Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

sveikos merginos, na ir graudi man si temele, paskaiciau jusu pasisakymus ir apsipyliau asarom verysad.gif

karta dalyvavom draugu vestuvese, jaunojo tevelis buvo mires, tai visas pulkelis vaziavome i kapus, bunant prie kapo pirsliene sako jaunikiui: tevelis tave laimina. tai as kad pradejau asaroti verysad.gif , tuomet ir pagalvojau, kad kai bus musu vestuves, nuvaziuosim i kapus vestuviu isvakarese (MB mama yra mirusi), nes asarojimas man bus neisvengiamas. bet stai arteja musu vestuves ir pasikalbejus su MB supratau, kad jis tikrai nori vaziuoti prie kapo vetuviu diena. jai jis nori, tai tikrai ir nuvaziuosim, tik nezinau, kaip reikes susilaikyti ir neverkti.

ir as visada zinojau, kad reikia i kapus vaziuoti pries vestuviu ceremonija, o mums niekaip neiseina, labai toli vaziuoti iseina, bet pakalbejom su kunigu, jis paaiskino, kad tai tikrai tik musu noro reikalas, kada vaziuoti, ar pries ceremonija, ar po g.gif

visuomet dziaugiausi, kad mano vestuvese bus visi mano seneiliai, bet stai viena mociute jau tos dienos ir nesulauke verysad.gif

linkiu visoms grazios vestuviu dienos, tikiu, kad artimieji mato mus is dangaus ir dziaugiasi kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristille: 11 kovo 2009 - 12:39
mano abu teveliai irgi mire, todel skaitydama apsiasarojau, bet man kazkaip net abejones nekilo kad nevaziuoti. ir vaziuosiu ne todel kad reikia ar kad pasirodyti, o todel kad taip noriu giliai sirdyje. ir man nesvarbu, kad gal bus graudu, nes zinau kad dbr turiu ta zmogu kuris mane palaikys:)
ir manau kad reikia klausyti ne kitu patarimu, o savo sirdeles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mano tevelio nebera jau 11metu,ir labai skaudu,kad jo nebus tokia svrbia diena verysad.gif ,bet nors ir jo nebera as ji turiu savo sirdeleje,ir po baznycios mes vaziuosime ant kapu,eisim tik mano jau esamas vyras ir as...tegu visas pulkas pasedi limuzine...gi val tai ten nebusi,bet as manau grazu su tau mylimu zmogumi,nors jo ir nera pabuti nors minutele ir mintimis pasakyti kokia tu laiminga.
mano tokia nuomone
Atsakyti
QUOTE(Indrutele @ 2009 04 27, 14:37)
Sveikos,mano tevelio nebera jau 11metu,ir labai skaudu,kad jo nebus tokia svrbia diena verysad.gif  ,bet nors ir jo nebera as ji turiu savo sirdeleje,ir po baznycios mes vaziuosime ant kapu,eisim tik mano jau esamas vyras ir as...tegu visas pulkas pasedi limuzine...gi val tai ten nebusi,bet as manau grazu su tau mylimu zmogumi,nors jo ir nera pabuti nors minutele ir mintimis pasakyti kokia tu laiminga.
mano tokia nuomone

taip,visiskai tau pritariu,as irgi vaziuosiu,nors mano brangusis nelabai nori,bet ten juk mano mama ir pasakiau,kad vaziuosim ir viskas.
Atsakyti
mano MB tevelis mires,bet nevaziuosim i kapus,nes toli labai,vestuves,Mzk,o kapai Silutej,tai butinai aplankysim,po vestuviu....
Atsakyti
na kazkaip labai graudu vaziuoti per vestuves ant kapiniu...galbut geriau aplankyt kapus diena pries vestuves.per musu vestuves ant vyro tevo kapu nebuvom...
Atsakyti
Mano busimas vyras neturi jau nei mamos nei tevelio,o palaidoti jie visiskai skirtingose vietose.Merginos net nezinom ka daryti?norisi abu aplankyt,bet bijau kad laiko gali neuztekti.Siaip tai manau kad grazu butu is musu puses pas juos nuvaziuoti.Net nezinau kaip cia suderint viska.
Atsakyti
Kiekvienas pasirenka tai,kas priimtina, ir atsizvelgia i esama situacija, as manau,kad jeigu kapai tame paciame mieste, reikia vaziuoti i kapines vestuviu diena ax.gif Dalyvavau dvejose vestuvese, kuriose jaunieji su pulku vaziavo i kapines, liudna, bet man grazu buvo, kad tokia svarbia diena aplankomi brangus zmones,kurie jau danguje ax.gif
Atsakyti
mes irgi per savo vestuves vaziavom i kapus, nes mano abu teveliai mire
visi kas vaziavo , nuejom, padejom geliu ir tiek .. tiesiog man taip norejosi, ir nebuvo liudna, tiesiog ramu..
bet cia jau kiekvienos is jusu reikalas, tikrai niekas negali pasakyti kaip turite daryti... 4u.gif
Atsakyti
Mano ir draugo tevas yra mire,manau mes nuvaziuosim po vestuviu. g.gif Ispradziu ant mano tevelio,po to kai grysim i Klaipeda,ant draugo.
Atsakyti
MB tėtis yra miręs, bet ant jo kapo nevažiuosim tik todėl, kad fiziškai neturėsime tokios galimybės. Aš už tai, kad labai artimų žmonių kapus bent trumpam aplankyti ir pagerbti, bet kiekvienas sprendžia kaip jam geriausia 4u.gif
Atsakyti
O, mes važiavom į kapus, pamerkėm gėlių uždegėm žvakutes, tačiau ėjom tik jaunieji ir liudininkai, pulkas lauke prie kapų. O tiems kas nespėja siūlau iš vakaro nuvažiuoti ir uždegti didesnes žvakes, kad degtų ir per jūsų vestuvių dieną.
Atsakyti