Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

QUOTE(hegs @ 2010 07 02, 11:41)
na as pasitariau su seima ir su busimuoju, paskausiau ar busimasis nieko pries neturi?Tai lb nudziugau kai jis pasake, kad butinai turim nuwaziuoti aplankyti mano tetuko, ir pati lb noriu, tokia man swarbia diena pabuti su juo ir pasidalyti sawo laime,ir neswarbu 1 minutei ar 1 walandai mes ten uzsuksim...Ir jei werksiu, tai bus dziaugsmo asaros,nes giliai sirdi zinosiu, kad jis mane augindamas galvojo apie sita diena, kai as uzaugsiu,ir busiu pati graziausia sita diena...ir lb noriu, kad jis mane pamatytu tokia grazia[COLOR=red]

Na kiekvieno laisve rinktis,bet siaip juk jis ir taip jus mato visur (jei tikit,kad jis danguj),nebutina ir i kapus vaziuot. As tarkim manau, kad tetis visada buna su manim (bent jau mano sirdyje tai tikrai) ir mato mane visur, man bereikia net i kapus vaziuot, kad su juo pasneket,as tai darau mintyse daznai ir budama bet kurioj vietoj. Lygiai taip pat ir vestuviu diena jis bus su manim,mano sirdyje ir mintyse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 02 liepos 2010 - 22:40
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 02, 21:40)
Na kiekvieno laisve rinktis,bet siaip juk jis ir taip jus mato visur (jei tikit,kad jis danguj),nebutina ir i kapus vaziuot. As tarkim manau, kad tetis visada buna su manim (bent jau mano sirdyje tai tikrai) ir mato mane visur, man bereikia net i kapus vaziuot, kad su juo pasneket,as tai darau mintyse daznai ir budama bet kurioj vietoj. Lygiai taip pat ir vestuviu diena jis bus su manim,mano sirdyje ir mintyse...

tu esi teisi is dalies, bet as jauciu pareiga ir dideli nora nuwykti ten... suprantu kad kiekwienam zmogui sita situacija atrodo kitaip, ir nera wieno atsakymo i sita klausyma unsure.gif , nes mes wisi esame skirtingi, ir musu poziuriai skiriasi....
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 03, 00:03)
tu esi teisi is dalies, bet as jauciu pareiga ir dideli nora nuwykti ten... suprantu kad kiekwienam zmogui sita situacija atrodo kitaip, ir nera wieno atsakymo i sita klausyma unsure.gif , nes mes wisi esame skirtingi, ir musu poziuriai skiriasi....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 03, 16:46)

happy.gif
Atsakyti
As savo vestuviu diena nevaziavau i kapus (nors tetis ir sesuo palaidoti). Priimti si sprendima nebuvo lengva, teko klausti ir mamos nuomones(na kad nebutu po to priekaistu ar pan.). Ji savo ruoztu pasiteiravo vieno energetiko (na pati tokiais dalykais netikiu) taciau, mums patare to nedaryti: nes neva siaip ar taip ta diena nebus lengva, o graudintis ar eiti 'del giminiu' nereikia. nereikia maisyti emociju... juk tai turi buti graziausia tavo gyvenimo diena! o ta diena sie zmones tikrai bus salia taves. Tad mes nuvaziavome su vyru isvakarese su gelemis ir zvakemis. ir tikrai del to ne trupucio nesigailiu ir kitoms patariu nesigraudinti - juk nusiplausit makiaza. o rimciau- ir taip emociju bus daug visokiausiu.
Atsakyti
QUOTE(Lincix @ 2010 07 07, 20:49)
As savo vestuviu diena nevaziavau i kapus (nors tetis ir sesuo palaidoti). Priimti si sprendima nebuvo lengva, teko klausti ir mamos nuomones(na kad nebutu po to priekaistu ar pan.). Ji savo ruoztu pasiteiravo vieno energetiko (na pati tokiais dalykais netikiu) taciau, mums patare to nedaryti: nes neva siaip ar taip ta diena nebus lengva, o graudintis ar eiti 'del giminiu' nereikia. nereikia maisyti emociju... juk tai turi buti graziausia tavo gyvenimo diena! o ta diena sie zmones tikrai bus salia taves. Tad mes nuvaziavome su vyru isvakarese su gelemis ir zvakemis. ir tikrai del to ne trupucio nesigailiu ir kitoms patariu nesigraudinti - juk nusiplausit makiaza. o rimciau- ir taip emociju bus daug visokiausiu.

Sutinku viu 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincix @ 2010 07 07, 20:49)

aš irgi sutinku drinks_cheers.gif prieš mėnesį buvau pulke ir buvom kapinėse, pas jaunosios tėtį, tai taip buvo graudu verysad.gif o vėliau kaip žiūrėjom filmuką, dar liūdniau kažkaip, apema liūdesys ir vėliau tas filmas nebe toks linksmas..
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 08, 16:02)
aš irgi sutinku drinks_cheers.gif prieš mėnesį buvau pulke ir buvom kapinėse, pas jaunosios tėtį, tai taip buvo graudu verysad.gif o vėliau kaip žiūrėjom filmuką, dar liūdniau kažkaip, apema liūdesys ir vėliau tas filmas nebe toks linksmas..

