QUOTE(aura771 @ 2010 06 26, 15:37)

Vienas iš tų vyrukų - tai aš

Operacija lyg ir praėjo sklandžiai, po jos kokia 5-6 val akis perštėjo, vos galėjau prasimerkęs žiūrėti, bet vėliau susinormalizavo, o kitą dieną jau vairavau mašiną po miestą, žiūrėjau TV, nei ašarojau, nei perštėjo, tik aišku šioks toks akių sunkumas išlikęs. Ir aišku, sunku sufokusuoti regėjimą į artimus objektus, lyg vaizdas raibuliuoja ar pro tt rūką žiūrisi, visiškoj tamsoj pokyčių lyg ir nepastebėjau.
Džiaugiuosi kone tobulu regėjimu, tik mane neramina vienas dalykas, kad ir kaip gerai matyčiau, tačiau pastebėjau, kad dabar dešnė akis traukia šiek tiek prasčiau nei kairė. Ir tada keistą dalyką pastebėjau, kad mano regėjimas prieš pusantrų metų buvo nustatytas Kairė -3, Dešnė -1.75, tokius akinisu ir nešiojau. O akis tikrinęs klinikos daktaras (toks jaunas lietuvis, ne tas kur operavo) pasakė, kad regėjimas išliko stabilus per tuos pusantrų metų. Vadinasi ir korekcija turėjo būti atitinkamai 3 ir 1,75. O man po operacijos išduotoje pažymoje, kaip aš supratau, parašyta, kad ištaisytas regėjimas K -3, D -1,5. Taigi kažkodėl Dešnė ne 1,75, o 1,5. Per patikrą daktaras nieko nesakė, kad dešnės pagerėjo regėjimas, o su akiniais, tokie kokie buvo, su abiem akim mačiau vienodai, o štai dabar kairė kažkiek geriau, tai ir svarstau, ar tik dešnei akiai tų 0,25 ir netrūksta???
Na, reiks aiškintis per pooperacinį patikrinimą, kaip čia taip gavos, ar mano nuogastavimai pagrįsti, ko labai nesinorėtų, nes dar tikiuosi, kad tam yra logiškas aiškus paaiškinimas ir ilgainiui abi akys susilygins.