietes palatos - duok pinigu, nori, kad seseles rupintusi - duok ir t.t.  O jei padavus gydytojui vokeli jam pasirodys per mazai - mes Tau atgal cia pat perskaiciaves ir geros prieziuros gali nebesitiketi.... Zodziu esu pakraupusi ir bijau dar labiau nei pries suzinodama situos gandus.

nono.gif pamatysit kai gimdsit,kiekvieno nuomone skirtinga,ir jei pats graziai nesielgsi tai ir su tavimi taip elgsis.Pati ir savo gydytoja planavau samdytis kiek blogybiu prisiklausiau.Atejo gimdymas,nemokejau nei cento,nei saldainiu nenunesiau doh.gif ,bet prieziura buvo superine...akusere thumbup.gif ,gydytoja thumbup.gif ,seseles thumbup.gif ...net stebejausi kad visi tokie geri.Paklausiau seseles is kur tokia bloga nuomone sklando,tai sako kitos jau atvaziuoja ir prie visko ima kabinetis,manau paciom pacientem reikia TOLERANCIJOS ne sunys tie daktarai,(taigi ne tarnaites yra kad sokinetu aplink,jie tam kad esant bedai suteiktu pagalba)o jei jau su tokia nuomone vaziuojat tai ko belieka tiketis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vat tame ir reikalas kad kuo esi svelnesnis ir ramesnis tai i tave visiems ir nusispjauti ir neesu kokia karaliene kad gydytojai kaip tarnai aplink lakstytu bet zmoniskumo ir supratimo turetu kekvienai gimdanciai moteriai parodyti nes tuo metu juk kaip yra tai svarbu,Bet kada i palata uzeina gydytojas per puse paros du kartus tai kaip paaiskinti toki dalyka ,as kaip pagimdziau tada supratau kad jo net ir veido nepamenu.
Kas liecia akuseres tai jos buvo saunios thumbup.gif ,turejau dvi nes keitesi pamainos ir nuomones galiu pasakyti nesufabrikuosi ji susidaro veliau po visko nes nezinai pas ka papulsi tuo metu kaip gimdai.Juk gydytojas neturi buti abejingas kiek tu pacienciu beturetu,paprasciaucia mano nuomone jam matyt viskas ant tiek pabode,kad nusprendzia kartais pailseti,kava isgerti su seselemis.Nes tuo metu gimdyviu nebuvo skyriuje o kava kvepejo labai skaniai pirmadienio ankstyva ryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguryte25 @ 2009 09 03, 15:34)
nono.gif pamatysit kai gimdsit,kiekvieno nuomone skirtinga,ir jei pats graziai nesielgsi tai ir su tavimi taip elgsis.Pati ir savo gydytoja planavau samdytis kiek blogybiu prisiklausiau.Atejo gimdymas,nemokejau nei cento,nei saldainiu nenunesiau doh.gif ,bet prieziura buvo superine...akusere thumbup.gif ,gydytoja  thumbup.gif ,seseles  thumbup.gif ...net stebejausi kad visi tokie geri.Paklausiau seseles is kur tokia bloga nuomone sklando,tai sako kitos jau atvaziuoja ir prie visko ima kabinetis,manau paciom pacientem reikia TOLERANCIJOS ne sunys tie daktarai,(taigi ne tarnaites yra kad sokinetu aplink,jie tam kad esant bedai suteiktu pagalba)o jei jau su tokia nuomone vaziuojat tai ko belieka tiketis mirksiukas.gif

nezinau kaip ten bus gimdykloje, bet guledama patologiniam skyriuj, pamaciau kad tikrai ne nuo manes priklauso ju elgesys su manimi...Vienos seseles ir gyd - labai malonios, kitos- ka zinau... komanduoja kaip kariuomenej...nors as visoms buvau vienoda...nei reikalvau kazko, nei isterikavaui ir t.t. taip kad nelabai sutinku su ta nuomone ax.gif
Atsakyti
pas mane gimdyme dalyvavo dvi gydytojos ir trys akuseres(netiketos komplikacijos),visi buvo malonus,niekam nereikejo moketi,net valytoja viena kita karta pasmaikstaudavo thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif atleiskit, jei nedaskaiciauiki galo blush2.gif gal zinot, kada planuojami nauji gimdymo namai atidaryti? ar tiesa, kad bus ale privacios palatos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 09 04, 10:17)
Labas  4u.gif atleiskit, jei nedaskaiciauiki galo  blush2.gif gal zinot, kada planuojami nauji gimdymo namai atidaryti?  ar tiesa, kad bus ale privacios palatos? 4u.gif

girdejau, kad iki sildymo sezono pradzios turetu atsidaryti, o del palatu privaciu tai nzn, nors but lb fainai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2009 09 04, 11:52)
girdejau, kad iki sildymo sezono pradzios turetu atsidaryti, o del palatu privaciu tai nzn, nors but lb fainai  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif tai vat nezinau kiek tiesa, kiek ne, bet kaip per migla atrodo, kad skaiciau, jog bus privacios palatos, aisku uz jas reikia moket smile.gif bet buni viena, visi patogumai vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 09 04, 11:17)
Labas  4u.gif atleiskit, jei nedaskaiciauiki galo  blush2.gif gal zinot, kada planuojami nauji gimdymo namai atidaryti?  ar tiesa, kad bus ale privacios palatos? 4u.gif

