Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

g.gif manau, paaiškinama viskas. (dėl neatitikimo dioptrijų korekcijos). Man kai tikrino akis, nustetė dioptrijas, o tada komforto lygį. Pasirodo, komfortiškiausiai jaučiuosi, kai akiniai šiek tiek silpnesni. Su šimtaprocentiniais galva šiek tiek svaigsta. Tai gal ir čia tas pats varijantas?
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 06 29, 00:02)
g.gif manau, paaiškinama viskas. (dėl neatitikimo dioptrijų korekcijos). Man kai tikrino akis, nustetė dioptrijas, o tada komforto lygį. Pasirodo, komfortiškiausiai jaučiuosi, kai akiniai šiek tiek silpnesni. Su šimtaprocentiniais galva šiek tiek svaigsta. Tai gal ir čia tas pats varijantas?

Čia man atsakei?
Na, asmeniškai manęs niekas neklausinėjo, nevertino mano komforto lygio, antra vertus - per akių patikrą tikrinant regėjimą, net ir su kaitomais stikliukais nustačius idealų regėjimą, tikrai nei svaigo galva, nei dar kas buvo. Galvoju, gal tas operuotas dioptrijas galėjo įtakoti esamas nedidelis asigmatizmas, ką irgi privalu įvertinti.
Esmė - ar dabar mano prasčiau nei kairė akis, matanti dešnė yra 1, ar ne. Kaip aiškino, jei nebus 1, tai nemokamai padarys antrą operaciją, o jei bus 1, tai tik reikės konstatuoti, kad kairė - labiau idealus 1, nei dešnė.
Na, ryt tikiuosi sulaukti atsakymų į mano abejones.

Dėl saulės akinių būtinumo, tai vaikštant šviesoje jau antrą dieną kažkokio diskomforto nebuvo, nors aišku labai neeksperimentavau, nes iškart nulėkiau į akinių pardę ir įsigijau akinisu nuo saulės, kokiu ir norėjau, ir dabar specialiai su jais vaikštau, kad kietai atrodyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sabazzz: 28 birželio 2010 - 23:27
Keista, man nustatinėjo komforto lygį. Tyrimus darė tas daktaras, kur ir operavo cool.gif
Na, kita vertus, gal laiko mažai praėjo? Gal dar susitvarkys? Tikrai linkiu, kad taip ir būtų. Nors operuotis visai nebaisu (ania?) bet geriau vieną kartą ir visiems laikams mirksiukas.gif

Papildyta:
Tai ryt susitinkam apžiūrai? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai matomai, kad susitiksim, nors nežinau ar sutaps laikas, man 11 h paskirta. Mane tyrinėjo Paulius Rudalevičius, šiaip tai gal kažkuriuo momentu ir klausė, ar galva nesvaigsta, bet tikrai atsakiau, kad ne smile.gif Gal tai ir buvo mano komforto nustatymas smile.gif
Beje, alaus išgert tai nepavyks, nes tik patikrina ir grįžtu atgal į Kauną - darbas lauks smile.gif
Atsakyti
verysad.gif na, tada pažadam alaus gert kiekvienas atskirai mirksiukas.gif Už savo ir vienas kito geras akis lotuliukas.gif

Atsakyti
Pagėrę alaus, ir įspūdžius parašykit - smalsu gi, kas ir kaip. Galvoju, reikia ir man nueiti pasitikrinti, nes vis tiek, regėjimas nėra idealus, labai jaučiasi, kai su akiniais nuo saulės - įvažiavus pavėsin, iš karto matau prasčiau, nei gerai apšviestoje vietoje, tas pats sporto salėje... Kaip ir apsipratau, bet norisi žinoti priežastis, ar tiesiog liko dioptrijų, ar astigmatizmas, ar kokie randai.
Atsakyti
As irgi pasidariau akiu operacija Novaja zreania...bet jau antra savaite eina ir kaire akis vistiek kaip mate prasciau kaip per ruka taip ir mato ne kiek negereja daktaras per apziura sake reikia laiko bet man kazkaip jau neramu daros kiek cia laukt reiks.... schmoll.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man neismanelei, nuo kuo priklauso ar pavyksta operacijos pagalba atstatyti idealu regejima, t.y. 1, ar nelabai? g.gif nuo minuso stiprumo?Pas mane viena akis -3,75,o kita -4, bet realiai tai to skirtumo as kazkaip nejauciu, tiek akiniai, tiek lesiai mano - 3,5...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 29 birželio 2010 - 09:53
QUOTE(Ulvis @ 2010 06 29, 09:13)
As irgi pasidariau akiu operacija Novaja zreania...bet jau antra savaite eina ir kaire akis vistiek kaip mate prasciau kaip per ruka taip ir mato ne kiek negereja daktaras per apziura sake reikia laiko bet man kazkaip jau neramu daros kiek cia laukt reiks.... schmoll.gif

Nusiramink, ir man taip buvo...O dar tik antra savaitė...Man akių adaptacija vyko gerą pusmetį. Kiekvienas esam skirtingas...
Atsakyti
QUOTE(Ulvis @ 2010 06 29, 10:13)

man jau beveik 11 menesiu praejo, bet su viena akim nuo pradziu silpniau matau ir nieks nesikeicia, bet jau baigiu priprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
puse metu???tai kdl jei tau nepagerejo ta akys nesikreipei atgal pas daktarus? jug jie garantuoja kad regejimas pasitaisys 100%.
Atsakyti
QUOTE(Ulvis @ 2010 06 29, 13:44)
puse metu???tai kdl jei tau nepagerejo ta akys nesikreipei atgal pas daktarus? jug jie garantuoja kad regejimas pasitaisys 100%.

man sake viskas gerai, viskas pasitaisys, labai nezymus skirtumas, antros operacijos nerekomenduojam- zodziu sutaupe klinika biggrin.gif
Atsakyti