Tai zinoma, kad linksmumo kapines tikrai nepriduoda ir labai graudina. As ameniskai negaleciau savo vestuviu diena neapsiverkti kapinese pas teti, nes jau dbr kai tik pagalvoju,kad man tokia svarbia diena jo nebus salia,pilnos akys asaru pasidaro,tai ka jau kalbet apie ta diena verysad.gif As manau,kad nieko cia blogo jei yra nuvaziuojama is vakaro, vistiek kiekviena mintimis buname su savo artimaisiais vestuviu diena (o as tai ir kiekviena diena), o jie su mumis. Butent taip as ir darysiu, negadinsiu savo makiazo ir nuotaikos sau ir kitiems tuo paciu,nes tikrai nemanau,kad jaunajam labai malonu ir linksma ziuret kaip jaunoji asaroja ant kapo vestuviu diena blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 08 liepos 2010 - 15:36
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 08, 16:35)
Tai zinoma, kad linksmumo kapines tikrai nepriduoda ir labai graudina. As ameniskai negaleciau savo vestuviu diena neapsiverkti kapinese pas teti, nes jau dbr kai tik pagalvoju,kad man tokia svarbia diena jo nebus salia,pilnos akys asaru pasidaro,tai ka jau kalbet apie ta diena verysad.gif As manau,kad nieko cia blogo jei yra nuvaziuojama is vakaro, vistiek kiekviena mintimis buname su savo artimaisiais vestuviu diena (o as tai ir kiekviena diena), o jie su mumis. Butent taip as ir darysiu, negadinsiu savo makiazo ir nuotaikos sau ir kitiems tuo paciu,nes tikrai nemanau,kad jaunajam labai malonu ir linksma ziuret kaip jaunoji asaroja ant kapo vestuviu diena blush2.gif

sutinkame drinks_cheers.gif nes kiekvieną kartą žiūrint filmą darosi graudu verysad.gif ir jauniesiams graudu ir visam pulkui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 08, 18:57)
sutinkame drinks_cheers.gif nes kiekvieną kartą žiūrint filmą darosi graudu verysad.gif ir jauniesiams graudu ir visam pulkui  verysad.gif

Va ir as galiu pasidalinti patirtim. Vestuves buvo pries kelias savaites, tai tikrai daug reikejo galvoti, ka daryti del mamos kapo lankymo. Spaudimas buvo is mociutes, o kiti ziurejo gana liberaliai. Galiausiai pasitaraiu su savo sazine ir busimuoju vyru, ir tuomet nusprendem, kad nuvaziuosim kita diena po vestuviu. Kadangi mes nedareme dveiju dienu vestuviu, o antra diena surinkom kas norejo tik i pusrycius Berneliuose, tai su paciais artimiausiais pries tuos pusrycius nuvaziavome, nuvezem geliu ir uzdegem zvakutes. Mama juk vistiek yra sirdy, o vestuviu diena nrisi galvoti apie linksmus dalykus.
Kita vertus, aisku, jei kapines yra prie baznycios, tuomet tai dar ir patogu. Musu atveju tai butu buves labai didelis lankas...
Atsakyti
QUOTE(Astoota @ 2010 08 04, 08:41)
Va ir as galiu pasidalinti patirtim. Vestuves buvo pries kelias savaites, tai tikrai daug reikejo galvoti, ka daryti del mamos kapo lankymo. Spaudimas buvo  is mociutes, o kiti ziurejo gana liberaliai. Galiausiai pasitaraiu su savo sazine ir busimuoju vyru, ir tuomet nusprendem, kad nuvaziuosim kita diena po vestuviu. Kadangi mes nedareme dveiju dienu vestuviu, o antra diena surinkom kas norejo tik i pusrycius Berneliuose, tai su paciais artimiausiais pries tuos pusrycius nuvaziavome, nuvezem geliu ir uzdegem zvakutes. Mama juk vistiek yra sirdy, o vestuviu diena nrisi galvoti apie linksmus dalykus.
Kita vertus, aisku, jei kapines yra prie baznycios, tuomet tai dar ir patogu. Musu atveju tai butu buves labai didelis lankas...

ò mūsų jaunoji užsispyrė važiuoti pas jos tėvelį... ir dar 40 km, bet sakė kad taip labai nori ir tai labai jai svarbu, na iš dalies suprantama unsure.gif sakė pulkas sedės gers mašinose biggrin.gif o jaunieji eis į kapines.. tikėkimės filmuotojas to nefilmuos, nes bus graudu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 07, 16:35)
ò mūsų jaunoji užsispyrė važiuoti pas jos tėvelį... ir dar 40 km, bet sakė kad taip labai nori ir tai labai jai svarbu, na iš dalies suprantama unsure.gif sakė pulkas sedės gers mašinose  biggrin.gif o jaunieji eis į kapines.. tikėkimės filmuotojas to nefilmuos, nes bus graudu verysad.gif

Nesamone, kapus galima lankyt ir kitomis dienomis schmoll.gif
Atsakyti