Kiek girdejau is gydytoju, kad lapkricio menesi jau atsidarys ir priims pirmasias gimdyves. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 09 03, 12:10)
As siandien kai pasiklausiau vieno kolegos, kurio zmona gimde Siauliu GN pries metus, tai pakraupau. Nors buvau girdejusi, kad ten visiems reikia atsilyginti, nors ir tai man atrodo nelogiska - juk jie uz tai gauna atlyginima, bet kad ten toks akiplesu lizdas nemaniau  blink.gif  pasirodo turi tik nuvaziaves pulti aiskintis, koks bus daktaras, anesteziologas ir paskui juos lakstyt su vokeliais, nes kitaip busi nepriziureta, jei reiks cezario, susius bet kaip  blink.gif , o jei neduosi kysio anesteziologui - nenuskausmins...  nori vienvietes palatos - duok pinigu, nori, kad seseles rupintusi - duok ir t.t.  O jei padavus gydytojui vokeli jam pasirodys per mazai - mes Tau atgal cia pat perskaiciaves ir geros prieziuros gali nebesitiketi.... Zodziu esu pakraupusi ir bijau dar labiau nei pries suzinodama situos gandus.

nu zinokit skaiciau ir nesitveriu pykciu.Kaip taip galima kalbeti apie VISA GN kolektyva? Cai tas pats, kas sakyti, kad visos mamos, kurios siuo metu yra dekretinese atostogose yra dirbtinai pasikelusios algas, apvogusios valstybe aferistes.
Jei taip butu, tai slaugutes vazinetu mersais, sesutes- macerattti, o gydytojai- privaciais lektuvais:))

Ar bent suprantat, kad GYDYTOJAI ATSAKO UZ JUSU IR JUSUS VAIKO SVEIKATA IR GYVYBE? Jie tikrai nerizikuos savo atestacija, geru vardu ir darbo vieta tam, kad tiesiog sisip sau jums laiku nesuteikt pagalbos? BUDINTIS GYDYTOJA ATSAKO UŽ VISKA, KAS JO BUDEJIMO METU LIGONINEJE VYKSTA.Net jei jus patcios issikviestumet savo gydytoja, atsitikus kam nors ekstrinio budintis gydytojas turi viska mesti ir skubeti pas to reikalaujancia paciente.

O med.personalui yra stipriai sumazintos algos, dalis ju atleista, todel visos tikrai stengiasi tureti darbo vieta.

Noreciau padiskutuoti su tuo jusu VISAZINIU, kuris tokia info suteike. O jums patarciau tokiu nesamoniu i eteri neleisti.
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2009 09 04, 14:58)
nu zinokit skaiciau ir nesitveriu pykciu.Kaip taip galima kalbeti  apie VISA GN kolektyva? Cai tas pats, kas sakyti, kad visos mamos, kurios siuo metu yra dekretinese atostogose yra dirbtinai pasikelusios algas, apvogusios valstybe aferistes.
Jei taip butu, tai slaugutes vazinetu mersais, sesutes- macerattti, o gydytojai- privaciais lektuvais:))

Ar bent suprantat, kad GYDYTOJAI ATSAKO UZ JUSU IR JUSUS VAIKO SVEIKATA IR GYVYBE? Jie tikrai nerizikuos savo atestacija, geru vardu ir darbo vieta tam, kad tiesiog sisip sau jums laiku nesuteikt pagalbos? BUDINTIS GYDYTOJA ATSAKO UŽ VISKA, KAS JO BUDEJIMO METU LIGONINEJE VYKSTA.Net jei jus patcios issikviestumet savo gydytoja, atsitikus kam nors ekstrinio budintis gydytojas turi viska mesti ir skubeti pas to reikalaujancia paciente.

O med.personalui yra stipriai sumazintos algos, dalis ju atleista, todel visos tikrai stengiasi tureti darbo vieta.

Noreciau padiskutuoti su tuo jusu VISAZINIU, kuris tokia info suteike. O jums patarciau tokiu nesamoniu i eteri neleisti.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visiskai pritariu.Gimdziau du vaikucius,niekam nieko nemokejau,o prieziura buvo thumbup.gif .Esu patenkinta tiek gydytojais,tiek akuseremis.
Atsakyti
LEVRETE, nu nėra taip baisiai kaip aprašėt smile.gif būsit ir nuskausminta, ir susiūta gerai mirksiukas.gif nu nežinau, gimdžiau 2 kartus, bet nei karto niekas nelakstė iš paskos, kad iš manęs gautų pinigų schmoll.gif g.gif
sumokėjau savo daktarui, daugiau niekam nė lito nedaviau schmoll.gif tik reanimacijos personalas buvo toks geras, toks malonus, kad atsidėkojau šokoladu... pinigų nesinorėjo kišti... dėkingumui išreikšti manau užtenka šokolado ar saldainių dėžutės blush2.gif mirksiukas.gif
seselės savo darbą irgi atliko kaip priklauso...
nesuprantu, ko daugiau norėt rolleyes.gif atguli tas kelias dienikes, tavim ir vaikučiu pasirūpinta, tikrai niekas specialiai kažko blogo nedarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 rugsėjo 2009 - 16:32