Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Praėjo 3 metai, nei truputį nepablogėjo. Pratimus dariau tik vaikystėje, kai tik akys pradėjo blogėti, nes tikėjo, kad tai gali padėti. Natūraliai einu kasdien daug vaikščioti. Kadangi aplinka kalvota, tai man patinka žiūrėti į tolį, tai vieninteliai mano pratimai. Aš vis dar euforijoje. Jokių pabloggėjimų, jokių pašalinių efektų kol kas nėra. Man jau ir taip atsipirko su kaupu operacija, jei kalbėti apie patogumą, savijautą ...
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 04 14, 13:51)
Praėjo 3 metai, nei truputį nepablogėjo. Pratimus dariau tik vaikystėje, kai tik akys pradėjo blogėti, nes tikėjo, kad tai gali padėti. Natūraliai einu kasdien daug vaikščioti. Kadangi aplinka kalvota, tai man patinka žiūrėti į tolį, tai vieninteliai mano pratimai. Aš vis dar euforijoje. Jokių pabloggėjimų, jokių pašalinių efektų kol kas nėra. Man jau ir taip atsipirko su kaupu operacija, jei kalbėti apie patogumą, savijautą ...

Laba džiaugiuosi dėl tavęs 4u.gif
Keliaujam visi į JAV, kad išmoktume gyvenimu džiaugtis ir nereikėtų akinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 14, 15:17)
*Laba džiaugiuosi dėl tavęs  4u.gif

**Keliaujam visi į JAV, kad išmoktume gyvenimu džiaugtis ir nereikėtų akinių  biggrin.gif

*Dėkui.

**Nereikia JAV, kad išmoktume gyvenimu džiaugtis. Čia sutinku nemažiau nei LT nelaimingų, nemokančių džiaugtis ir nuolat burbuluojančių. Tik kai JAV didelė šalis, tai viskas ne taip koncentruota. Nėra pojūčio, kad beveik visi niurzgliai. Ir erdvės didesnės, todėl yra kur pabūti be žmonių, nėra trinties ir lengviau pajausti ramybę mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, o kaip manot ar be operacijų įmanoma pagerinti trumparegystę -1,75 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 09:32)
Laba, o kaip manot ar be operacijų įmanoma pagerinti trumparegystę -1,75 g.gif

Tikrai galima. Siūlau nusipirkti Narbekovo knygą, yra filmukų internete pagal Beitso sistemą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 22, 10:38)
Tikrai galima. Siūlau nusipirkti Narbekovo knygą, yra filmukų internete pagal Beitso sistemą.

Kas čia per knyga? Galima plačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 09:40)
Kas čia per knyga? Galima plačiau g.gif

http://www.almalitte...28;book;14843#1

Yra visuose knygynuose. Tuoj paieškosiu ir internetinės nuorodos apie filmukus.

Čia pratimai http://gnozis.info/?q=node/5204
Pirmiausia būtų gerai išklausyti visą paskaitą- http://gnozis.info/?q=node/841

Atsiprašau, kad nelabai į temą, bet, manau, ši info naudinga visoms, turinčioms regėjimo sutrikimų. Aš pati antras mėnuo darau šituos pratimukus ir arba man vaidenasi, arba išties matau geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 22 balandžio 2010 - 09:49
Bet vat ir ryzkis dabar operacijai, paskaicius, kad visgi regejimas veliau vistiek suprasteja... verysad.gif Vaizgante, nepykit, jei pasikartosiu, visu temu tikrai neskaciau blush2.gif Kada daretes operacija ir koks buvo minusas? g.gif
As irgi svajoju, 2 kart jau buvau konsultacijoj, tai kaip ir galima daryt, bet siuo metu dar maitinu kudiki, tai pasake ateit, kai jau baigsiu maitint. Jau buvau kaip ir pasiryzus, bet va ir vel kazkoks stabdis isijunge unsure.gif Bijau, kad po kokiu 5-7 metu ir vel po biski grisiu prie savo -3.5, jei jau tas regejimas visgi linkes kazkiek palaipsniui bloget po operacijos...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 04 22, 10:50)
Bet vat ir ryzkis dabar operacijai, paskaicius, kad visgi regejimas veliau vistiek suprasteja... verysad.gif Vaizgante, nepykit, jei pasikartosiu, visu temu tikrai neskaciau blush2.gif Kada daretes operacija ir koks buvo minusas? g.gif
As irgi svajoju, 2 kart jau buvau konsultacijoj, tai kaip ir galima daryt, bet siuo metu dar maitinu kudiki, tai pasake ateit, kai jau baigsiu maitint. Jau buvau kaip ir pasiryzus, bet va ir vel kazkoks stabdis isijunge unsure.gif Bijau, kad po kokiu 5-7 metu ir vel po biski grisiu prie savo -3.5, jei jau tas regejimas visgi linkes kazkiek palaipsniui bloget po operacijos...

Operaciją dariausi prieš 2 m. Buvo -3.5. Dabar gruodį tikrinausi akis, ir dešinioji buvo -1.25 Pažįstu keletą moterų, kurios prieš keletą metų darėsi operaciją ir visoms regėjimas pablogėjo.
Atsakyti
taigi regejimas pablogeja ne del to, kad pasidarete korekcija,
o del to kad tiesiog su laiku progresuoja trumparegyste, ir reiskia regejimas pablogetu bet kuriuo atveju, darytum korekcija ar nedarytum.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2010 04 22, 13:11)
taigi regejimas pablogeja ne del to, kad pasidarete korekcija,
o del to kad tiesiog su laiku progresuoja trumparegyste, ir reiskia regejimas pablogetu bet kuriuo atveju, darytum korekcija ar nedarytum.

Neprogresuotų, jei po operacijos gydytojai rekomenduotų daryti pratimus pagal Beitso sistemą. Bet jiems tai nerūpi.
Atsakyti
Idomu ar dar yra tų Narbekovo knygų pirkti knygynuose, nes kiek supratau čia ne naujiena kokia g.gif
Atsakyti