Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Turciukas @ 2010 05 11, 08:29)
vaizgante, sekmes tau su pratimais 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Jau atsirado įprotis tiems pratimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2010 05 11, 10:41)
aciu reiks ir si preparata isbandyti  biggrin.gif

tikiuosi pades 4u.gif ten toks tirstas gelis, ji susilasinus taip aptraukia aki, vaizdas labai liejasi, bet taip tik kokia1-2min. po to nuo silumos jis susyla ir suskysteja, issivaiksto, bet jis man daug geriau nei paprasti lasiukai, tikiuosi ir tau pades 4u.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 11, 12:11)
Ačiū  4u.gif
Jau atsirado įprotis tiems pratimams smile.gif

tai puiku thumbup.gif nes tikiu kad pratimai gali padeti tik tuomet kai pastoviai ir nuosekliai juos darai, o jei tik kai prisimeni tai jokios ir ju naudos nebuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 05 11, 14:27)
tikiuosi pades 4u.gif ten toks tirstas gelis, ji susilasinus taip aptraukia aki, vaizdas labai liejasi, bet taip tik kokia1-2min. po to nuo silumos jis susyla ir suskysteja, issivaiksto, bet jis man daug geriau nei paprasti lasiukai, tikiuosi ir tau pades 4u.gif
tai puiku thumbup.gif nes tikiu kad pratimai gali padeti tik tuomet kai pastoviai ir nuosekliai juos darai, o jei tik kai prisimeni tai jokios ir ju naudos nebuna doh.gif

Bet dantis ryte juk neužmirštam išsivalyti?
Atsakyti
sveiki. perskaičiau šią temą nuo pat pradžių iki galo. tikrai nemažas kiekis teksto, bet skaičiau su susidomėjimu kaip romaną. rolleyes.gif net darbo metu negalėjau atsitraukti. ax.gif su kaikuriomis aktyviomis forumo dalyvėmis (pvz.: miaška, vaižgante) jaučiuosi beveik pažįstama. smile.gif
ačiū visiems, kurie dalindamiesi savo patirtimi padėjo man apsispręsti. jau ateinantį 4dienį (27d.) važiuosiu į Minską dėl regėjimo korekcijos.
Atsakyti
pagaliau lietuvoje, bet ka darys musu vietiniai ,,operuotojai" kai toks kainu skirtumas biggrin.gif
http://supermama.lt/.../view/4082/173/
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2010 05 26, 11:35)
pagaliau lietuvoje, bet ka darys musu vietiniai ,,operuotojai"  kai toks kainu skirtumas  biggrin.gif

Jooo...Kad lietuvaičiųn kainos neatitinkančios realybės, tai visiems seniai aišku...Bet man negaila tų puspenkto tūkstančio...Kai "praregi" po operacijos, pinigų nebegaila...
Atsakyti
Sveikos,

seniai čia nebuvau smile.gif
Laukiau labai, kada gi ta Minsko klinika savo padalinį Vilniuje atidarys, štai - atidarė. Skambinau dėl konsultacijos, vis tik, jau daugiau kaip pusantrų metų po operacijos, norėčiau detalios apžiūros, atsakymų į kai kuriuos klausimus... Gal kam bus aktualu: apžiūros kaina - 100 Lt, darbo laikas - 9-18 val., bet apžiūrai rašo vėliausiai 16-tą val., nes netrumpai užtrunka.
Jei teisingai supratau, atvyksta gydytojai iš Minsko, nes teiravosi, kas mane operavo, kai pasakiau - pasakė, kad kol kas tas gydytojas neatvyks. Na, skirtumo nėra, kas apžiūrės... smile.gif

Kavinuke, šiandien jau Minske - sėkmės tau, gero rezultato drinks_cheers.gif

Beje, pratimus ir aš darau - kasdien jau porą metų. Dar naudojuosi interneto platybėse aptikta 10 10 10 taisykle: dirbant prie kompo kas 10 minučių užmesti akį 10 sekundžių į objektą, esantį toliau, negu už 10 metrų. Na, taip dažnai gal ir neišeina, bet vis pažiūriu tai į kaminus, tai į bažnyčios bokštus už lango, labai atpalaiduoja smile.gif
Atsakyti
Miaška, ačiū už linkėjimus, bet į Minską nebeišvažiavau.. blush2.gif visus planus pakeitė klinikos atidarymas Vilniuje ir tai, kad bent kol kas korekcijas čia atlikinės gydytojai iš Minsko. jau rytoj eisiu darytis diagnostikos čia. mane vis dėlto užregistravo 16:30. telefonu sakė, kad diagnostika su pokalbiu turėtų užtrukti apie pusantros valandos. o jūs jau užsiregistravote? man irgi įdomu, kaip jūsų akytės po pusantrų metų laikosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kavinuke, labai cekava bus įspūdžius paskaityt: kaip Vilniaus filialas atrodo, koks personalas, ir žinoma - kas bus nuspręsta, galima korekcija ar ne.

Aš dar nesiregistruoju - vis tik 2 valandos darbo metu man kaip ir prabanga, bandysiu kada ištaikyt ramesnį laiką...
Atsakyti
Esu trumparege, nesioju akinius arba kontaktinius lesius. Mastau apie lazerine akiu operacija. Ir noriu, ir bijau... unsure.gif
Supermamoj pasirode straipsnis:
Norisi suzinoti, kas cia buvot, kokie ispudziai, kokios kainos blush2.gif

Atsakyti
Tai kad klinika dirba ir sestadieni wink.gif Ir iki 18 val. Tad galima ir ne darbo metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 27 gegužės 2010 - 19:32
QUOTE(Mari @ 2010 05 27, 20:29)
Tai kad klinika dirba ir sestadieni wink.gif Ir iki 18 val. Tad galima ir ne darbo metu  4u.gif

Šeštadieniai man aukso vertės biggrin.gif , nea, aš geriau kurią darbo dieną susidėliosiu, kad spėčiau. Juolab, problemos kaip ir nėra, laukiau pusantrų metų, palauksiu ir dar... smile.gif
Atsakyti