Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

sveikutes 4u.gif
per mano vestuves bus praeje metai ir du menesiai po mano mamos mirties... Dar vis su tuo nesusitaikiau, bet vestuviu diena i kapines vaziuoti nenoriu... nzn, gal kazkas smerks, bet... nuvaziuosiu isvakarese, "pasikalbesiu" su mama, papasakosiu kaip viskas vyks, pasakysiu, kad labai jos truks ir tikesiuos, jog ji ta diena viskas matys ir mane palaikys...
Jau dabar skaitinedama ir rasydama graudinuosi, nenoriu to per savo vestuves schmoll.gif nuvaziuosiu isvakarese ir po vestuviu. Manau mama tikrai viska supras... unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pasisakysiu ir as sioje temeleje. Taigi per savo vestuves uzsakiau puokste, kuri per baznytine ceremonija buvo prie altoriaus, o po to, su vyru nuvezeme ant mamytes kapo... neatsimenu, bet kazkas taip patare, ir man si mintis patiko... ir tikrai grj atrode. ta prasme grj atrode tai, kad neliko neaplankytas kapas (is vakaro to padaryt negalejome, nes ne tame paciame mieste kapai).
Atsakyti
Mano MB mama mirus ir net klausymu nekylo kad vaziuyosim,butinai aplankysim ir pasidalinsim savo dziaugsmu su ja rimties minute.
Atsakyti
per musu vestuves nevaziavom ant mamytes kapo. mano mamytes kapa ir MB tevelio aplankeme vestuviu isvakarese. as esu labai jautri tuo klausimu ir tieiog as prie mamos kapo buciau apsipylusi asarom verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
taip sutapo kad musu vestuviu 2 diena buvo ir tevo diena, tai po sventes vaziavom i kapines pas MB teveli. (bet tai daugiau ne vestuvine tradicija o del tevo dienos, nes MB mama apie tokia tradicija apskritai nebuvo girdejus)
Atsakyti
kai mano brolis kele vestuves, dar nebuvo ne puses metu praeje po musu mamytes mirties. Po oficialiosios ceremonijos visi sedome i transportus ir nuvykome i kapines, niekada nepamirsiu tu akimirku kai jaunieji dejo roziu puokstes ant kapo. Ir manau kad , ne tik as jas laikysiuosi atminti visa gyvenima. Asaru buvo daug, ne tik liudesio bet ir dziaugsmo, kad vaikai nepaliko mamos tokia diena. Kai isejome is kapiniu, teta pasake kad gana cia verkt, aplankeme, pabuvom kartu o dabar metas linksmintis, ir toliau viskas ejosi puikiai. Nezinojau ar galima tokia akimirka fotografuoti, bet padariau keleta nuotrauku. tai stai tokia mano patirtis smile.gif planuoju ir savo vestuves, bet jos bus negreitai, tai manau kad as jau vyksiu po vestuviu, nes jau bus daug laiko praeje, o brolis manau pasielge labai sauniai.
Atsakyti
Mes aplankėme ir mano tėčio kapą ir MB tėvelio. Padėti gėlytes laiko neatėmė ir jaučiausi labai gerai jų nepamiršusi tokią svarbią dieną smile.gif
Atsakyti
Mano mamyte mire praejusiu metu geguze, isejo deka gydytoju kaltes, tad vis dar nesusitaikau su sia mintimi, vis dar skauda ir rieda asaros s kiekvienu prisiminimu, kiekvienu zodziu apie ja, ar zvilgsniu i nuotraukas... Vestuves planuojam siu metu rugpjuti, bus praejesiek tiek daugiau nei metai, bet manau, kad tikrai vyksime ant jos kapelio, nes vis prisimenu jos zodzius - "Na paziuresiu, paziuresiu, kokia jau tu, zuika, beissirinksi vestuvine suknele".... verysad.gif
Atsakyti
musu vestuves buvo praejus 4 menesiams po vyro tevelio zuties, bet mes vistiek vaziavome i kapus, uzdegem zvakeliu, pamerkem geliu, ir dar ant kapo papyleme snapso ir vyras tepasake cia uz musu laime, pasidarem nuotraukyciu, ir vaziavome i sventes vieta. antra karta daryciau taip pat, o ypac kai mano uosvis taip lauke vestuviu, ta diena kai zuvo turejo vaziuoti pirktis kostiuma ir savo draugei suknele, bet deje taip ir nenusipirko.
Atsakyti
Nejau svarbiausia tradicijos? Šiaip ant kapų vestuvių dieną tikrai nevažiuočiau. Juk ir mama nenorėtų, kad savo vestuvių dieną su balta suknele raudotum ant kapo ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 03 04, 15:33)
Nejau svarbiausia tradicijos? Šiaip ant kapų vestuvių dieną tikrai nevažiuočiau. Juk ir mama nenorėtų, kad savo vestuvių dieną su balta suknele raudotum ant kapo ...

is tavo parasymo matosi,kad dar turi abiejus tevelius.O as ,pas savo mama i kapines, vaziuosiu savo vestuviu diena ir niekas man nepasakys,kad reikia kitaip,as zinau,kaip ji lauke tos dieneles ir as privalau ja aplankyti.
Atsakyti
Nors dar vestuves planuojam tik mintyse, bet si tema man labai aktuali. MB neturi abieju teveliu ir jau tikrai seniai. Tiesa sakant pati nelabai ir noreciau vaziuoti per vestuves ant kapu. Bet butinai pasiulysiu MB tai padaryti ir jei jis nores, tai niekur nedingsiu, teks vaziuoti. Bet man ten nuvaziavus nors ir pas visai nepazistamus zmones graudu.
Taciau su tuo vaziavimu iskyla dar viena problema - jo tevai palaidoti ne kartu, tad jiems aplankyti reikia pusdienio. Nelabai isivaizduoju kuip mums tai pavyks suderinti.

Dar viena skaudi mintis - mano tevai. Tevelis serga, ir rimtai. Vis noriu paskubinti vestuves, kad ir jis spetu mane pamatyt vestuvine suknele, bet MB delsia. Kai pasakiau kodel noriu greiciau vestuviu, tik kartoje, jog teciui viskas bus gerai. O kad nebus, tai jau faktas.

Taip skaudu pasidaro kai pagalvoji, jog per vestuves gali tekti lankyti jau ir mano tecio kapa. cry.gif
Atsakyti