Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Cia toj klinikoj Krokuvos gatvej daretes operacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 07, 09:31)
Cia toj klinikoj Krokuvos gatvej daretes operacija? g.gif

oi, gal ne apie ta pacia snekam mastau.gif as dariausi savanoriuose "Akiu lazerines chirurgijos centre" 4u.gif
http://www.lasik.lt/klinika-kaune.html

tinklapi matau pas juos akcija dabar, matyt siltu periodu kai sumazeja operaciju tai nuolaidas taiko g.gif
Atsakyti
Ai, jus Kaune biggrin.gif Tai cia ta pati klinika pas mus Vilniuj toj Krokuvos gatvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 05 07, 10:42)
Ai, jus Kaune biggrin.gif  Tai cia ta pati klinika pas mus Vilniuj toj Krokuvos gatvej 4u.gif

galvojua ir jus apie Kauna snekat doh.gif bet jo cia ta pati drinks_cheers.gif buvau ir Vilniuj konsultacijoj bet Kaunas man arciau tai operavausi Kaune, be to man svarbiausia buvo kad gyd. Gutauskas mane operuotu o kur taigi jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 05 07, 10:49)
galvojua ir jus apie Kauna snekat doh.gif bet jo cia ta pati drinks_cheers.gif buvau ir Vilniuj konsultacijoj bet Kaunas man arciau tai operavausi Kaune, be to man svarbiausia buvo kad gyd. Gutauskas mane operuotu o kur taigi jokio skirtumo ax.gif

Mane irgi Gutauskas operavo, bet po operacijos komplikacija- astigmatizmas ir t.t.
Atsakyti
PRK dariausi. Tai tik pirmą dieną šiek tiek nemalonus akims spaudimas jautėsi, o kitą dieną jau išlėkiau į F1 lenktynes. Aišku su nuo saulės akiniais visa laiką buvau, bet ir mačiau gerai ir jaučiausi puikiai. Daugiau kartų apžiūras turėjau po operacijos, bet jokių nemalonių pojūčių ar akių sausėjimo (nepriklauso tai nuo operacijos būdo: arba jis būna arba ne), nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 07, 12:54)
Mane irgi Gutauskas operavo, bet po operacijos komplikacija- astigmatizmas ir t.t.

ojei unsure.gif o kiek laiko po operacijos pasijaute tos komplikacijos? ar is karto buvo negerai? unsure.gif gailites, kad daretes operacija? blush2.gif na turint omeny, kai jums taip viskas susikloste?

QUOTE(RamuneM @ 2010 05 07, 18:31)
PRK dariausi. Tai tik pirmą dieną šiek tiek nemalonus akims spaudimas jautėsi, o kitą dieną jau išlėkiau į F1 lenktynes. Aišku su nuo saulės akiniais visa laiką buvau, bet ir mačiau gerai ir jaučiausi puikiai. Daugiau kartų apžiūras turėjau po operacijos, bet jokių nemalonių pojūčių ar akių sausėjimo (nepriklauso tai nuo operacijos būdo: arba jis būna arba ne), nebuvo.

matyt cia nuo organizmo priklauso kaip jis priima isikisima i jo organizma g.gif nors man pats gyd. sake kad po LASIK pooperacinis laikotarpis buna daug komfortiskesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 05 08, 14:14)
ojei unsure.gif o kiek laiko po operacijos pasijaute tos komplikacijos? ar is karto buvo negerai? unsure.gif gailites, kad daretes operacija? blush2.gif na turint omeny, kai jums taip viskas susikloste?
matyt cia nuo organizmo priklauso kaip jis priima isikisima i jo organizma g.gif nors man pats gyd. sake kad po LASIK pooperacinis laikotarpis buna daug komfortiskesnis g.gif

Ramunei kiekviename savo poste derėtų parašyti, kad operaciją jai darė JAV, o ne Lietuvoje.

Komplikacijos man pasijautė iškart po operacijos, nes niekaip negalėjau suprasti, kodėl toks keistas diskomfortas akyse. Nurašiau tai žadėtam adaptacijos periodui, o kai jis užsitęsė pusmetį, nuėjau pasidaryti tyrimo kompu paprastoje optikoje. Va tada ir sužinojau apie astigmatizmą.
Ne, nesigailiu, kad pasidariau operaciją. O esamas komplikacijas tikiuosi įveikti darydama pratimus pagal įvairias metodikas.
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 05 08, 15:14)

Žinoma, kad priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo ir visur perspėja, kad po LASIK pacientai jaučiasi daug geriau. Aš tik norėju pasakyti, kad nereikia bijoti nei vienos operacijos ir tie skirtumai nėra tokie jau dideli, nebent esama labai jautraus paciento, bet toks ko gero ir po LASIK jausis nekaip.

Kai laukiau pirmosios savo apžiūros po operacijos, kartu laukė mergina, kuri jautėsi labai blogai, nors ji darė dieną anksčiua už mane ir LASIK. Ji skundėsi nemaloniu griaužimu akyse, labai dideliu išsausėjimu, kai tuo tarpu aš nei vieno lašiuko nuo išsausėjimo nesu susilašinusi savo gyvenime, juolab po operacijos. Jai tai buvo tokia nuostaba ir taip netikėta. Tačiau paskui ji pati pradėjo pasakoti, kad ji net iki savaitės negali normaliai valgyti po eilinio, kad ir dantų išvalymo. Tai tik parodė, kad iš esmės žmogaus organizmas labai jautriai reaguoja į bet kokią intervenciją.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 08, 17:19)
Ramunei kiekviename savo poste derėtų parašyti, kad operaciją jai darė JAV, o ne Lietuvoje.

Aš to nesureikšminu. Vienintelis skirtumas, kad Lietuvoje man atsisakė daryti, o čia pasakė, kad negaliu daryti tik LASIK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 08 gegužės 2010 - 19:26
Man akių sausumas yra. Jį jaučiu rytais, ką tik pabudus, arba jei tenka pabusti naktį. Taip jau dveji metai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 08, 20:35)
Man akių sausumas yra. Jį jaučiu rytais, ką tik pabudus, arba jei tenka pabusti naktį. Taip jau dveji metai.

O prieš operaciją kaip tavo akys jausdavosi, kai būdavo pavargusios?
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 05 08, 19:50)
O prieš operaciją kaip tavo akys jausdavosi, kai būdavo pavargusios?

Normaliai.
Atsakyti