Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

Per vestuves vaziuoti ant kapu kaip cia pasakius - gal ir sena tradicija bet tikrai depresova. Ir kai sese tekejo, ir as abi issaugojom po savo vestuvine puokste (teko mesti pasiskolinta) ir kita ryta po vestuviu su derama pagarba, neskubant ir nesinervinant kad kur paveluosim nuvezem padeti ant kapu...
Atsakyti
sveikos,

na tirka nesamone ,kad atsitiks nelaime jai nuvaziuosi ta diena ant kapu,siaubas.mano sese kai tekejo tai vaziavome ant mamos kapo po baznycios kai jau jie buvo sutuokti,padejome geliu,labai buvo gera,atrodo kad mes buvome kartu ta visa vakara,foto pasidareme salia kapo.bet mums nebuvo liudna,o gera ant sirdies ,kad jos nepamirsome ta svarbia diena kada jos dukra isteka.padejome geliu.o ant stalo salia seses buvo padeta viena laisva lekstute - jai. wub.gif mums tikrai buvo labai gera.nes ji mums per daug brangi. ir jau po tiek metu nejauciame jokios nelaimes, o tik laime smile.gif
Atsakyti
Ir mano mamytė mirusi.... unsure.gif
O su tėčiu nebendrauju... iš vis jį temačiau du sykius gyvenime.... unsure.gif
kai susipažinau 15 metų ir per mamos laidotuves.... unsure.gif
Viena būsiu..... unsure.gif
Atsakyti
O mes važiavom...po visų ceremonijų...ir nieko blogo aš tame nematau, o ir prietarų tokių negirdėjus tongue.gif ir man yra normalu, kai vaikai atvažiuoja ant kapų...
Atsakyti
Mes vaziavom ax.gif MB nebeturi nei mamytes, nei tevelio. Taciau vaziavom tik prie mamytes kapo, nes taip norejo pats MB unsure.gif
Atsakyti
mes važiavome ant kapo pas mano vyro tėvelį, tiesiog tokią mums svarbią dieną pgerbėm jį savo buvimu, padėjom gėlių ant jo kapo, tikrai nieko depresovo aš čia nematau lens.gif
Atsakyti
Na pas mane visis gyviir mano ir vyro bet kai sesuo tekejo jos vyro teveliai abu palaidoti tai mes vaziavome ant kapu ir as manau tai yra labai jau thumbup.gif paprotys juk tu vaziuoji pas savo artimus ant kapo pasidziaugti ir parodyti jiems savo antra puse ir tikrai nieko blogo as nemanau.Juk butu mano teveliai palaidoti kai as tekeciau- butinai vaziuociau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 03 18, 19:42)
manau, nesvarbu, pazista ar nepazista mirusiojo zmogaus - pagarba ir uzuojauta teikia tam jaunajam, kurio tetis ar mama mires ir pagarba zmogui, kuris ji augino. ....................................................................................................

rolleyes.gif pritariu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na mano vyro abu teveliai mire,tai mes per savo vestuves pries visas ceremonijas nuvaziavom ant kapu,padejom gelyciu uzdegem zvakutes ,pasimeldem ir po to vaziavom i baznycia.Taip pat prie stalo pradedant visa baliu pagerbem tylos minute.
Atsakyti
Paskaitinėjau ir susimąsčiau. mano draugo mama mirusi.. tad reiks pakalbėt, kad prieš važiuojant švęsti užsuktume ant kapų... manau, tai tikrai gražu būtų.... thumb_yello.gif
Atsakyti
na as taipat neturiu savo tevelio,bet per vestuves ant kapo nevaziavome,o ji aplankeme abu su vyru vestuviu isvakarese,uzdegem zvakute,padejom geliu ir zinoma pasimeldeme.taip mums atrode geriausia ir taip patare padaryti daugelis zmoniu.
Atsakyti
Aš tai būtinai važiuosiu į kapukus, neturiu abiejų tėvelių, tai tą dieną labai norėsiu, kad jie mane iš dangaus pamatytų su vestuvine suknele, su naująja šeima.. Aišku dabar kai rašau tai ašarėlės rieda, bet tą dieną pasistengsiu nežliumbt, nes noriu, kad jie matytų, jog aš tapau laiminga...
Atsakyti