Sveikutes
isiterpsiu ir as i jusu diskusija

as LASIK operacija pasidariau dar tik pries 3men. bent jau pakolkas esu ja labai patenkinta, tikiuosi taip bus ir toliau
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 22, 12:33)
Operaciją dariausi prieš 2 m. Buvo -3.5. Dabar gruodį tikrinausi akis, ir dešinioji buvo -1.25 Pažįstu keletą moterų, kurios prieš keletą metų darėsi operaciją ir visoms regėjimas pablogėjo.
as pazystu ne viena zmogu kuris daresi ir jiems nepablogejo, na bent jau 5-7 metai po operacijos, taip, kad cia vienareiksmiskia negali sakyti kad pabloges
QUOTE(Fia @ 2010 04 22, 13:11)
taigi regejimas pablogeja ne del to, kad pasidarete korekcija,
o del to kad tiesiog su laiku progresuoja trumparegyste, ir reiskia regejimas pablogetu bet kuriuo atveju, darytum korekcija ar nedarytum.
as pries 7m. masciau darytis bet kaip ir daugeliui buvo baisu pasiryzti, tik kai niekaip negalejau tos minties ismesti is galvos visus 7 metus tuomet nusprendziau kad visdelto reikia

per ta laika regejimas visiskai nekito tad drasiau dariausi operacija, jei regejimas butu nusistovejes tik 1m. nors sako kad tik tiek uztenka, as bijociau darytis, nes manau didele tikimybe kad gali jis pablogeti.. nors aisku bet kada bet kas gali buti..
QUOTE(-Braskeele @ 2010 04 23, 14:11)
Beje, o kiek dabar kainuoja ten operacija?Kiek zinau atpigo...Nes kai buvau konsultacijoj pas juos berods rugpjucio menesi, tai minejo, kad apie 5000 lt.
as mokejau 4900Lt uz LASIK, PRK dabar neprisimenu kiek..
QUOTE(-Braskeele @ 2010 04 26, 10:01)
Kiek zinau priklauso nuo minuso, jei labai nedidelis, tai daro PRK, ir ji kiek zinau skausmingesne, gijimas sudetingesnis...o jei minusas didesnis, tai tada Lasik, pas mane -3,5, tai sake man Lasik reiktu daryt...
teisingai

tik su labai nedideliu minusu irgi galima rinktis LASIK
as irgi girdejau, kad po PRK sunkiai gyja, ir net nuskausminanciu prireike kelias dienas po operacijos.. as po LASIK ir per nejauciau a nei maziausio skausmelio.. laukiau kada cia prades skaudet bet taip ir nepradejo
Papildyta:
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 26, 09:15)
Dabar PRK lazeriu 3150lt., o LASIK lazeriu 4400lt. abi akys, tik nežinau kuo skiriasi tie lazeriai
kad pas juos anksciau LASIK kainavo 4400Lt dabar 4900Lt sake jau senokai pas juos pabrange, gal pries kokius 3 metus, nebent dabar kokias akcijas taiko